Ağaç Testi
Tematik Algı Testi (TAT)
Yas Terapisi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Psk. Ayşenur Yıldırım
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
İlişki Terapisi
d ...s
Ayşenur Hanım ile yaptığımız görüşmelerde iş hayatımdaki stres ile nasıl başa çıkacağımı öğrendim.
i̇...c
Ayşenur hocam ile depresyon sürecimde yollarımız kesişti. Bu süreçten çıkmamdaki önemli katkıları kesinlikle göz ardı edilemez
......
Erkek arkadaşımla aramızda çözemediğimiz sorunlarımız için Ayşe Hanıma gittik. Aramızda sorun gördüğümüz birçok şeyin kaynağını ve çözüm yollarını bize gösterdi. Aldığımız her seansın hakkını vererek dolu dolu geçirdik. İlişkimizi kaybetmeden kurtardık. Harika bir danışman, herkese tavsiye ediyorum
Ayşenur Hanım ile birlikte geçirdiğimiz süreç bana her anlamda çok iyi gelen bir süreç oldu. Kendi içimde çözümleyemediğim durumları anlamamda kendimi daha iyi tanımamda bana o kadar çok yardımcı oldu ki keşke daha önce kendisi ile çalışma fırsatım olsaydı diye çok düşündüm. Disiplinli çalışma tarzı, düşüncelerimi anlayışı ve en doğru şekilde yorumlayıp bana açıklayışı seansları iple çekmemi bekler sebep oluyordu :) Artık görüşmelerimize ara verdik ve bu bana şahane bir ilerleme kaydetmişim gibi hissettiriyor. Hayatımdaki zor süreçleri iyi ki sizinle birlikte geçirdik hocam.
z....
Ayşenur hanıma eşimle birlikte başvurduk anlaşmazlıklarımız vardı ve çözemiyorduk kendimiz. İlişkimizle ilgili farklı şeyleri görmemizi sağladı, birbirimize karşı daha yapıcı olmaya başladık kendi adıma da artık eşimin yaptığı rahatsız olduğum şeylere daha farklı yaklaşıp onu anlamaya çalışıyorum umarım sürecimiz böyle devam eder
ha...a
Ayşenur Hocamla sürecimiz şu anda devam etmekte, kendisine öfke problemlerim için başvurmuştum, artık kendime de çevremdekilere de zarar verdiğimi düşünüyordum, şu anda öfkemin sebeplerini daha iyi biliyorum, öfkemi daha iyi yönetebiliyorum ve ileriki süreçte daha da iyi olacağımı düşünüyorum
p.....
Ayşenur Hocama geldiğimde ağır dozda antidepresan kullanıyodum ve yine de bir türlü iyi olamadığım bir dönemdi, ihtiyacım olan şey yaşadıklarımı anlayan biriyle konuşmakmış kendimce çok zor şeyler yaşamıştım ve çevremdeki insanlar takma, umursama gibi konuştukça daha da yalnız hissediyordum, Ayşenur hoca beni anladığını hissettirdi. Ayşenur hocamla hala sürecimiz devam ediyor ama başlangıca göre çok daha iyi hissediyorum kendimi
y.....
Ayşenur hanıma eşimle birlikte danışmanlık almak için başvurduk, çok kavga ettiğimiz bi dönemdi. Kendisine sorunlarımızdan bahsederken çekinmeden anlatabildik, bize yardımcı oldu kavga ettiğimiz konuların üzerinde farkındalık oluşturdu bunlarla nasıl baş edebileceğimizi öğrendik, danışmanlık sürecinden oldukça memnun kaldık
i...
Arkadaşım sayesinde ulaştım. Nişanlım öldü bu yüzden desteğe ihtiyaç duydum. Çok ilgili ve beni güzel bir şekilde dinliyor beni gerçekten anlayan dinleyen birine ihtiyacım varmış onu anladım. Çevreme tavsiye ettim en yakın arkadaşım öldü onun annesine tavsiye ettim.
Ayşenur Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşenur Yıldırım, Psikoloji. Size Ayşenur Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Tematik Algı Testi (TAT), Yetişkin Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları.
Ayşenur Yıldırım adresi nerede?Ayşenur Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çankaya Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşenur Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ayşenur Yıldırım uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ayşenur Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşenur Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ayşenur Yıldırım hangi dilleri konuşuyor?Ayşenur Yıldırım ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşenur Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşenur Yıldırım tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşenur Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Ayşenur Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşenur Yıldırım hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşenur Yıldırım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar