Lisans eğitimini 2012 yılında İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamlamıştır. Sonrasında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans programından "Ebeveynleşme Olgusu ile Psikolojik Belirtiler Arasındaki İlişkide Öz şefkat ve Benlik Farklılaşmasının Rolü" adlı tez çalışmasıyla 2021 yılında mezun olmuştur. Klinik pratiğinde aldığı eğitimler doğrultusunda çocuk, ergen, yetişkin ve çiftlerle çalışmaktadır ve ağırlıklı olarak sistemik-dinamik yönelimli çalışmaktadır.

Mesleki yaşantısına 2013 yılında Elbistan Devlet Hastanesi' nde yetişkinlerle bireysel psikoterapi hizmeti ve ebeveyn danışmanlığı yaparak başlamıştır. Sonrasında 3,5 yıl boyunca Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü' nde Evlat Edinme ve Koruyucu Aile Birimi' nde korunmaya muhtaç çocuklarla ve ailelerle çalışmıştır. 2017 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde göreve başlamıştır. Üniversitenin mediko sosyal merkezinde yetişkinlerle ve çiftlerle ; anaokulunda ise çocuklar ve aileleri ile çalışmıştır. Anaokulunda düzenli olarak çocukların gelişimsel değerlendirmesi ve ebeveyn danışmanlığı hizmeti vermiştir.

Aldığı Eğitimler

Kognitif ve Davranışçı Terapi (2016-2021) Mehmet Zihni Sungur (EABCT akrediteli)

Aile ve Çift Terapisi (EFTA-TIC akrediteli) Dr. Murat Dokur-Temel düzey tamamlandı-Süpervizyon aşamasında

EMDR Eğitimi 1.Düzey Eğitimi (Davranış Bilimleri Enstitüsü)

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) Level 1-2 (Dr. Joe Oliver)

Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi (Dr. Nevin Dölek)

Cinsellik ve Cinsel İşlev Bozuklukları Temel Eğitim (CETAD)

Deneyimsel Oyun Terapisi 1.ve 2. Düzey Eğitimi (Nilüfer Devecigil, Prof.Dr. Byron Norton)

Denver-II Gelişimsel Tarama Testi Eğitimi (Gelişimsel Çocuk Nörolojisi Derneği)

CAS (Cognitive Assessment System) Bilişsel Değerlendirme Sistemi Eğitimi (İstanbul Üniversitesi)

Çocuk Değerlendirme Paketi Uygulayıcı Sertifikası [Ankara Gelişim Tarama Envanteri (0-6 yaş), Peabody Resim Kelime Tanıma Testi (2-12 yaş) , Resim Çizme Testleri, Bender Gestalt Görsel Motor Algı Testi (5yaş 6 ay-11 yaş), Cümle Tamamlama Testi (Beier) (TPD)

Somatik Deneyimleme Giriş Semineri (Sonia Gomes)

IFTI Psikoterapi Etkinliği, Prof. Dr. Matteo Selvini Atölye Çalışması

IFTI Psikoterapi Etkinliği, Dr. Murat Dokur Atölye Çalışması

Psikolojik Travma ve Travmaya Müdahale Eğitimi (Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu)

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 3 yaşındaki çocuklar

Randevu +64 daha fazla

Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Gaia Aile ve Danışmanlık Merkezi
Feneryolu Mahallesi Fahrettin Gökay Caddesi Leylak Apt. No:68/13/+90 530 482 31 10, Kadıköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 3 yaşındaki çocuklar

Randevu +64 daha fazla

Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Feneryolu Mahallesi Fahrettin Gökay Caddesi Leylak Apt. No:68/13/+90 530 482 31 10, İstanbul

Konum: başka bir yer Diğer

Hayata karşı isteklerimi bulma konusunda çok yardımcı oldu terapi süreci boyunca.

Z
Konum: başka bir yer Diğer

Ayşenur Hanım ile gerçekleştirdiğimiz terapi sürecim çok verimli ve olumlu geçti. Kendisi, profesyonelliği ve anlayışıyla bana her zaman destek oldu. Seanslar sırasında kendimi rahat hissetmemi sağladı ve bana, zorluklarla başa çıkabilmem için etkili stratejiler öğretti. Bu süreçte kendimi daha iyi tanıdım ve gelişimimi gözlemleyebildim.

Y
Konum: başka bir yer Diğer

Daha önce bir terapi tecrübem olmuştu ve memnun kalmamıştım bu yüzden terapi almak konusunda biraz çekiniyordum. Ayşenur Hanım bunu kırmamı sağladı. Kısa bir terapi süreci olsa da kendimle ilgili fark etmediğim ya da bilmeden göz ardı ettiğim bazı düşüncelerimi ve inançlarımı fark etmemi sağladı. Bunu yaparken de sürecin benim kontrolümde olduğunu bana hissettirdi.

Konum: başka bir yer Diğer

İçsel yolcuğumda harika bir rehber. Bir çok konuda farkındalık yaşamama sebep oluyor. Seanslarımız çok verimli geçiyor. Kendisi kişiliği ve sakinliği ile bana güven veriyor. Profesyonel yaklaşıyor.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

İş programım kaynaklı seanslara düzenli devam edemesem de terapinin bana iyi geldiğini ve farkındalığımı artırdığını hissediyorum. Bazı konularda çok dışa dönük bir insan olmasan da Ayşenur hanımın iyi iletişiminin katkısıyla seanslarda kendimi rahat ifade edebiliyorum.

Konum: başka bir yer Diğer

Ben yaklaşık 10 yıldır OKB ve yaygın anksiyete bozukluğu ile mücadele ediyorum. Birçok psikiyatrist ve psikolog ile görüştüm. Birkaç ay önce yolum Ayşenur Hanım ile kesişti. İyi ki de kesişti ve kendisiyle tanıştım. Kendisi harika bir dinleyici ve işinde çok iyi. Kendisi sayesinde EMDR terapi ile tanıştım ve birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Güler yüzü, dakikliği, sabrı, özverisi ve inanılmaz güçlü hafızasıyla bana çok iyi geldi, konuşurken yargılanmayacağımı bilmek büyük bir konfor. Gönül rahatlığıyla Ayşenur Hanım ile görüşebilirsiniz.

Konum: başka bir yer Diğer

Ayşenur Hanım ile terapiye başladığım dönemde gerçekten kendimi birçok yönden çözümsüz bir sorun yumağının içinde hissediyordum. Psikoterapiden beklentim sorunlarımın çözülmesi değildi, sadece daha sağlıklı hissetmek istiyordum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyordum. Kendisi ile terapi sürecimde problemlerin kendisinden ziyade, altında yatabilecek temel nedenlere ve davranışlara odaklanmış olmak kendim hakkında fark edemediğim birçok noktayı fark etmemi sağladı. Kendisinin yönlendirmeleriyle, kendim ile baş başa kaldığımda kendimi eleştirmeyi değil, kendime şefkat de göstermeyi denedim. Aynı zamanda kendisi ile hangi sorunum üzerine konuşuyor olsam o alanda bilgisinin olması bana gerçekten bir profesyonel ile işbirliği içinde olduğumu hissettirdi. Özetle, terapi sürecinde berbat hisler içinde olduğum günler olmasına rağmen kendisi ile konuşmayı/terapi almayı tadı damağımda kalan bir zevk olarak hatırlıyorum ve bu yüzden ona minnettarım.

O
Konum: başka bir yer Diğer

Ayşenur Hanımla ilk çalışmaya başladığımızda zihnim çok karışık ve gürültülüydü. Birlikte yaptığımız 7-8 seans sonucunda hem zihnimin daha sakinleştiği hem de çalıştığımız alanlarla ilgili daha fazla farkındalığa ve netliğe eriştiğim bir süreç oldu.

Konum: başka bir yer Diğer

Hayatımda hiç psikoloğa gitmemiştim ve ilk seansa giderken çok ama çok tedirgindim. İlk seanstan diğer görüşmelerimizi iple çektim. :) Karşısındaki kişiyi çok iyi dinleyen ve anlayan biri. Bunun dışında sonraki seanslarda söylediğim şeyleri de hatırlaması bana kendimi değerli ve önemli hissettirdi. Öfkemi kontrol edemediğim için seanslara başlamak istemiştim. Ama beraber olayın derinliklerine indiğimizde aslında öyle olmadığını görmüş oldum. Temelinde güvensizlik, ilgisizlik, kaygı gibi birçok faktör vardı. Kendimle ilgili şeyleri keşfettiğim ve kendimi daha iyi tanıdığım ve tanımladığım bir süreçti diyebilirim. Şu an büyük bir gelişim ve değişim yaşadığımı görebiliyorum. Artık öfkelendiğim zaman durup düşünüyorum ve söylediklerimi seçmeye de dikkat ediyorum. Ayşenur Hanım sayesinde sorunun temelinde ne olduğunu ve neye ihtiyacım olduğunu fark ettim. Gitmek isteyenlerin ama benim gibi tereddütü olanların gönül rahatlığıyla tercih edebileceği bir kişi:)

Konum: başka bir yer Diğer

Kafama takılan sorunların nedenini öğrendiğim ve bunlarla nasıl baş edeceğimin cevabını aldığım bir terapi süreci oldu. Memnun kaldım.