Bağımlılık Terapisi
Kurumsal Danışmanlık
Psikodinamik Psikoterapi
Travma Terapisi
Uzm. Kl. Psk. Ayser Bilecik
Kendi alanında geliştirmek adına her türlü yeniliğe açıktır. Şuan kendi kurmuş olduğu Aden Psikolojik Danışmalık Merkezinde danışanlarıyla görüşmektedir. Ayrıca, bir çok özel okul da çocukların sınav streslerine yönelik seminerler sürdürmektedir.
Uzmanlık Alanları; Aile Danışmanlığı, Genç-Yetişkin Danışmanlık alanlarında hizmet vermektedir.
Online ve yüz yüze danışmanlık hizmeti olarak da danışanlar kabul etmektedir.
n....ö
Kendimi iyi hissetmediğim için başvurdum. Kendim araştırarak buldum. 9-10 seans aldım. Kişisel sebeplerden dolayı ara verdim. Çok faydasını gördüm. Kendimi daha iyi hissediyorum. Ayşe Hanım çok ilgili birisi. O kadar güzel sorular sordu ki kendimle çeliştim. Doğru yolu ve cevapları bulmamı sağladı. Ben memnun kaldım.
z....a
Her şeyi çok düşündüğüm için başvurdum. 3 seans aldım. Kısa bir ara verdim. Seans sonrası kendimi daha iyi hissediyorum. Bir şeylere daha farklı bakabilmemi sağladı. Sakin ve anlayışlı bir uzman. Memnunum kendisinden. Herkese tavsiye ederim.
d....y
Anksiyete için başvurdum. 3-4 aydır gidiyorum. Seanslarımız verimli geçiyor. Olumlu sonuçlar alıyorum. Kendisine gitmeye de devam edeceğim. Yakın çevreme de önerdim. İlgili bir uzman. Telefon üzerinden de her zaman görüşebiliyorum. Hemen dönüş sağlıyor.
e....b
Depresyon için başvurdum. İlk başta eşimle katıldık. Bazı sıkıntılarım vardı, sonra bireysel terapiye geçtim. 2 sene seanslara katıldım. Seanslar sayesinde farkındalıklar oluştu. Minnettarım kendisine. İlgili bir uzman. Memnun kaldım kendisinden. Sürecim bitti.
y.....
Yks sürecim için gitmiştim ama onun haricinde hayat konusunda da görüşümü açtı bir yıl içinde çok şey kattı bana.Tabi daha yolumuz uzun ama aklınızda asla şüphe kalmasın hem sohbeti olsun hem seansları olsun çok muhteşem birisi.
Ayser Hanım çok anlayışlı ve ilgili,onunla iletişim kurarken kendimi oldukça rahat hissediyorum. Seanslara başladığımızdan beri bilişsel terapiyle birlikte kendimle ilgili farkındalıklar yaşıyorum ve zamanla bunun daha da artacağını düşünüyorum
merhabalar,Ayser Hanım ile bir süredir öyle güzel yol alıyoruz ki..Dahası seanslar esnasında yaşadığım problemlerin ne olduğunu farketmezken kendisinin profosyonelliği devreye giriyor..Hayatımda memnun olmadığım şeyler vardı,kendi içimde pasif agresif ve öfkeli hissediyordum ...bu konuda yardım almak istediğimi söylemiştim sadece ..Fakat bu agresyon sadece görünen bir yüzü olduğunu altında kaygılarım,kendimi sabote etmem,düşük özgüvenim olduğunu gördüm..ve en derinine inip önce kendinize sonra çevrenize bakmanızı sağlayacak kadar da işine hakim..tüm bunlar kendiliğinden oluyor gibi dönüşüyor ..ve o stres hayatımda azaldığı gibi çok daha özgüvenli ,o agresyonu hayatının genelinde hissetmeyen birine dönüştüm ve bu kadat kısa sürede.en iyi versiyonuna yaratma çabamdaki rehberliğinden dolayı kendisine minnet duyuyorum..ve işim ,özel hayatımdaki harika yansımaları için de kendisine teşekkürü bir borç bilirim
ga...e
28 senelik yaşantımda Ayser hanımdan öncesi ve sonrası oldu kesinlikle. Kısa süre içerisinde herkesi şaşırtacak etkiler yaratmamın mimarı oldu, artık daha keyifli ve enerjik günlerim oluyor, ertelediğim herşeyi yapmama yardımcı oldu. Gözü kapalı tavsiye edebilirim
o....e
Kısa zaman da iyi bir yol aldik. Anlasildigimi hissediyorum, ve seans sonrasi kendimi cok daha iyi hissediyorum.
eb...
Ayser hanım çok kibar ve işini en doğru şekilde yapmaya çalışan biri depresyon ve kaygı bozukluklarıyla gittim kaygılarıma karşı bakış açımı değiştirerek beni aydınlattı gerçekten çok teşekkür ediyorum
Ayser Bilecik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayser Bilecik, Psikoloji. Size Ayser Bilecik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi.
Ayser Bilecik adresi nerede?Ayser Bilecik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adalet Mahallesi 1586/1 Sokak No:38/3 Bayraklı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayser Bilecik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ayser Bilecik uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ayser Bilecik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayser Bilecik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ayser Bilecik hangi dilleri konuşuyor?Ayser Bilecik ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayser Bilecik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayser Bilecik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayser Bilecik hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, Ayser Bilecik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayser Bilecik hangi sigortaları kabul ediyor?Ayser Bilecik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bayraklı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Psikologlar
Bayraklı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Psikologlar