Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
me...e
Tüp bebek sürecine başladığımızda çok fazla doktor araştırması yaptım. Ve ayşet hocaya denk geldiğimde direkt başlama kararı aldım. Tecrübesi, bana aktardığı bilgiler, her görüşmemizdeki pozitif yaklaşımı içimi çok rahatlattı. İnternette araştırma yaparken hakkında “uğurlu elleri var “ yazan bir yoruma denk gelmiştim. Ne demek istediğini şu an anlıyorum. Gerçekten uğurlu:) sürece başladık, embriyomuz oluştu, bana tutundu, ve 9 ay hamilelik sürecini birlikte geçirdik. O kadar iyiydi ki tüm süreç, pürüzsüz, tam dediği gibi, anlattığı gibi oldu her şey. Kızımıza kavuştuk sağlıkla. Ben sürece başlamadan önce çok araştırma yapmıştım bir yorum bile düşüncelerimi etkiliyordu bu sebeple hayatımda ilk kez bir doktor için yorum yazıyorum. Tüp bebek süreci zaten psikolojik olarak yorucu. Belki yorumum birilerine fikir olur. Ve herkes sağlıkla huzurla bebeğine kavuşur
ze...a
Jane hocaya tavsiye üzerine gebelik düşünmemden itibaren gidiyorum.Şu an 32. Haftadayız .Kendisine her şey için çok teşekkür ederim çok ilgili bilgili rahatlatıcı güven veren bir hekim, her sorunumda kolaylıkla ulaşabildim ve hep ilgiliydi.Hocama ve ekibine çok teşekkür ediyorum.Herkese tavsiye ediyorum.
t.....
Memnunum doktorumdan, sihirli elleri var hocamın. Biz aşılama tedavisi olduk.Çok güler yüzlü, güler yüzlülüğünden çok memnunum. Sonuç elde ettik, sonucumuz pozitif.Şuanda gebeyim, kontrollerimi oluyorum. Doğumum da kendisiyle olacak.
Çok pozitif yaklaşımı olan bir doktor, yardımsever, sevecen, hastayla iletişimi güçlü.Ben tüp bebek tedavisi görüyordum, sonrasında gebe kaldım ve devam ediyoruz hala kontrollerimize.Doğumumu da kendisiyle yapacağım.
i̇....
Jane Hanım benim uzun zamandır doktorum. Herhangi bir sıkıntım olduğunda giderim.Mütevazi bir doktor.Elinden gelenin en iyisini yapmak ister.Etrafımdaki kadın doğum için doktor arayışında olan herkese tavsiye ederim.Gerek tüp bebek gerek diğer konularda yardımcı oldu kendisi bize.Tüp bebek tedavisi de oldum ama 2 çocuğum da normal gebelikle oldu.Yine kendisi takip etti, hastaneye gitmeden de kendisine telefonla her an ulaşabiliyorum, geri dönüş sağlıyor.İyi ki kendisini tanımışız, iyi ki doktorumuz olmuş.
k.....
Ayşe Hanım çok güleryüzlü,ilgili, ben sormadan kendisi bana herşeyi aktardı.Tüp bebek konusu hem maddi hem manevi zor bir durum.Maddiyat bizi ilgilendiriyor ama maneviyat doktoru ilgilendiriyor. Ayşet Hanım bu konuda çok güler yüzlü, ben çok utangaç biriyim.Ayşen Hanım'ın yaklaşımından dolayı muayene esnasında kendimi çok rahat hissettim.Her an ulaşabildim,gecenin 12 sinde aradığım halde telefonuna birkaç kere ulaşabildi.Bu benim için önemli.Yeni bir anneyim, acemiyim.Tüp bebek oldu, Allah'a çok şükür rabbim nasip etti.Şuan hamileyim ve tüp bebek konusunda çok başarılı buluyorum. 10 hastasının 8inin tüp bebek tedavisi kesinlikle tutmuştur diye düşünüyorum.Çok iyi bir doktor.Herşeyiyle çok iyi bir doktor, tüp bebek yapacak olan herkese tavsiye ediyorum.Ben araştırma üzerine gittim, ilk görüşmedeki sıcakkanlılığını görünce hemen işlemleri başlattım.Tüp bebek bence çok hassas bir konu.
Ayşet hoca çok tatlı ve ilgili, alanında çok iyi,hastaya her türlü yardımı yapıyor.Çok güler yüzlü, içten, samimi.Ayrıca alanında çok başarılı.Gebelik sürecimde gittim.Kontrollerim devam ediyor. 3 aylık gebeyim,şu anda inşallah doğumumu da kendisiyle yapmayı düşünüyorum.
Jane Hanım gerçekten güler yüzlü,anlayışlı,insanı rahatlatan birisi.Üç doğum oldu kendisi ile. İlk ikisi tüp bebekti. 3.normal gebelik oldu.Demişti bana ilerleyen süreçlerde normal hamilelik olacağını. Çok memnunum, o konuda sizin için bir problem yoksa normal doğuma yönlendirdi.Normal doğum yaptım..
Yaklaşık 10 yıldır hastasıyım.İki çocuğum var,ikisinin kontrolünü ve gebelik sürecindeki kontrollerimi sağladı.Doğumum da kendisiyle oldu.Memnunum, hala görüşüyoruz. Her soruma vakit ne olursa olsun, gitmesem de cevap veriyor.Bir aile gibiyiz, genelde çocuklarımı götürüp, konuşturup tanıştırıyorum.
k.....
Benim 15 yıllık doktorum, kendi alanında başarılı bir doktordur.Birçok deneyimim oldu,Jane hocanın üzerine kadın doğum doktoru tanımıyorum.Başarılı bir doktor.Benim bekarlık dönemimde evlenmeden önce adet düzensizliğim, kistim vardı.Jane Hanım'ın verdiği ilaçlar bana yaradı, hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bu yüzden Jane hocadan memnunum.
Ayşet Jane Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşet Jane Özcan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ayşet Jane Özcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Robot Destekli Cerrahi.
Ayşet Jane Özcan adresi nerede?Ayşet Jane Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Sok.No:1 Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşet Jane Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşet Jane Özcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşet Jane Özcan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşet Jane Özcan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayşet Jane Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşet Jane Özcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşet Jane Özcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşet Jane Özcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Ayşet Jane Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşet Jane Özcan hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşet Jane Özcan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenler Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Bahçelievler bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Medilab Assist kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları