Diyetisyen Randevusu
Ümitköy Bulvarı, Galleria Avm Karşısı Çamlıca Bulvar Sitesi C Blok Kat:4 Daire:18 Çayyolu, Ankara
Online Diyet
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çölyak Hastalığında Beslenme
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
ca...n
2018 yılında yollarımız kesişti Aysima hanım ile çok güzel sonuçlar elde ettik hamilik süreci doğum vs. derken 2021 yılında tekrar Aysima hanıma gittim ve herzamanki gibi ideal kiloma geldim ve artık kilo vermek değil herzaman olduğu gibi gerçek amacın sağlıklı beslenmek ve hayat tarzı haline getirmek oldu Aysima hanım herzaman programı danışanların'in hayat tarzına gore planlayıp haftalık değişmektedir .iyiki tanışmışım resmen dönüm noktam oldu kendisi için ne yazsam az olur
is...e
Aysima doktorum sayesinde
seneler boyunca bircok diyet yapip veremedigim kilolari onun onerdigi sekilde beslenip verdim, ve hayat tarzim haline getirdigim bana ogrettigi sekilde devam edip, cocukluktan beri yasadigim kilo sorununu artik yasamiyorum, iyiki yollarimiz doktorumuzla kesisti.
enerjisi yuksek, bol bol kilo verip hem de mutlu olacaginiz adres aysima doktorumuz..
hem saglik hem diyet hem psikolojik destek kendisi harika bir diyetisten..
ingilizce bilmesi, yurtdisinda da her daim destek vermesi ayrica bir avantaj oldu.
hem ankaranin hem oxfordun en populer diyetisyeniyle kilo vermek cok guzeldi./
n ...e
Aysima hocama Amerikadan online olarak ulaştık.Oğlum ile birlikte beslenme danısmanlığı hizmeti aldık.Oğlumun türkçesi iyi değil, bu nedenle İngilizce bilen uzman arayısımız vardı.Bende insülin direnci ve tansiyon vardı ve hocam sayesinde ilacı bıraktım.Oğlum ise totalde 31 kg verdi ve sağlına kavustu.Özellikle sağlık odaklı yaklaşımı bizi çok etkiledi.Sağlıkla kilo verdik ve uzun zamandır kilomuzu koruyoruz.En önemlisi bize öğretti.iyiki varsınız hocam!
fa...n
Bizim; eşim ve benim, Aysima hanımla yollarımız beş ay önce kesişti… İyiki de kesişti. Beş ayın sonunda, öncelikle sağlımıza kavuştuk. Çünkü önceliğimiz sağlıklı beslenmek ve ardından kalıcı kilo verebilmekti. Eşim fazla kilo nedeni ile tansiyon problemleri yaşamaya ve tansiyon ilacı kullanmaya başlamıştı. Bende de bel ağrısı had safhadaydı. Bu yolculuğa; eşim 85,6 kg ile ben ise 75,5 kg ile başladık. Eşim 21,6 kg vererek 86,6 kilodan 64 kg’a, ben de 13,8 kg vererek 75,5 kilodan 61,7 kg’a indik. Ve en önemlisi, eşimin verdiği 21,6 kilonun 19 kilosu yağdan, benim verdiğim 13,8 kilonun 10 kilosu yağdan gitmiş oldu. Bu süreçte; Aysima hanım bize sadece diyet listesi vererek değil, yaşam şeklimiz konusunda da muhteşem bir koçluk vererek destek oldu. Özellikle biz kadınlar daha zor kilo veriyoruz ve ben bazı haftalarda aynı kiloda takılı kaldım. Ama canım Aysima hanımın motivasyonu ve desteği ile bu zorlu süreci aşabildim. Aysima hanım bizim için sadece bir diyetisyen değil, evimizin kızı oldu. Kızımıza minnet duyuyoruz. Bu zorlu süreçte yanımızda olduğu, farkındalığımızı artırdığı, bilinçli beslenme alışkanlığı kazandırdığı, sağlığımıza kavuşturduğu için… Kilo vermekle kalmayıp, eşim tansiyon ilacı kullanmaktan kurtuldu ben bel ağrılarımdan … Evet bazı alışkanlıklarımızı değiştirmek zor… Yeterki isteyelim. Birde Aysima kızımız gibi bir koçunuz varsa her şey mümkün. Biz yaşamımızı konforlu hale getirdiği için sonsuz teşekkür ediyoruz ve onunla gurur duyuyoruz. Bundan sonraki süreçte hep birlikteyiz. Biz koruma sürecindeyiz … Bundan sonraki yaşantımız hep kontrollü devam edecek … Seni çok seviyoruz Aysima’cım… Sevgi ve saygılarımızla
fb...u
1 hafta önce başladım etkili bir hafta oldu. Kıramadığım kilo bariyerini ilk hafta geçmek beni mutlu etti. Devamı da başarılı olur umarım.
Ben çok memnunum Aysima Hanım'dan, çok disiplinli ve insanı disipline ediyor.Bu çok önemli kilo verme sürecinde, hem de motive ediyor.Bu konuda çok başarılı.Ben yapamam dediğim şeyleri başardım kendisiyle.Sürekliliği o motivasyonu sağlıyor.Beslenme programımı da alışkanlık haline getirmiş oldum.2 ayda 10 kilo verdim, hedefe 2-3 kilomuz kaldı.Aysima Hanım danışanıyla konuşuyor. Alışkanlıklarınızı anlamaya çalışıyor, hayat tarzınıza uygun şeyler yazıyor.Beslenme alışkanlığım hangisi ise onu iyileştirerek bana uygun şeyler yazdı.Yapamam veya alamam dediğim hiçbirşey olmadı. Ben çok diyetisyene gittim ama Aysima Hanım'ın disiplininden çok memnun kaldım.Çok tatlı, çok güleryüzlü bir şekilde yeme disiplinine sokuyor danışanını.
Beklediğim gibi kilo verdim.Aysima Hanım da gayet güleryüzlü biri, iyi iletişim kurabiliyoruz.92 kilo ile başladım. 5-6 ayda 80 kiloya düştüm.Hala devam ediyorum.Hazırlanan programlara uyum sağlayabiliyorum.İletişim anlamında sıkıntı yaşamıyorum, danışmak isteyen herkese kendisini öneririm.
d....e
Kısa bir süre olmasına ragmen kilo verme surecim saglikli, hızlı ve rahat geçiyor. İki haftada 5 kg gitti bile. Herseyden once saglıklı beslenme alıskanlıgı kazanmam icin verdigi destek , samimiyeti , doğallıgı bu surece olan inancımı daha da arttırıyor. .İsini ne kadar severek yaptıgını ve sureci sizinle birlikte benimsedigini sonuclarinizi gordugunde parlayan gözlerinden anlıyorsunuz
Doğumla gelen fazla kilolardan kurtulmak için gittiğim diyetisyenim Aysima Hanım,her zaman sempatik ve morali yüksek tutmayı başarıyor.Başarılı bir süreç yaşıyorum.Teşekkür ediyorum.
on...n
Her hafta gelişimime göre günlük yaşantıma uyumlu beslenme programlarıyla zorlanmadan gelişim gösterdim.Kendisine çok teşekkürler.
Aysima Duygu Aksoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aysima Duygu Aksoy, Diyetisyen. Size Aysima Duygu Aksoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme.
Aysima Duygu Aksoy adresi nerede?Aysima Duygu Aksoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ümitköy Bulvarı, Galleria Avm Karşısı Çamlıca Bulvar Sitesi C Blok Kat:4 Daire:18 Çayyolu Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aysima Duygu Aksoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Aysima Duygu Aksoy uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Aysima Duygu Aksoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aysima Duygu Aksoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Aysima Duygu Aksoy hangi dilleri konuşuyor?Aysima Duygu Aksoy ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aysima Duygu Aksoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aysima Duygu Aksoy tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aysima Duygu Aksoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 44 hasta / danışan, Aysima Duygu Aksoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aysima Duygu Aksoy hangi sigortaları kabul ediyor?Aysima Duygu Aksoy tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Ziraat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler