Yavruturna Mah. Fırat Yılmaz Çakıroğlu Sok. Gazi Cad. Gazi Alakoç Apt. 1/1, Çorum Merkez, Çorum
Diyetisyen Randevusu
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Ayşin Avşar Beslenme Eğitim Ve Danışmanlık Merkezi Çorum
Daha sonra çeşitli kurumlarda kurum diyetisyenliği ve klinik diyetisyenliği yaptım.
Bu kurumlar;
- Çorum Toplum Sağlığı Merkezi
- Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi klinik ve kurum diyetisyenliği
- Kolan British Hospital Klinik ve kurum diyetisyenliği
- Çorum Özel Hastanesi gönüllü staj
- Çorum Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Kurum Diyetisyenliği
Bugüne kadar birçok Beslenme ve Diyetetik kongre ve seminerlerine katıldım. Amacım, sağlıklı beslenmeyi akademik bilgilere dayanarak bireylere öğretmek, bireylerin yaşam kalitesini artırmak ve birçok hastalığa yakalanmadan koruyucu tedavi ile fiziki ve ruh sağlığı bir bütün olan bireyleri topluma kazandırmaktır.
Şu anda Çorum'da kurucusu olduğum Ayşin Avşar Beslenme Eğitim ve Danışmanlık Merkezinde FONKSİYONEL TIP DİYETİSYENİ olarak sizlere hizmet vermekteyim.
Ayşin Hanım'a tanıdığım vasıtasıyla ulaştım. İnsülin direncim ve tansiyonum var. Kendisine sağlıklı kilo vermek için başvurdum. Sayesinde 30 kilo verdim. Güler yüzlü, içten, benim kaprislerime katlanan dünya tatlısı bir uzman. İyi ki yollarımız kesişti. Tavsiye ediyorum.
s....y
Bu güne kadar pek çok diyet deneyimim olmuştu fakat Ayşin motivasyonuyla desteğiyle hazırladığı listelerin uygulanabilirliğiyle bu süreci üzerimde diyetteyim baskısı olmadan sürdürmemi sağladı. Bugün itibariyle online danışmanlıkla 9 kiloya elveda dedik. Bütün bu süreçte ve bundan sonrasında yanımda olduğun ve olacağın için teşekkür ederim. En yakın çocukluk arkadaşımın hayatıma dokunması çok keyifli bi deneyim oldu. İyi ki varsın
y.....
Daha önce oğlum gitmişti onun tavsiyesi üzerine ulaşmış oldum . Sağlıklı olmak için ideal kiloma ulaşmam gerektiği konusunda karar verip ulaştım. Görüşmelerimiz gayet güzel geçiyor . Cana yakın ve içten samimi olması ilgisi alakası motivasyon etmesi. Kendisinde beğendiğim özellikleri oldu. Çevreme tavsiye ediyorum.
de...
Bugüne kadar üç tane diyetisyene gittim ama Ayşin hanım gibisine denk gelmedim okadar içten samimi ilgileniyor ki hep moral veriyor çok alçak gönüllü kendisini tanıdığım için çok mutluyum sayesinde hastalığım konusundada rahatlıyorum inşallah daha iyi olacağım psikolojik olarakta rahatım artık kendisine teşekkür ediyorum
n...
Uzmanımıza sosyal medya üzerinden ulaştım. Kilo kontrolü için başvurdum. Süreçte her zaman destekledi çoğu zaman ben bıraktım o bırakmadı hep olumlu baktı. Her öğün fotoğraf atıyorum ve sabırla hepsine bakıp dönüş sağlıyor randevu saatleri konusunda hep yardımcıdır sizi asla zora sokmaz bir de her zaman çok nazik ve olumludur. Kesinlikle tavsiye ederim ediyorum da zaten
tu...n
Beslenme alışkanlıklarımda yaratmış olduğu değişiklik sayesinde hayat kalitemin fazla kilolarımla ters orantılı şekilde artmasına vesile oldu.
Tekdüze bir diyet programı yaratmak yerine; her ürüne alternatif sunması ve programı direkt danışmanının haftalık yoğunluk seyrine göre dinamik tutabilmesi sonucu danışmanları olarak(ben ve annem) hedeflediğimiz kiloya sağlıklı şekilde yaklaşmaktayız.
Sağlıklı beslenmenin aç kalmak olmadığını gösterdiği, emeği ve güleryüzü için kendisine teşekkür ederim.
e....g
Sahp olmk istedğm bedene ulaşmamı sağlayn kadın Hamilelik sürecimde de güvenle çalışmaya devam ediyorum. Profesyonel ve İşinin en iyisi, sdce br dytsyn dğl adeta bir yaşam koçu İyi ki tanıştım , iyi ki hayatıma dokundu
tu...
Yaklaşık bir yıldır Ayşin Hanım ile birlikte sağlıklı bir şekilde kilo veriyorum. Hedefimize 3 ay gibi bir sürede ulaştık toplamda 13.3 kg verdim ve 8 aydır da kilomu koruyorum . Her iki ayda bir vücut analizi için kendisini ziyaret ediyorum. Güler güzü ile motive veriyor bana kendisine çok teşekkür ediyorum bu süreçte pes ettiğim zamanlarım oldu ama ne olursa olsun elimi hiç bırakmadı. Dilerim başarısı hep daim olur
dp...y
3 4 Ay önce pkos olduğumu ve insülin direncimin olduğunu öğrendim ve doktorum karın altı yağ dokumun cok fazla olduğunu zayiflamam gerektiğini söyledi ve Ayşin hanımın fonksiyonel tıp diyetisyeni olduğunu söyleyerek bana Ayşin hanımı önerdi
Hem yüzyüze hem online görüşmelerimiz oluyor ve tüm öğünlerimin resmini atıyorum porsiyon kontrolü yapıyor görüşmelerimiz sırasında çok rahatım ve bu süreçte psikolojik olarak da yaşadığım şeyleri anlatıyorum
Gayet anlayışlı ve sabırlı birisi olduğunu düşünüyorum bilgilerini bana cok güzel aktarıyor
Kilo verme sürecim devam ediyor ve kendisinden çok memnunum.
y.....
Ayşin hanım gerçekten bir harika yemek yemeyi çok seven birisiyim bana bile kısa sürede 12 kilo verdirdi ve en güzel kısmı bu süreçte hiç motivasyonum düşmedi hiç acıkmadım dönem dönem ödüllerim oldu süreci çok eğlenceli hale getirdik ve hala da görüşmeye devam ediyoruz Sizi çok seviyorum Ayşin hanım sizinle kilo vermek bile çok eğlenceli ve kolay
Ayşin Avşar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşin Avşar, Diyetisyen. Size Ayşin Avşar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Yeni Doğan Metabolik Hastalık, Gelişme Geriliği, Kilo Alma Diyetleri, Yaşam Koçluğu.
Ayşin Avşar adresi nerede?Ayşin Avşar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yavruturna Mah. Fırat Yılmaz Çakıroğlu Sok. Gazi Cad. Gazi Alakoç Apt. 1/1 Çorum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşin Avşar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşin Avşar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşin Avşar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşin Avşar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ayşin Avşar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşin Avşar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşin Avşar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşin Avşar hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Ayşin Avşar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşin Avşar hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşin Avşar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.