se....
Hiperaktivite ve dikkat eksikli nedeniyle oyun terapisi ne geliyoruz. Önceden elimi yolda tutulmaz oraya buraya koştururken artık rahatlıkla gezebiliyorum. Daha çok birbirimizi anlıyoruz iletişimimiz daha iyi oldu. Onunla sıkılmadan oyunlar oynayıp dikkati ve dürtüsünü kontrol etmeden baya yol kat ettik.
z.....
Güler yüzü, pozitif enerjisiyle sizi anlayan ve en önemlisi hiçbir detayı atlamadan dinleyen mükemmel biri. Keşke yollarımız daha önce kesişseydi kendisiyle. Bu süreçte kendi karanlığımda çözmeye çalıştığım düğümlerimi onun yol göstericiliğiyle çok daha hızlı çözebildim. Sonuç odaklı yaklaşımı ve tüm önyargılarımı tek tek yıktı. Benim için yaptıklarınızdan sonra bu yorumu yapmayı kendimde bir borç olarak görüyordum. İyi ki varsınız Ayşin hanım!
h....o
Biz 5 yaşındaki oğlum için oyun terapisine başladık daha 2.seanstan sonra yanıtını fazlasıyla gördük tek başına oyun oynamayan oglum tek başına oynamaya ve bu süreye uzatmaya başladı arkadaşlarıyla oyun kurmada sıkıntı yaşıyordu onu da atlattık çok şükür bizim oyun ablamız aysin
ö.....
Seansa gittiğinden beri önceden her şeyi düşünüp evham ederken artık neredeyse hiç düşünmemeye başladım. Daha çok az seans yapmamıza rağmen bana çok yardım etti ve onun sayesinde artık kendimi daha iyi hissediyorum.
Ayşin İnkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşin İnkaya, Psikoloji. Size Ayşin İnkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu.
Ayşin İnkaya adresi nerede?Ayşin İnkaya adresini belirtmedi. Ayşin İnkaya yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Ayşin İnkaya adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşin İnkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşin İnkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşin İnkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşin İnkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Ayşin İnkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşin İnkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşin İnkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşin İnkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ayşin İnkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşin İnkaya hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşin İnkaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.