Doç. Dr.
ACTH (Adrenokortikotropik Hormon) Testi
Büyüme Hormonu Testi
LHRH Uyarı Testi
g....p
Ayşın Hanım'dan çok memnunuz. Kızım 12 yaşında yaklaşık 2 yıl önce inisülin direnci çıktı. Bir çok doktora gittik hemen ilaca yönlendirdiler bizi ama Ayşın Hanım öncelikle bize psikolojik olarak çok destek oldu. Önce bir beslenme programı hazırladı kızımı her hang bir yiyecekten uzak tutmadan listeler verdi. Çok memnunuz ilaç kullanmıyoruz Ayşın Hanım'ın verdiği listeye göre devam ediyoruz kızım spor yapmaya da başladı. Çok faydası oldu gerçekten bize. Herkese tavsiye ederim.
di...u
Kızımda insilün direnci sebebiyle gittik. Çok memnun kaldım iletişimi muayenesi bilgilendirmesi gayet iyiydi. Tedavisininde sonuç vereceğine inanıyorum.
nu...r
Doc Dr Ayşin Uçkun Kitapçı gayet sevecen, insancıl, hastalarına uzun zaman ayıran dikkatli, yakın ve sıcak ilgi gösteren bir kişiliğe sahip. Gayet donanımlı bir kariyer sahibi. Kendisiyle tanışmaktan fazlası ile memnun olduk. Teşekkür ediyoruz.
gu...ç
Ayşın hocam ve ekibi bizi hem profesyonel hem de aile sıcaklığında karşıladı.Şehir dışından gelmemize rağmen tahlillerin yapılması ve yorumlanması aynı gün içinde sağlandı.Kızım için doğru yerde olduğumuz kesin.Teşekkürler....
m....k
Oğluma birkaç yıldır gereksiz tahliller yapıldığını Ayşin Hanım'a gelince anladım. Sempatik ve güvenilir tavrı; başta oğlum olmak üzere hepimizi etkiledi. Bu konuda sıkıntıları olan ailelere Doktor Ayşin Uçkun Kitapçı'yı şiddetle tavsiye ederim.
Ayşın Uçkun Kitapçı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşın Uçkun Kitapçı, Çocuk Endokrinolojisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları. Size Ayşın Uçkun Kitapçı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Büyüme Hormonu Testi, ACTH (Adrenokortikotropik Hormon) Testi, LHRH Uyarı Testi, Randevu.
Ayşın Uçkun Kitapçı adresi nerede?Ayşın Uçkun Kitapçı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mutluköy Sitesi, 1952. Sokak, No: 4, Ümitköy Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşın Uçkun Kitapçı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşın Uçkun Kitapçı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşın Uçkun Kitapçı hangi dilleri konuşuyor?Ayşın Uçkun Kitapçı ile İspanyolca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşın Uçkun Kitapçı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşın Uçkun Kitapçı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşın Uçkun Kitapçı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşın Uçkun Kitapçı hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ayşın Uçkun Kitapçı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşın Uçkun Kitapçı hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşın Uçkun Kitapçı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları