Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
ta...y
Aysu Hanım ile olan görüşmem çok olumlu geçti. Güler yüzlü ve bilgili olması bana güven verdi. Her soruma sabırla cevap verdi ve benim için uygun bir beslenme planı hazırladı. Tartım ve ölçüm sonuçlarımı detaylı bir şekilde yorumladı, vücut analizimi yaparak hangi alanlarda gelişme kaydetmem gerektiğini net bir şekilde anlattı. Onunla çalışmak gerçekten keyifliydi ve sağlıklı yaşama yolculuğumda bana çok destek oldu.
Düzenli ve sağlıklı beslenme sürecinde aysu hanımın desteğiyle çok güzel sonuçlar alıyorum. Sayesinde doğru beslenmeyi ve diyetle de mutlu olmayı öğrendim. Ilgili ve çok samimi biri.
s...
Aysu Hanımla sürecimiz çok güzeldi. Gece yemek yeme ve duygusal yeme problemleriyle boğuşuyordum. Kendisi, hiç aç hissetmeden ve gözümü dolduracak bol öğünleriyle kilo verme yolculuğuma eşlik etti. Ayrıca, danışanlarının sınırlarına ve ihtiyaçlarına son derece duyarlı bir diyetisyen.
c....a
Aysu hanım çok cana yakın bir uzman, aynı zamanda işinin ehli ve çok iyi bir diyetisyen. Kendisi hem danışanlarının yaşam tarzına uygun olarak diyetini uyguluyor, hem de en sağlıklı olacak şekilde süreci yürütüyor, ikisinin ortasını çok güzel bir şekilde buluyor. Ben kilo vermek ve sağlıklı beslenmek üzerine kendisinden destek aldım, daha çok yağdan vermek kas kazanmak üzerine kendisiyle çalışmalarımız oldu, o konuda bana gerçekten çok faydası oldu. Kısa bir süre olmasına rağmen 2 kg kas kazandım ve 2 kg da yağ kaybım oldu, iş yoğunluğum sebebiyle şu an gidemiyorum ama ilerleyen süreçlerde tekrar kendisi ile iletişime geçeceğim.
a....ç
Kendisi için olumlu olacak ne varsa söyleyebilirim. Ailecek kilo vermek üzerine kendisinden destek alıyoruz. Süreçte kendisi bizi hiç zorlamıyor, bizim hayat standartlarımıza göre bir diyet programı uyguluyor, olabilecek aksiliklerde de onu hemen ekarde edebilecek çözümler üretebiliyor, bu anlamda bizim moralimizi hiçbir zaman bozmuyor ya da demoralize olmuyoruz. Seans sürecimiz hala devam ediyor, şu ana kadarki süreçte 10 kg verdim, vermem gereken bir 5 kg daha var, devam ediyorum.
Aysu Hanım işinin tam olarak ehli diyebiliriz.. inanılmaz bir beslenme uzmanı kendisi 1 ay süre boyunca diyetimi uygulayamamama rağmen müthiş motivasyonu ve bana en uygun besinleri vermesiyle harika bir sürece girdik.. görünen o ki kilo verme süreci yanı sıra hayat boyu sağlıklı beslenme alışkanlığı ve süreci ile de hep yola kendisiyle beraber devam etmek isteyeceğimden eminim
h....b
Öncelikle tatlı dilli güler yüzlü bir karşılama benim için en önemli kriterdir buda Aysu hanımda fazlasıyla var kilo sorunum olduğu için yaptığım başvuruda uzun bir görüşme sonrası birde tatmin edici açıklamalarıya beni fazlasıyla motive ve mutlu etti çok teşekkür ediyorum kendisine
s....s
5 ay önce Aysu Hanım ile tanıştık. Yıllardır oturtamadığım beslenme düzenimi onun sayesinde düzene soktum. Yağ oranımdaki düşüş ile birlikte kan şekerim de dengeye girdiği için çok mutluyum. Diyet seanslarımızdaki hitap şekli çok kibar ve anlaşılır. Kliniğin ferah ve huzurlu ortamına hep gitmek isteyebilirsiniz. İyi ki tanımışım kendisini, çok teşekkür ediyorum.
s ...g
Aysu hanımdan 3 aylık bir paket aldım. Kas kütlemi arttırmayı amaçlamıştık. Spor ile birlikte diyet sürecim de beklediğimden iyi gidiyor. Dengeli beslenmeyi öğretti diyebilirim. Kendisine teşekkür ediyorum. Beslenmenize profesyonel bir destek almayı düşünürseniz Aysu hanımı kesinlikle herkese öneririm.
g....a
Yıllardır kendi kendime diyet yapıp bırakan ve verdiğim kiloları daha fazla alan bir insan olarak 2 ay önce Aysu Hanım’a başvurdum. Bilgisini açık açık ifade eden ve empati yönü çok güçlü birisi olduğu için sakin ve düzenli bir şekilde kilo vermeye başladım. Diyet sürecimde bana çok faydalı oldu hala da olmaya devam ediyor, her şey için teşekkürlerimi iletiyorum kendisine.
Aysu Altar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aysu Altar, Diyetisyen. Size Aysu Altar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme, Gebelik ve Beslenme.
Aysu Altar adresi nerede?Aysu Altar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Avcılar Exclusive, Mansuroğlu Mah. 288/4 Sok. N:9/1, D:A Blok D:125 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aysu Altar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Aysu Altar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Aysu Altar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aysu Altar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Aysu Altar hangi dilleri konuşuyor?Aysu Altar ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aysu Altar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aysu Altar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aysu Altar hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Aysu Altar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aysu Altar hangi sigortaları kabul ediyor?Aysu Altar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler