Klinik Psikolog Aysu Erkol
Uzunçarşı 1.geçit no.7, Sakarya

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Koç Üniversitesi Psikoloji Bölümü (yarıburslu) mezunu olan Aysu Erkol Sakarya doğumludur. Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Lisans eğitimi boyunca ; gönüllü olarak önce Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde Dr. Haluk Usta ya asistanlık yaparak, sonra Balıklı Rum Hastanesinde ve daha sonra da Şişli Etfal Hastanesi Psikiyatri Polikliniğinde staj yapmıştır. Bu süreçte Dr. Emel Stroup ‘tan;

Kognitif Terapi Yönelimli Klinik İlk Görüşme ve Terapi Becerileri,

Kognitif Terapinin Depresyon Tedavisinde Uygulanması,

Kognitif Terapinin Anksiyete Tedavisinde Uygulanması,

Kognitif Terapinin OKB Tedavisinde Uygulanması eğitimlerini almış;

Dr. Anne M. Slocum McEneaney ‘den Grup Psikoterapisi Eğitim Prensipleri, Jale Kerimol Johnson ‘ın 1 yıl süren Madde Bağımlılığı eğitimi almıştır.

Prof.Dr. Arşaluys Kayır Cinsel Terapilerde Grup Psikoterapileri ve Dr.Maria Ceu Salvador Çocuk ve Ergenlerde Kognitif ve Davranış Terapisi katılmıştır. Eğitimler ve stajlar dışında “Belki de Sensin Donör Bulma” projesinin Sakarya temsilciliğini üstlenmiş ve şuanda da devam etmekte olan Sakarya Üniversitesi Travma ve Afetle ilgili Erasmus Projesi’nde aktif olarak çalışmalar ve araştırmalar yapmaktadır.

Uzmanlık eğitimi boyunca Üsküdar Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Birimi bünyesinde asistan ve aktif olarak üniversite öğrencileri, personeli ve dışarıdan gelen danışanlara psikoterapi uygulamıştır.
Aysu Erkol, 4 yıl boyunca İstanbul’da özel danışmanlık merkezinde psikolog olarak çalışmıştır. Şuanda Sakarya ve İstanbul’da danışan kabul etmektedir.

Aysu Erkol, Türk Psikologlar Derneği(TPD) üyesidir.
Online olarak da hizmet vermektedir.

T
Konum: Klinik Psikolog Aysu Erkol Diğer

Aysu Hanım oldukça güler yüzlü iletişim kurması kolay biri ve bu durum süreci daha kolay yönetmemi sağladı. Anlattıklarınızdan anlamasını istediğiniz şeyleri rahatlıkla anladığını gösterebiliyor bunu da empati kurmaktaki becerisine bağlıyorum çünkü farkında olmadığınız bazı noktalarda düşünmenize yaptığı empatiyle oldukça katkı sağlıyor. Sizde bir baskı oluşturmadan süreci size sunuyor ve bu da sizin ana geliş sebebinizi sonuca ulaştırmanıza büyük oranda yardımcı oluyor.

Konum: Klinik Psikolog Aysu Erkol Diğer

Ben sınav kaygısından dolayı aysu hanımla görüşmeye başladım. Kendisi çok tatlı ve güler yüzlü bir kişi. Onun sayesinde sınav kaygımı yendim ve yks de panik yapmadim. Sadece sınav kaygımı değil utangaçlığımı yenmemi sağladı. Onunla konuşurken kendimi çok rahat hissettim benim gibi desteğe ihtiyacınız varsa tavsiye ederim.

Konum: Klinik Psikolog Aysu Erkol Diğer

Aysu hanımla tanıştığımda çok karmaşıkken, yavaş yavaş terapiye devam ettikçe ne istediğime dhaa farklı bir bakış açısıyla görebilmemi sağladığını hissediyorum. Güler yüzlü, ilgili ve gerçekten sizi anladığını, duygunuzu yaşadığını hissedebiliyorsunuz. Rahat, çekinmeden, güvenebilerek konuşabilmek o koltuğa oturduğunuzda hissedebiliyorsunuz. Kendisiyle tanışmadan önce rahat konuşabilir miyim, benim anlattıklarımı dinler mi içtenlikle derken kendisiyle tanıştıktan sonra bu kaygılarım gitti, çünkü gerçekten o hissiyatı, samimiyeti hissedebiliyorsunuz ilk seanstan itibaren ve bu devam ettikçe artıyor ve daha iyi hissediyorsunuz. Ben kendisiyle yollarımız kesiştiği için çok mutluyum, umuyorum ki devam ettikçe her şey çok daha güzel olacak.

Konum: Klinik Psikolog Aysu Erkol Diğer

Aysu hanımla tanısalı cok uzun zaman olmadı. İlk seanstan itibaren sizi gerçekten tanımaya çalıstıgını hissediyorsunuz.Görüşmeler arttıkça gerçekten rahatladıgınızı ve iyi geldigini anlayabiliyorsunuz. Kesinlikle yargılanma ya da rahatsızlık gibi bir duygu hissetmeden her şeyinizi anlayabiliyorsunuz. Güven duyuyorsunuz. Ben cok zor bir dönem geçirirken kendisiyle tanıştım ve şunu söyleyebilirimki sizi dinlerken bakışlarından gerçekten dinlendiğinizi hissediyorsunuz.Kendisine düşünmeden gidebilirsiniz. Yardımcı olacağından şüpheniz olmasın.Her şeyi ile gerçekten cok tatlı çok içten ve değerli bir insan...

Konum: Klinik Psikolog Aysu Erkol Diğer

kendisinden bir kez yuzyuze,bir kac kez de online seans aldim..seanslarda inanilmaz rahat hissedip,guven duydugum icin seanslarimiz cok verimli,dolu dolu gecti ve oldukca olumlu sonuc aldim.

Konum: Klinik Psikolog Aysu Erkol Diğer

Güler yüzlü,sevecen ve anlatırken dinlediğini çok güzel aktarabilen bir uzman.Karşılıklı olarak empati kurması bana kendimi çok iyi hissettiriyor ve seans bittikten sonra kendimi psikolojik açıdan çok iyi hissediyorum.Başladığımızdan bu yana bana olumlu olarak birçok özellik kattı ve katmaya devam ediyor olaylara karşı bakış açımın değişmesini sağladı

Konum: Klinik Psikolog Aysu Erkol Diğer

Aysu hanımı yorumlara bakarak randevu alıp gittim ve çok memnunum. Seanslarımız çok iyi ve rahat geçiyor. Kendinizi rahat ifade edip hissettiklerinizi açık bir şekilde anlatabiliyorsunuz. Yorumları ve bakış açısı ile sizi yargılamadan dinleyip, empati kurup diyalog kurması insanı çok rahatlatıyor. Düşüncelerimde fikirlerimde aslında olması gerekeni ve olmaması gerekeni göstermesi kendinizle yüzleşmenize ve kendinizi tanımınıza yardımcı oluyor. Tavsiye ederim.

Konum: Klinik Psikolog Aysu Erkol Diğer

Aysu hanımla yaklasık 2 aydır seans görüyorum ve bu süreçte öz farkındalığım adına olumlu gelişmeler gözlemledim umarım ileriki seanlarla birlikte daha da iyi olacakk

R
Konum: Klinik Psikolog Aysu Erkol Diğer

Aysu hanım ilgili destekleyici profesyonel güvenilir sayesinde duygularımı daha iyi yönetme yeteneğine sahip oldum.

Konum: Klinik Psikolog Aysu Erkol Diğer

Hayatımın son aylarında iyi ki tanışmışım dediğim kişi oldu. Çok fazla konuyu sorgularken bu süreçte benim cevaplarımı bulmamda çok yardımcı oldu.