Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Aile Danışmanlığı +25 daha fazla

Anne Baba Ayrılığı

Psk Aysu Gizem Alemdar
Çekmeköy, Çekmeköy, İstanbul

Psikolog Aysu Gizem Alemdar, İstanbul Yeditepe Üniversitesinden mezun olmuştur. 2023 yılında İstanbul Moodist Hastanesinde gönüllü staj programı kapsamında uzman doktor ve psikologlar tarafından yatan hastalara uygulanan tedavi süreci gözlemci olarak, yapılan grup ve sanat terapilerine asistan psikolog olarak katılım sağlamıştır. Yine 2023 yılında Rehber Klinik kurumunda çeşitli eğitimler ve vaka incelemerinde bulunarak staj yapmıştır.

Lisans eğitimi sonrası Adliye ve Çocuk Şube birimlerinde alınan ifadelerde uzmanların yanında gözlemci olarak katılmıştır. Daha sonrasında şubede alınan çocuk ifadelerine psikolog olarak katılım sağlamıştır. Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından Aile Danışmanlığı eğitimini tamamlamış ve eğitimler almaya devam etmektedir.

Röportaj

Konum: Online Danışmanlık Aile Danışmanlığı

Partnerimle aramızdaki kıskançlık krizleri sebebiyle başvurmuştum. Daha sonrasında çift terapisi olarak devam ettik. Evlilik kararını aldığımız süreçte de kendisi bize eşlik etti. Hala çift olarak görüşmelerimiz devam etmekte.

Z
Konum: Online Danışmanlık Aile Terapisi

Aysu hanımdan eşim ile beraber aile terapisi aldık. Eşimle olan iletişimimiz sayesinde güçlendi. Aysu hanımın güçlü iletişimi, nazik yaklaşımı ve en önemlisi işindeki mükemmeliyetini çok beğendik ve memnun kaldık. Kendisine her şey için minnettarım.

Ş
Konum: Online Danışmanlık Aile Danışmanlığı

Aile danışmanlığı için yardım aldım konuşma tarzı çok güzel, konulara bakış açımda ve başetmemde önemli kazanımlar sağlamamda çok yardımcı oldu.