al...n
Değerli hocam hem hekimliğiniz hemde insanlığınız saygıyı hak ediyor bende hastanız olarak size saygı duyuyorum sizi herkese tavsiye ediyorum uyguladığınız tedavi iyi gidiyor nefes almamı dahada kolaylaştırdığını hissediyorum başarılarınızın daim olması dileğiyle
Ali KAHRAMAN
bü...a
sayın doktorumun uyguladıgı tedavim cok güzel sonuc veriyo.ben şimdi karar aldım carşamba günü doktoruma gidip muayene olacam hastaneye yatırmasını gögüsdeki tedavim bittikten sonra sigara bıraktırma ünitesine yönlendirmesi saglıgıma kavuşup cıkmak istiyorum.doktorumdan cok memnunum.son kararım dediklerini uygulamak olacak
ib...ı
hocam bitanesiniz alanınızda uzman olduğunuza taktiren şahit oldum doğru teshiş ve doğru tedavi ile sağlığıma kavuştum saygılarımla teşekkürler:))
Aysun Alp Bahtiyaroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aysun Alp Bahtiyaroğlu, Göğüs Hastalıkları.
Aysun Alp Bahtiyaroğlu adresi nerede?Aysun Alp Bahtiyaroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sakarya Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aysun Alp Bahtiyaroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aysun Alp Bahtiyaroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aysun Alp Bahtiyaroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aysun Alp Bahtiyaroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aysun Alp Bahtiyaroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aysun Alp Bahtiyaroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Aysun Alp Bahtiyaroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.