Online Randevu Takvimi
etkin değil
yılından kuruluşlarda çocuk, ergen ve ailelere danışmanlık hizmeti vermektedir. Öğrenmenin hiç bitmeyen bir yolculuk olduğuna inanan Aysun BAYRAM mesleki eğitimlerine devam etmektedir. Evli ve bir erkek çocuğu annesidir.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu +12 daha fazla
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Psikolojik Sağlamlık Programı
Görüşler içerisinde ara
s....)
Çok memnunuz. Allah razı olsun ondan. Oğlumun hiperaktivite sorunu için başvurduk. Söylenenleri anlayamıyordu. Aysun Hanım ile görüştük. Hemen psikiyatrise yönlendirdi. Bizde gittik. Her şey yolunda. Tekrar kendisine gideceğiz. Aysun Hanım iyi bir uzman. Çok ilgili ve on numara bir uzman. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Hemen dönüş yapıyor ve yardımcı oluyor. Tuvalet problemimiz vardı sayesinde onu da atlattık. Bu benim için büyük bir mucize.
Boşanma sürecinde olduğum eşimle 3.5 yaşındaki oğlumuza bu konuyu nasıl açıklayacağımızı görüşmek için Aysun Hanımla görüşme sağladık. Kendisinin tavrı, pozitif enerjisi ve bilgisi bizi ilk dakikadan itibaren etkiledi. Süreçle ilgili oldukça açıklayıcı bilgiler verdi. Kendisiyle sürecimiz boşanmaktan vazgeçmemizle birlikte çok kısa sürdü ancak bundan sonraki süreçte eğer bir pedagog ihtiyacımız olursa adresimiz belli :) asla tereddüt etmeden ihtiyaç halinde kendisiyle tanışmalısınız.
ay...
Hic Bu kadar uyumlu ılımlı guleryuz tatli dil olacağıma aklıma gelmezdi. Yorumları okuyup gittik aysun hanima .ilk 15 dakika ebebyn gorusmelerinde bizde sifalandik sayesinde.cok guzel bir süreç geçirdik. Vakti gelince ucine kapanık duygularını ifade edemeyen kizim güçlü mutlu ve duygularını artık seçe bilen bir kelebek olup uctu yuvadan.sadece lizim değil bizde sifamizi aldik.ellerinden farkindaliklaromiza duygularımıza varıp anlayıp daha temi guzel bir yolda yürüyoruz sayesinde.ne mutlu bize bir dost kazandık.insan ruhunu anlayabilen cok naif ve kıymetli biri aysun hanim bizim için.iyiki var diyorum
n....ç
Anne ve babamın boşanmasından sonra ağır yaşadığımız bir dönem sebebiyle yardım almak için gitmiştim, kısa sürede tedavime başladık. Gerek tutumu olsun gerek iletişimimiz çok güzeldi. Kendimi daha çok ifade edebiliyor, olaylara daha farklı ve sağlıklı yaklaşabiliyorum. Rahatsız eden anılarım artık eski bir film karesi gibi. Çok memnun kaldım.
ha...u
Aysun hanım güler yüzlü, pozitif, işini gerçekten severek ve özveriyle yapıyor. Ayrıca çok donanımlı. Danışmanlık aldığımız süre boyunca hem bize hem 8 yaşındaki oğluma çok faydalı oldu. Ebeveyn olarak yaptığımız hataları farkettik. Oğlum çok yol katetti ve seanslara çok severek gitti. İhtiyaç duyduğumuzda kendisi ile iletişim kurabildik. İyi ki gitmişiz…
s....)
Kendisinden gayet memnunum ve devam ediyorum. Doktortakvimi.com üzerinde bularak görüşme sağladık. Kendisi çok güler yüzlü birisi. Oğlumu, eşimi bizi yönlendirmesi gayet iyi. Bizim için çok iyi ilerliyor. 3. seansımız olacak devam ediyoruz. İsteklerimizi daha rahat gördük. Çocuğumuz için görüşme sağladık ama eşimle ikimiz arasında bayağı problem olduğunu fark ettik o yolda ilerliyoruz. Yapmamız gerekenlerle alakalı 2 hafta süre verdi. Ailemizi içeriden fark ettim. Oğlumda, bizdeki değişimi gözlemleyebiliyorum. Üzerimizde çok güzel bir yaptırımı oldu.
f.....
5 yaşındaki kızımın doktor fobisi ve yeme problemi için ulaştık Aysun Hanım'a. Yaklaşık 5-6 ay devam ettik. Doktor fobisi geçti. Yemek konusu da büyük ölçüde düzeldi. Aysun Hanım çok tatlı dilli ve güler yüzlü. Hem kızıma hem de bizlere yaklaşımı çok güzeldi. Kızım çok isteyerek ve severek gitti. Gün içinde iletişim kurabiliyorduk.
k....d
Benim çocuğuma dürtüsel bozukluk teşhisi konulmuştu, bununla alakalı kendisiyle bir seans sürecimiz oldu. Bu süreçte yaklaşımı, bizi dinlemesi ve bizimle ilgilenmesi gayet güzeldi, sadece benim çocuğum diğer taraftan kopamadığı, aynı zamanda çok seçici olduğu için mecburen o istemediğinden dolayı seansları bırakmak durumunda kaldık, bunun dışında kendisi ile alakalı hiçbir problemimiz olmadı, iki seans kendisiyle görüştük, çok memnun kaldık.
Aysun hanıma 5,5 yaşındaki oğlum için gittik, önce bizi sonra onu yaklasimiyla oldukça rahatlattı. Yumuşacık ve içtenlikle yaklaşımıyla sadece bir gorusunde oğlum çok sevdi bizde öyle. Sürecimiz dışında bizim telefonda her sorduğumuz soruyu içtenlikle detaylı bir şekilde cevaplayip bize yol gosterdi. Kendisi çok kıymetli çok başarılı bir psikolog. Teşekkürler
e...
Aysun Hanıma internet araştırması sonucu ulaştım. Danışan yorumlarından yola çıkarak karar verdim. Kızımızın öfke sorunu, inatlaşma ve kural tanımama sorunları için başvurmuştuk. Görüşmemizden çok memnun kalarak ayrıldık. Aysun Hanım'ın sakin ve samimi tavrı çok güzeldi ve bizi rahatlattı. Çevremde ihtiyacı olan insanlara da Aysun Hanım'ı öneriyorum. Tavsiye ederim.
Aysun Bayram isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aysun Bayram, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Pedagoji. Size Aysun Bayram tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Çiz Testi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Randevu, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Aile Rehberliği, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Beier Cümle Tamamlama Testi, Eğitim Danışmanlığı.
Aysun Bayram adresi nerede?Aysun Bayram şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İhsaniye Mahallesi Kartallar Sokak No: 4/13 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aysun Bayram isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aysun Bayram online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aysun Bayram isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aysun Bayram, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Aysun Bayram isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aysun Bayram bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aysun Bayram ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aysun Bayram hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Aysun Bayram hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aysun Bayram hangi sigortaları kabul ediyor?Aysun Bayram tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.