Ben Psikolog Aysun Bektaş. 2021 yılında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi İngilizce Psikoloji bölümünden mezun oldum. Okulum süresince aldığım dersler paralelinde eğitimler aldım ve gönüllü stajlarda bulundum. İnsan kaynakları stajımı Kalekalıp Makine Sanayi A.Ş'de, klinik stajımı etik kurallar çerçevesinde Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Rehberlik ve Psikolojik Danışma Biriminde stajyer psikolog olarak iki sene süreyle tamamlamış bulunmaktayım. Klinik alanda deneyim kazanmak için Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi ve Optimum Denge Modeli eğitimlerini almış ve güncel eğitimlerle teorik zeminimi zenginleştirmekteyim. Biten stajım ardından çalışmaya başladığım Ordu Denge Klinik ve Psikolog Şeyma Sultan Evci kliğinde yaklaşık birer yıl çalıştım ve şu an kendi ofisim Muv Clinic and Sports'da danışanlarımla görüşmeye devam etmekteyim.
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
İmago Çift Terapisi
MUV Clinic and Sport
En kötü zamanımda iyi geldi. Çok memnun kaldım. Rahatça kendimi ifade edip dinlenildiğimi hissetmek güzeldi. 3 seans görüşme sağladım, biraz ara verdim ama devam ediyorum. Seanslardan sonra his olarak daha iyi hissettim. Aysun Hanım ılımlı, idealist, başarılı bir uzman.
ab...t
Kendime bağlanarak özgürleştim. Başka vizyonlardan bakmayı öğrendim. İyi ki hayatımda
Zordu gerçekten.Kabullenmek,üstüne gitmek.Çoğu zaman umutsuzluk vardı içimde.Ataklar geçiriyordum.Kafamda oturtamıyordum.İsyan ediyordum sadece.Ama ne için.Aysun Hanım(abla) gerçekten çok yardımcı oldu bu süreçte bana.Onunla konuşabilmek,özgürce,yargılanmayacağını bilerek... Ona minnettarım.Henüz bitmedi iyileşme sürecim ama bu denli yol kat edebildiysem bunda kendisinin büyük payı vardır
Aysun Hanım'a iş hayatına alışmaya çalıştığım, duygu durumumun iyi olmadığını gözlemlediğim bir dönemde gittim. Anlatmak, güvenmek ve anlaşılmak bana çok iyi geldi. Gerçekten de işine ve danışanına verdiği değeri göstermekten çekinmeyen, hislerinizi yakalayabilen bir terapist. Her seans öncesinde ilgili okumalar yaptığını, seans akışına ilişkin yol haritasını önceden belirlemiş olduğunu, sürecimi sistemli ve kontrollü bir şekilde ele aldığını görebiliyorum. Kendisiyle yollarımız kesiştiği için şanslı hissediyorum. Gönülden tavsiye ediyorum.
h....a
Aysun Hocam sayesinde kısa sürede çok hızlı yol kat ettim. Sağlıklı düşünebilmeyi, kendimi sevmeyi, bulunduğum andan keyif almayı, kriz anlarında öncelik sırası belirleyebilmeyi öğrendim. Hipnoterapi ile geçmişteki ben ile şimdiki beni barıştırdık. Kesinlikle tavsiye ederim
k.....
Profesyonel ve anlayışlı yaklaşımıyla kendimi her seans sonunda daha iyi hissetmemi sağlıyor. Sorunlarımı dinleyip, bana en uygun çözümleri sunarak, hayatımda olumlu değişiklikler yapmama yardımcı oldu.
gi...m
Aysun Hanım ile seanslara başlamak beni bir adım daha kendime yaklaştırdı diyebilirim seanslardaki profesyonel yaklaşımını takdir ediyorum.Danışanları ile iletişimi oldukça rahatlatıcı Güzel ilerlemeler kaydettiğimizi düşünüyorum
d ...g
Aysun Hocam ile birlikte gerçekleştirdiğimiz seanslar sonrası çok daha mutlu, çok daha verimli, kendiyle barışık ve hayattan ne istediğini bilen bir insana dönüştüğümü hissediyorum. Kendisinin rehberliğinde çok yol kat ettim, hatalarımdan dersler çıkardım ve yola artık daha bilinçli devam ediyorum. Bir uzmanın desteğine ihtiyaç duyuyorsanız, kendisiyle görüşmenizi tavsiye ederim. Gönül rahatlığıyla destek alabilirsiniz Aysun Hoca'dan.
z.....
Ben İstanbul’da yaşıyorum ve Aysun hanımla online görüşüyorum. Aslında etkili iletişimin yüz yüze olması gerektiğini düşünüyordum. Hatta daha önce yüz yüze terapiye de gittim ama Aysun hanımla başlayınca daha önce gittiğim terapinin bana hiçbir faydası olmadığını fark ettim. Çok hızlı etki gösteren bir terapi süreci oluyor benim için. Enerjisi yüksek ve her konuda detaylı açıklama yaparak kafamda soru işareti bırakmıyor. Terapiye başlama konusunda aklında soru işaretleri olan herkese kesinlikle tavsiye ederim.
m....s
Ben Ordu ya yeni taşındım ve bu süreçte bir psikolog ararken çok tereddüt ettim. Ancak Aysun Hanım o kadar tatlı ve bir o kadar fark etmemi sağlayacı soruları ve yaklaşı var ki her seans sonra bir rahatlama hissiyle çıkıyorum. Aysun Hanım benim hareketsiz olan ruhumu fark ettirmemi ve harakete geçmem için bana kendimi fark ettirmemi sağladı. Seanslarında çok dakik. Tüm tereddütlerimi ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor kendisi.
Aysun Bektaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aysun Bektaş, Psikoloji. Size Aysun Bektaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hipnoterapi, Bireysel Terapi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Koçluk Hizmetleri, Sigarayı Bırakmak, Fobilerden Kurtulmak, Davranış Bozuklukları, Sigara Bırakma, Vajinismus Tedavisi.
Aysun Bektaş adresi nerede?Aysun Bektaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akyazı Mahallesi 804. Sokak NO:6/F Mahall Sitesi Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aysun Bektaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Aysun Bektaş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Aysun Bektaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aysun Bektaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Aysun Bektaş hangi dilleri konuşuyor?Aysun Bektaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aysun Bektaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aysun Bektaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aysun Bektaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 52 hasta / danışan, Aysun Bektaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.