Limonluk Mah, 2417. sokak, No:11/6 Motiva İş Merkezi, Yenişehir, Mersin

Yapı Kredi Sigorta

Garanti BBVA Sigorta + 1 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

20'lik Diş Çekimi

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Diş Dolgusu +7 daha fazla

Estetik Porselen

Kök Kanal Tedavisi

Lamina Uygulamaları

Aysun Demirel Muayenehanesi

1998 yılında hacettepe dişhekimliği fakültesinden mezun oldu, 19 senedir serbest muayenecilik yapmaktadır

Konum: Aysun Demirel Muayenehanesi

Hayatımda gördüğüm en kibar güler yüzlü görgülü ve en yetenekli doktor kendisi
14 senedir ailece kendisine geliyoruz
1 kere bile 1 gram dişim acımadı yapım aşamasında
El becerisi çok güzeldir
Sonuna kadar tavsiye ediyorum
Ve ailecek kendisine gelmeye devam edeceğiz
Gözlerinizi kapatıp açıyorsunuz dolgunuz acısız bitmiş oluyor ve dolgunuz yıllarca kalıyor
Ellerine sağlık kendisinin

Çok tatlı,ilgili ve yardımcı bir doktor. Aysun hanımla yeni tanıştık ancak gerek esnek fikirli oluşu gerekse güleryüzlü oluşuyla bana çok yardımcı oldu. Bundan sonra diş doktorum olarak kendisiyle görüşmeye karar verdim. Arkadaşlarıma ve aileme tavsiye edeceğim.

Yıllardır aile hekimimiz.Biz çok memnunuz.Kibar çok hanımefendi ve aletleri strerile ve son model .En önemlisi koltuğuna oturduğumuzda rahat hissediyoruz bize güven veriyor.Bir çok arkadaşımı da yönlendirdim.Herkese tavsiye edeceğim başarılı bir diş hekimidir.

Bir referansla gitmiştim.Hastasına karşı çok ilgili mesleki olarak ta çok bilgili olması tercih sebebim oldu.Dolgu yapıldı.Ön dişlerim çok yamuktu ve çürümüştü.Onlara tedavi uyguladı ve sağlık açısından çok rahat kendi dişim gibi rahat kullanıyorum hemde görselde görsel olarak çok doğal oldu.Çok temiz hijyene önem veren başarılı bir hekim.Çevremde bir sürü kişiyi yönlendirdim.Tavsiye ederim.

Birden fazla diş tedavisi yaptırdım.Özellikle hastalarıyla olan diyologundan ve ilgisinden Aysun Hanımı tercih ettim ve bundan da hiç pişmanlık duymadım.Çünkü ilgi olarak ve tedavi sürecinde bana destek olmuştu.Diş hekimi korkusunu öncelikle atlatmama yardımcı oldu.Tedavisini sonuna kadar en iyi şekilde devam ettiren mesleğinde başarılı bir doktor.Aysun hanıma çok teşekkür ederim.

Güler yüzlü ve fazla ilgisinden dolayı kendisine çok teşekkür ederim.Bir referansla gitmiştim.Diş hekimlerinde hijyen çok önemlidir.Bu konuda aşırı temiz ve düzenli herkese tavsiye ederim.

Gerçekten her konuda yardımcı oldu.İmlant yapıldı.Daha önce başka doktora gitmiştik.Hiç memnun kalmamıştık.Aysun hem tedavi de çok başarılı hemde fiyat konusunda çok yardımcı oldu bize.Çok çok teşekkür ederim ve tavsiye ederim .

Ailece gittiğimiz bir hekim.Mesleğinde çok başarılı hastasına yaklaşımı çok samimi hasta değil sanki bir yakını gibi davranıyor.Bize çok yardımı oldu.Hijyen konusunda çok tittiz.Şimdiye gittiğim hiç bir hekim bu kadar titiz ve düzenli değildi.Tavsiye ederim.