Deneyimler
*Boğaziçi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği (kurucu hekim)
*Acıbadem Bahçeşehir Polikliniği
*Aysun Dorman muayenesi(2015-Devam)
Yabancı Diller: Fransızca- İngilizce
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Aysun Dorman Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Estetik Porselen
Kök Kanal Tedavisi
Lamina Uygulamaları
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
as....
Sevgili Diş Hekimi Aysun hn ön dişimin arasındaki milimetrik boşluğun doldurulması konusunda tedavi uyguladı.İşlemler sırasında kendimi çok rahat hissettim ve ön diş görünümü açısından kendimi çok daha güvenli hisseder oldum.Teşekkür ederim.
Kendisi hayatımda gördüğüm en iyi diş doktoru.Herşeyden önce yaptığı her işlemi açıklayarak yaptığı için sorun yaşamıyorum,tedavi esnasında da bilgi veriyor.Eli çok hafif ve çok güleryüzlü.Ben diş protezlerimin hepsini değiştirdim.Dişlerimi kullanıyorum,çok memnunum.
Kendisi çok ilgili,alakalıydı.Hastayla birebir yakından ilgilenen bir doktordur.Ayrıca tecrübesiyle birlikte mesleğinde başarılı bir noktada olup herkese tavsiye ederim.Kanal tedavimi oldum.Tedavim gayet güzeldi, memnunum yaptığı işlemlerden.Tekrardan kontrole çağırdı,kontrol yaptı,defalarca ilgilendi ve kontrolünü yaptı.
o.....
Gayet memnunum, konusunda uzman bir diş hekimi. Dolgu ve implant için tercih ettim.Tecrübesinden memnun kaldım.Şikayetim ve tedavim hakkında detaylı bilgilendirildim,gayet iyi bir sonuç aldım, memnunum.
k.....
Ben her türlü hizmetinden memnun kaldım.Gerek diş hekimliğinden gerekse ortam açısından,muayene ortamı açısından hem memnun kaldım.Hem de ekstra güzel hizmetleri vardı, memnunum.Benim yıllar evvel yaptırdığım kaplamalarım vardı;ön, yan ve altlardan. 16 yıl önce yapmıştı.Alttan kaplama dişlerim yenilendi, alttaki bakımlar yapıldı,çekilmesi gerekenler çekildi ve kısaltılması gerekenler kısaltıldı.Tüm bakımlarım yapıldı.
Harika bir dişçi,harika bir insan.Daha önceden de hastasıyım.Hem çok iyi ve doğru yönlendiriyor,her açıdan yardımcı oluyor.Dolgu ve kaplama ve tedaivisi oldum.Daha öncede diş çekimi yapıldı.Şikayetim ve tedavim hakkında detaylı bilgilendirildim.Tedavim iyi sonuçlandı.
10 yıldır kendisinin hastasıyım.Hiç bir zaman da değiştirmeyi düşünmüyorum.Gerçekten her anlamda çok başarılı bir doktor olduğunu söyleyebilirim.Ben hemen hemen herşeyi yaptırdım.Kanal tedavisi,dolgu,diş taşı temizliği,diş çekimi yaptırdım.Ağız dişle ilgili tüm tedavileri yapıyor,memnunum.Dişlerimde bir sürü değişik değişik sorunlar olmasına rağmen tüm sorunlarımda rahat bir şekilde başarıya ulaşabiliyoruz.
ya...
Dişlerim çürük olduğu için dolgu yaptırmak için gittim. Çok ilgilendi ve nazikti . Söylediği sürede bitti.
Aysun Dorman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aysun Dorman, Diş Hekimi. Size Aysun Dorman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu.
Aysun Dorman adresi nerede?Aysun Dorman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kılıçalipaşa Mahallesi Anahtar Sokak Kilit Apt. No:1/2 Cihangir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aysun Dorman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aysun Dorman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aysun Dorman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aysun Dorman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Aysun Dorman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aysun Dorman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aysun Dorman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aysun Dorman hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Aysun Dorman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri