Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Aile İçi İletişim Sorunları
psk. Aysun Korkmaz Kıvrak
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Alzheimer Testi
Dil Terapisi
Draw A Person
Durumluk Anksiyete Ölçeği
psk. Aysun Korkmaz Kıvrak
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Louisa Duss
Mental Muayene
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
psk. Aysun Korkmaz Kıvrak
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
Otojenik Gevşeme Tekniği
psk. Aysun Korkmaz Kıvrak
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
İlişki Terapisi
İz Sürme Testi
m....
Aysun Hanım’la yaklaşık 1.5 senedir görüşüyoruz ve benim hayatımı değiştirdi diyebilirim. Her şeyden önce sakinliği, şefkati, zarifliği danışana oldukça güven veriyor ve kendini rahat hissetmesini sağlıyor. Bu 1.5 senelik süreçte Aysun Hanım gitmekten korktuğum yerlere ışık tuttu, gittiğimi zannettiğim yerlerin görmediğim köşelerini gösterdi, benlik algımı inşa etmemde rehberim oldu. Her hafta neye ihtiyacım varsa hep onu verdi, ne eksik ne fazla. Benim için ekstra araştırmalar yaptı, yardımcı olmak için elinden geleni yaptığını her zaman hissettim/hissediyorum. Benim için kendisinin yeri apayrı, hayatıma eşlik etmesini ve ona ihtiyacım olduğunda her zaman orada olacağını bilmek bana güven veriyor. Seanslarımızda konuşurken tavrıyla bana filtresiz olma özgürlüğünü ve cesaretini veriyor. Aynı zamanda ne anlatırsam anlatayım anlaşılacağımı hissediyorum. Bazen öyle anlar oluyor ki beni sadece Aysun Hanım anlarmış gibi geliyor. Kendisini ihtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum.
be...a
görüşmeye bugün başladık çok gergin bir şekilde gittim yanına ne anlatacağım ne konuşacağım konusunda hiçbir fikrim yoktu ama beni oldukça rahatlattı ve 1saat boyunca konuşup durmuşum zaman nasıl geçti anlamadım bile, kesinlikle devam edeceğim
ta...r
Merhaba, Aysun Hanım ile bilişsel davranışçı terapi, şema terapi ve EMDR tekniklerini kullanarak ilerliyoruz. Kliniğin konumu Sivas Merkez’de olup, ulaşımı oldukça kolaydır. Klinikteki çalışanlar son derece sıcak ve içten bir şekilde karşılıyor sizi. Seanslarımızı gerçekleştirdiğimiz fiziksel ortam oldukça yeterli. Aysun Hanım gerek akademik yeterliliği, gerekse de analitik düşünme becerileri, sonuç odaklı tarzı, danışman mahremiyetine önem vermesi ve seanslarımızı sıkı sıkıya takip eden yaklaşımıyla ilk günden beri takdirimi kazanmaktadır. Güler yüzlü ve anlayışlı tarzını da çok seviyorum. Sivas’ta böyle bir kişinin olması ve yolumu aydınlatması benim için oldukça değerli. Aysun Hanımı şu ana kadar 5-6 arkadaşıma tavsiye ettim, destek almak isteyen kişilere kesinlikle öneriyorum…
n....o
Daha önce psikolojik destek almadığım için nasıl bir etkisinin olacağını bilmeden denemeye değer diye düşünerek başladım. Aysun Hanımla on seans kadar görüştüm ve kendi adıma bana saygı duyulduğunu hissettiğim, kendimle ilgili yeni şeyler keşfettiğim ve özsaygımın artmasına neden olan olumlu bir deneyim oldu. Eğer özel nedenlerim olmasaydı devam etmeyi de isterdim.
Aysun hanımla uzun zamandır görüşüyoruz, kendisi işinde çok profesyonel, bilgili, samimi ve sıcakkanlı. Aysun hanım benim karanlığıma ışık tuttu, kaybolmuştum beni birlikte bulduk, artık hedeflerimi ve hayallerimi gerçekleştirecek özgüvenim var, hayata daha mutlu, huzurlu bir yerden bakıyorum, görüşmelerimiz devam ediyor. Arkadaşlarıma da önerdim onlar da Aysun hanım ile görüşmeye başladılar. Görüşmek isteyenlere tavsiye ederim. Kendisine her şey için çok teşekkür ediyorum, iyi ki bu sürece sizinle birlikte başladık.
2 yildir depresyon şikayetim var. Online seans yapıyoruz 4 görüşme yaptık. Devam etmeyi düşünüyorum.
Güneydoğu da karşı karşıya kaldığım, unutamadığım, korkum haline gelen ve her ortamda beni ben olmaktan çıkaran ismini bile koyamadığım, kimsenin çare olamayacağını düşündüğüm rahatsızlığımdan, kaygılarımdan kurtulmama çare olan Aysun hanım a minnettarım. İlgisi, samimiyeti, güler yüzü ilk seanstan son seansa kadar devam etti. Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum. Başarılarınız daim olsun...
temizlik takıntım için başvurmuştum kendisine. Beni hep dinlemeye ve anlamaya çalıştı. Klişe akıl vermede hiç bulunmadı. Kendimi hep anlaşılmış hissettim. Takıntılarımın nasıl basşladığını ve neden devam ettiğini anladığım için artık başedebiliyorum kontrolü elime aldığımı hissediyorum. Çok teşekkür ediyorum
h....
Aysun hanımla 6 aydır terapi yapıyoruz. 6 ay once ki halimle aramda gercekten cok fark var. Beni tanıyan herkes nasıl bu kadar değiştiğini merak ediyor. Iyı ki tanışmışız. Bir arkadaşım tavsiyesi ile tanışmıştım. Bende şimdi herkese tavsiye ediyorum.
Depresyon nedeniyle gitmişdim. Sanırım 4-5 seans falan oldu. Şimdiden etkilerini hissetmeye başladım.
Aysun Korkmaz Kıvrak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aysun Korkmaz Kıvrak, Psikoloji. Size Aysun Korkmaz Kıvrak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi.
Aysun Korkmaz Kıvrak adresi nerede?Aysun Korkmaz Kıvrak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aysun Korkmaz Kıvrak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aysun Korkmaz Kıvrak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aysun Korkmaz Kıvrak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aysun Korkmaz Kıvrak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Aysun Korkmaz Kıvrak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aysun Korkmaz Kıvrak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aysun Korkmaz Kıvrak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aysun Korkmaz Kıvrak hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Aysun Korkmaz Kıvrak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aysun Korkmaz Kıvrak hangi sigortaları kabul ediyor?Aysun Korkmaz Kıvrak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Sivas bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikologlar
Sivas bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Psikologlar
Sivas bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikologlar
Sivas bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikologlar
Sivas bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Psikologlar
Sivas bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Psikologlar
Sivas bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Psikologlar