ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Louisa Duss
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Ela Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Stres Yönetimi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Görüşler içerisinde ara
b....
Aysun Hanımla kızımın öfke krizleri artınca tanıştık.. Kendisi bize nasıl yol izleyeceğimiz konusunda ışık tuttu. Kızımla yaptiği çalışmalar kızıma çok iyi geldi.ilgili ve güler yüzlüydü her daim. Elinden gelenin en iyisini yaptığına eminim ve içim çok rahat. Özverili, işini severek yapan bir psikolog olduğuna eminim..
b...
Psikolog Aysun Soylu Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. İlk seansa gelme sebebim öfkeliydim, takıntılarım vardı, yarı depresyondaydım, kadın-erkek ilişkilerde sorunlar yaşıyordum, kendime karşı özgüvenim yoktu. Bunları Aysun Hanım'la paylaşarak önce kendimi tanıma sürecine girdik. Doktor tedavisiyle ilerlemek daha iyi olur dedi ve doktora gittim, ilaç tedavisine başlandı. Detaylarıyla konuşularak sürecim olumlu şekilde ilerledi. İlk seanslarda haftada bir gidiyordum ama şu anda üç haftada bir gidiyorum. Bir senedir Aysun Hanımla seansımız devam ediyor. Ben kendimle bunu kabul etmem uzun zamanımı aldı. Aysun Hanıma her konuda güzel konuşmasıyla, ilgisiyle, insana yaklaşımı çok güzeldir. Herkes bir psikologa gitmelidir.
m...
Sevgili Aysun Hanıma sosyal medya üzerinden ulaştım. Aysun Hanıma artık başka hiçbir yolum çarem kalmadığını hissettiğimde gitmeye başladım. Derin bir depresyon ve kafamda her şey karışmış bir halde gittim. Bu süreçte bana ve yoluma her seans biraz daha aydınlık kattı. Kafa karışıklığım ve saatlerce düşünmelerim azalmaya başladı.
Umutsuz gitmiştim ilk sefer kendime ve artık iyileşeceğime umudum kalmamıştı. Şimdilerde yeni yeni toparlandığımı hissediyorum. Aysun Hanımla seanslara başlayalı 4 ay oldu, iyi ki Aysun Hanımı seçmişim. Her seans bana birçok farkındalık katıyor, beni sorunların asıl nedeniyle tanıştırıyor ve bunları beni incitmeden, beni yargılamadan yapıyor. Her seans sonrası sanki kollarım birçok güzel duygularla özellikle umutla kendime biraz daha güvenerek çıkıyorum. Keşke daha önce başlasaymışım bu yolculuğa, iyi ki tanımışım. Çevremdeki herkese tavsiye ederim.
a...
Dedemi kaybetmemin etkisiyle ölüm korkusuyla baş edemiyordum. Ailemden ayrılıp başka bir şehre üniversite okumaya gitmek benim için büyük bir korkuydu. Bu yüzden ders çalışamıyordum. Çalışmadıkça da kendimi daha çok suçlayıp strese giriyordum. Bu durumu aşmak istiyordum ve okulumdaki rehber öğretmenimin önerisiyle Aysun Hanım'la tanıştık. İlk başlarda direnç gösteriyordum ve iyi ilerleyemiyorduk. Aysun Hanım hep destek oldu ve kırılma seansından sonra daha da güzel ilerledik. Ankara’da üniversite okuma hayalleri kurmaya bile başladım. Aysun Hanım artık iyi olduğumu ve duygularımla baş edebileceğimi söyledi ve seanslarımızı sonlandırdık. Şu anda Ankara’da okuyorum, üniversite birinci sınıfı bitirmek üzereyim. İyi ki Aysun Hanım ile karşılaşmışım. Hayatıma büyük bir dokunuş yaptı. Aysun Hanım'la tanışmayı herkese tavsiye ediyorum.
Aysun Soylu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aysun Soylu, Psikoloji. Size Aysun Soylu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Louisa Duss, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, EMDR Terapi.
Aysun Soylu adresi nerede?Aysun Soylu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mehmet Ocak Caddesi Vecino İş Merkezi D:10 Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aysun Soylu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Aysun Soylu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Aysun Soylu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aysun Soylu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Aysun Soylu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aysun Soylu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aysun Soylu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Aysun Soylu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aysun Soylu hangi sigortaları kabul ediyor?Aysun Soylu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.