Nakit, Kredi kartı

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet +66 daha fazla

Aralıklı Oruç Diyeti

Bariatri Diyetisyenliği

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Online Diyet

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Odak Hastanesi

Merhaba ben Dyt Aysun Yatkın; 2020 yılında Gazi Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü başarıyla tamamlayarak mesleğe ilk adımımı attım. Temmuz 2020 den bu yana beslenme ve diyet alanında hizmet vermekteyim.
Beslenmemiz bizim annemizin rahmine düştüğümüz ilk anda başlayan ve son nefesimize kadar süren aktif bir süreçtir. Bu süreci en iyi şekilde yönetmek; sağlıklı, yeterli ve dengeli, sürdürülebilir beslenerek hastalıklardan korunmak, bağışıklığımızı güçlendirmek, kaliteli yaşam sürmek, sağlıkla yaşlanmak için doğru bir beslenme uzmanıyla çalışmanız kendinize yapacağınız en büyük yatırım olacaktır. Sağlıklı ve kaliteli beslenmek aynı zamanda en temel ihtiyaçlarımızdan ve insani haklarımızdan birisidir.
Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için beslenmenize dikkat edin, yediğiniz her lokma şifa olsun sağlıklı günler.

SEMİNER VE KURSLAR

Eylül 2023 - FONKSİYONEL TIP PLANTFORMU- FONKSİYONEL TIP DİYETİSYENLİĞİ- BAŞARI SERTİKASI

25 Mayıs -5 Ekim 2022 ASAGEM GLUTEN İLE İLİŞKİLİ HASTALIKLAR VE GÜNCEL BESLENME YAKLAŞIMLARI - BAŞARI BELGESİ

19 Ekim 2021- 04 Ocak 2022 ASAGEM GASTROENTEROLOJİ DİYETİSYENLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI - BAŞARI SERTİFİKASI

23 Şubat - 12 Nisan 2021 ORZAX-ASAGEM 360 DERECE BESLENME AKADEMİSİ - Başarı sertifikası

31 Mart - 4 Nisan 2021 10. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongre

13-14 Mart 2021 KEPAN E-KONGRE 2021

27-29 Kasım 2020 Onkolojide Beslenmeye Güncel Bakış Kursu

8-11 Ekim 2020 9.Ulusal Sağlıklı Yaşam E-Kongresi

1-2 Kasım 2019 Hastalıklarda Güncel Nütrisyon Yaklaşımları Sempozyumu-3

5 Ekim 2019 2.Gülhane Mikrobiyota ve Fekal Transplantasyon Sempozyumu

10 Mart 2018 Endokrinoloji/Metabolizma Hastalıkları, Kadın Sağlığı ve 5. Gebelik Sempozyumu

14 Aralık 2019 3.Yeşilay Sağlık Sempozyumu

02.11.2019-13.12.2019 T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Diksiyon Eğitimi (40 saat)

İŞ / STAJ TECRÜBELERİ

Mayıs 2022 --- Beyza Özçelik Güzellik Merkezi - Diyetisyen

Ağustos 2021 - 30 Nisan 2022 --- Merve Yamuç Güzellik Merkezi - Diyetisyen

Ocak - Nisan 2021 -- Özel Nesil Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi - Diyetisyen

2019-2020 Gazi Üniversitesi- Gazi Hastanesi’nde nütrisyon, diyet polikliniği, dahiliye, nefroloji ve hematoloji alanlarında yetişkin stajı
Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi ve Ankara Şehir Hastanesi’nde toplu beslenme hizmetleri, menü planlama, besin hijyeni üzerine toplu beslenme stajı
Haziran 2019-Temmuz 2019 Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri’nde nütrisyon ve çocuk hastalıkları alanında yetişkin ve çocuk stajı
2018-2019 Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim Araştırma Hastanesi’nde doğuştan metabolizma hastalıkları üzerine çocuk stajı
Ağustos 2019- Eylül 2019 Özel Sağlık Hastanesi’nde gönüllü yetişkin hastalıkları üzerine yetişkin stajı
Lisans tezi Tez konum “İlkokul 3 ve 4.sınıf öğrencilerinde paketli gıda tüketiminin vücut ağırlığı üzerine etkisi”

Röportaj

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Bir yıldan fazla Aysun hanımla birlikte diyet yapıyorum. Ve sağlıklı nasıl beslenir öğretti bedenimi ruhumu besledi. Bi diyetisyenden fazla her şeyle o kadar ilgili o kadar düşünceli iyi ki yollarımız kesişmiş

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Aysun hanımla online danısan olarak yeni bir yola çıkıyorum. Şimdiye kadar ki görüşmelerimizden gözlemlediğim sıcak ve samimi olması hiç bir soruyu yada konuyu geçiştirmemesi ayrıntılı ve uzun şekilde anlatması hem bilinçlenmem yönünden etkili oldu hemde bu yolu severek isteyerek gideceğimi inandırdı. Birbirimize güvenimiz tam.

Konum: Mediden Sağlık Diyetisyen Randevusu

Sempatik tavırlarıyla güler yüzüyle bilgisiyle danışanına verdiği ilgi ve değeriyle çok değerli bir hoca.Tum süreç boyunca sizi diyet korkusundan çıkarıp tamamen sağlıklı beslenme yönlendiriyor ve bu süreci çok daha kolaylaştıriyor.Bilmediginiz ve işinize çok yarayacak extra bilgilerde ogreniyorsunuz.Eline emeğine ve bilgisine sağlık Gönül rahatlığıyla kendisiyle tanışmanizi tavsiye ediyorum

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Diyetisyen görüşmelerinde açıklayıcı konuşmalarıyla verimli bir süreç geçirdim.Kisa sürede istediğim kiloya ulaştım çok memnun kaldım.

C
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Aysun Hanıma tavsiye üzerine ulaştım. Uzun süredir kabızlık problemi yaşıyordum. Ve sorun hormonlarım, cildim v.s gibi çok yönlü sağlık sorunlarına yol açmaya başlamıştı. Yaklaşık 2 ay gibi bir sürede bağırsaklarım düzene girdi. Kabızlık, gaz, şişkinlik gibi sorunlarımdan neredeyse tümüyle kurtuldum.Cildimde büyük değişim oldu. Diyet programımı, benim isteklerimi de göz ardı etmeden oluşturması büyük kolaylık sağladı bana.Yaptığı açıklamalar gerçekten neye neden dikkat etmemi anlamamı sağladı. 2 ay gibi süreçte beslenme adına olumlu tutum geliştirmeme büyük katkısı oldu Aysun Hanım’ın. Gönül rahatlığıyla kendisinden destek alabilirsiniz.

Konum: Mediden Sağlık Diyetisyen Randevusu

Aysun hanım Yasaklayıcı kısıtlayıcı yaklaşımlardan uzak. Hoşgörülü ve anlayışlı olması sayesinde rahat bir süreç geçirdim.
Bilgeliği ve bilgilendiriciliği sayesinde sağlıklı ve dengeli beslenmeyi öğrendim. Birlikte 15 kg sonrasında 5 kg daha verdim.

Z
Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Canımm diyetisyenim güler yüzlü olması benim sorunlarıma karşı dirayetli bir şekilde devam ettin iyiki varsın bir ilaç yüzünden aldığım kiloları sayende erittim 13 sene önceki kiloma geri döndüm sitresten ötürü bağırsak sendromum başarıyla düzene girdi çok şükür 44 bedenden 38 bedene inmek ve bunu sayende başardık iyiki varsın şimdi koruma dönemine geçtik inşallah bunuda başaracağız hem troit hem düzenli çalışmayan bağırsak ile ve sitresli bir danışan olarak seni yordum sağolasın iyiki varsın kilosundan rahatsız olan kişileri yoluna çıkarsın inşallah bir ay sonra görüşmek üzere ‍

Konum: Mediden Sağlık Diyetisyen Randevusu

Cok uzun zamandır hatta ne zaman başladığını bile bilmediğim kronik kas ve eklem agrilarim vardi. Nöroloji doktoru Fibromiyalji teşhisi koydu. Bu rahatsızlıkta beslenmenin cok önemli oldugunu ogrendim bu yuzden Aysun Hanim ile internet aracılığıyla tanışma sansim oldu. 2023 Haziran'da basladik ve hala devam ediyoruz. Güler yüzü, ilgisi, dogru teşhis ve tedavisi ile oncekine gore cok daha iyiyim. Sürekli uyku halim ve yorgunluk hissim yok artik, agrilarim da buyuk olcude azaldi. Psikolojik olarak da kendimi cok daha iyileşmiş hissediyorum. Agrilara iyi gelen insanlar bana hep şifacı gibi gelmistir. Aysun Hanım da bunun en güzel örneklerinden biridir. Herkese cok cok tavsiye ederim.

Konum: Mediden Sağlık Randevu

Hayatım değişti,Ne zaman mı?Aysun hocamlaİnsilün direnci şikayetim ile başladı Aysun hocamla tanışmam,güleryüzü,hoş sohbeti,diyette gibi hissettirmeyen reçeteleriyle,daha ilk haftadan vücudumdaki değişimi hissettim.Sürekli uyuyan,sabahları uyanmanın eziyet olduğu bir yaşamdan,dokunuşuyla rahatlıkla uyuyabilen,uyanmanın eziyet olmadığı ve hatta mutuluk haline döndüğü,yaşamdan keyif aldığım bir sürece dönüştü.Hayatima dokunuşunuz için size minnettarımiyi ki siz.Beslenmenin hayatınıza katkısını görünce,ve bunu öğrenince korkmadan yiyebiliyorsunuz

Konum: Mediden Sağlık Diyetisyen Randevusu

Aysun hanımla diyet sürecine başladığımızda hem kilo vermek hem vücuda dokunan gıdaları tespit etmek için eliminasyon diyetiyle başladık, bu süreç içinde hem kilo verdim, hem tespitleri yaptık, hem de hiç aç kalmadım.
Aysun hanım’ a bilgisi, sevimliliği, nezaketi için çok teşekkür ediyorum, diyete yıllardır karşı olan ben bile başardıysam herkes başarabilir.
Hem kurum hem Aysun hanım her zaman yanımdaydılar. Hiç düşünmeden herkese önerebilirim hiçbir sıkıntı yaşamadım.