er...r
4 sene önce bel fıtıgından ameliyat oldum ilkönceki l önceki yaşantıma geri döndüm ve agrılarımdan kurtuldum su anda çok iyim aytaç beye teşekkür ediyorum basarılarının devamını diliyorum ......
ne...t
Ben sakarya karasudan Nejla Sert belime platin takılması gerekiyordu tavsiye üzerine Aytaç Bey e gittim ameliyattan korkmama rağmen bana güven verdi ameliyat oldum. Kendisi ameliyatı yapmasının yanı sıra benimle ilgi alakası mükemmeldi. Hastalığımdan onun sayesinde kurtuldum. Tamamen şikayetlerimden kurtuldum. Gerek ilgi alakası ve mesleki başarısından dolayı kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz
mu...l
Tek kelimeyle mükemmel beni bütün şikayetlerimden ve hastalığımdan kurtardı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Aytaç Can isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aytaç Can, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Aytaç Can adresi nerede?Aytaç Can şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemalpaşa Mahallesi Bağlar Caddesi No:116 Serdivan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aytaç Can isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aytaç Can online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aytaç Can isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aytaç Can bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aytaç Can ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aytaç Can hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Aytaç Can hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.