Kozan Yolu Üzeri Sarıçam Mahallesi No:136 Yüreğir Otogar Karşısı, Yüreğir
ayten hanıma iki yıl önce gittim adet düzensizliği sebebi ile yaklaşımı çok tatlı ve anaç bir kadın ve tedavi anlayışı gerçekten çok iyi hemen ilaçlara boğmuyor insanı verdiği kür sayesinde yumurtalık kistlerim tertemiz oldu
si...
Tek kelime ile mükemmel sorunu hemen bulan tedavi eden anne gibi anne yaklaşımında coooooook seviyorum çok rahatlatıyor insani 2 kere kürtaj oldum başka hastaneye gidiyordum sonra gebe kalamadım gittigim ilk ay ayten hanıma gebe kaldım sorunlu gebeliklerim oluyordu hep pihtilasma vardi kan uyuşmazlığı hepsi ile tek tek ilgilendi artık korku olduğu için her hafta gidiyordum ona rağmen ilgi alaka hep ayni oluyordu insani çok rahatlatan biri
ml...3
Ayten hanım harika bir doktor üçüz kızlarım onun sayesinde çok iyiler hiçbir doktor hastane durumumdan anlamazken Ayten hocam benim kızlarımin hayatını kurtardı çok güzel bir doğum gerçekleştirdi Allah ondan razı olsun. 3 Aralık 2014 tek doğum yaptım meltem sever
se...n
merhabalar ayten hanıma ilk gebeliğimde gittim 6. ayda başka dr tercih ettik.sebebi içerde hasta varken başka hastanın köşede beklemesi yani size ait özel ne varsa duyuyor vebiz eşimle gidiyorduk kontrollere.randevulu gittiğiniz halde saatlerce beklersiniz ve agresif bir doktror.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
şü...n
ben kıymet dönmez 4 tane sezaryen yapmıştım önceden ozel doktora gıttım hayati rıskım oldugunu solemıstı ve ben cok korkmustum 6 aylık gebeydım sonradan arastırdım ayten hanım ısının uzmanı oldugunu duydum cok ıyı ılgılendı eylem hanımı da ayrıca teşekkur edrım cok cok memnunuummm
d....o
ayten hanımla 7 yıl önce tanıştık bana göre süper bir doktor artık aile gibi olduk 2 tane kızımım doktoru süreklide görüşüyoruz bir hamileyi ancak bu kadar rahatlatır kendisini ve asistanı eylemi çoook seviyoruz ailece herkese tavsiye edebilirim DİLEK ONUR
me...k
ben 6 yıl önce kendisiyle tanışmıştım eger o olmasaydı ben sezaryan dogum yapmak zorunda kalıcaktım ama ayten hanımın banada eşimede yaklaşımı bize olan güler yüzü bizi rahatlattı ben hamile gördüğüm herkeze taviye ediyorum inşallah ikinci bebegim olursa yine kendisiyle olmak isterim ayten hanım size çok teşeürler.
em...e
çok iyi bir doktor kendisini çok ama çok seviyorum ömrü boyunca doktor ayten hanıma başarılar diliyorum..
ze...n
ayten hanım işini iyi bilen güleryüzlü anlayışlı insanların iyiliği için çalışan süper bir doktor.kendisini çok seviyorum.:)
hi...t
çok çok memnunun..:)
Ayten Baymas Çöktü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayten Baymas Çöktü, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Ayten Baymas Çöktü adresi nerede?Ayten Baymas Çöktü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kozan Yolu Üzeri Sarıçam Mahallesi No:136 Yüreğir Otogar Karşısı Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayten Baymas Çöktü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayten Baymas Çöktü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayten Baymas Çöktü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayten Baymas Çöktü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayten Baymas Çöktü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayten Baymas Çöktü hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Ayten Baymas Çöktü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tarsus Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ceyhan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıçam Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (2)Yüreğir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları