Eskişehir’de doğdum ve Eskişehir Anadolu Lisesinden sonra 1990 yılında Ankara Üniversitesi
Tıp Fakültesinden mezun oldum. Pratisyen hekimliği takiben 2001 yılında Anesteziyoloji ve
Reanimasyon uzmanlığımı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladım.
Akademik hayatıma aynı Ana Bilim Dalında öğretim görevlisi olarak devam ederek Doçentlik
unvanını 2007 yılında aldım. Algoloji (Ağrı Bilimi) yan dal uzmanlığını 2011 yılında yine
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Algoloji Bilim Dalında tamamladım. 2013
yılında Profesörlük ünvanımı aldım ve halen aynı bölümde akademik hayatıma devam
etmekteyim. Yurtiçi ve yurtdışı birçok makalem ve araştırmam bulunmaktadır.

Vişnelik Mahallesi Tuncay Sokak No:4/2, Odunpazarı, Eskişehir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Randevusu

Abdominal Laparoskopi +30 daha fazla

Akupunktur Tedavisi

Anti-aging Uygulamaları

Ağrı Pompası

Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Randevusu

Konum: Prof.Dr.Ayten Bilir Muayenehanesi Baş ve Yüz Ağrılarının Tedavisi

Eşim Sabiha Tunakanın nevralji ağrıları için gitmiştik Sayın Ayten hocamdan çok memnun kaldık güzel bilgilendirdi..

Prof. Dr. Ayten Bilir hocamıza Bel ve kalça ağrısıyla gittim. Uygulamış olduğu tedaviden çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.

Ayten Hanım çok iyi bir hoca. Ben memnunum. Boyun ağrısı, düzleşme ve boyun fıtığı şikayetim vardı. İğne tedavi, frekans uyguladı. Tedaviden sonra şikayetlerim yüzde 50 azaldı gibi. Tedavime devam ediyorum yarın yine gideceğim.

Konum: Prof.Dr.Ayten Bilir Muayenehanesi Randevu

Bugün 89 yaşındaki annemi sevgili Ayten hocam'a götürdüm. Kendisinde belindeki fıtıktan kaynaklı bacağına ve kalçasına vuran yoğun ağrılar mevcut. Ayten hanım'a tavsiye üzerine gittik ve açıkçası beklentimin çok üzerinde bir yaklaşımla karşılaştım. Müthiş bir doktor hasta ilişkisi kuran, alanında çok yetkin bir doktor kesinlikle. Güleryüzü ile kaç zamandır sıkıntı ve acı çeken annemi rahatlattı, sabırla dinledi, belindeki sıkıntıyı ve yapılması gerekli olan tedaviyi tüm ayrıntıları ile anlayabileceğimiz bir dille bize aktardı. Kan sulandırıcı kullandığı için annem bele uygulanacak enjeksiyon tedavisine bugün başlayamadık. Enjeksiyonu kendi kliniğinde haftaya gerçekleştirecek. Bugün kaç doktordan sonra sonunda rahatlamış bir şekilde evimize döndük. Annemin sevgili Ayten hocamın eliyle şifa bulacağına yürekten inanıyorum. Hastasıyla düzgün, anlayışlı bir ilişki kurabilen, empati yapabilen nadir doktorlardan biri kendisi.

Ben bacaklarındaki rahatsızlıktan ötürü kendisine gitmiştim, diz kapaklarımda sıvı bitmiş, yere oturup kalkarken zorlanıyorum, iğne yapılması gerekiyordu, bu işlemi doktorumun yapmasını istemiştim ama o süreçte maddi imkanım yetersiz geldiği için geri dönmüştüm, Haziran’ın 15’i için randevu aldım, tekrar bunun için kendisine gideceğim. Kendisi çok güzel konuşuyor, aynı zamanda hastasına her konuyu çok güzel izah ediyor, iğneyi nasıl yapacağı, tedavinin nasıl ilerleyeceği konusunda her şeyi çok güzel izah etti, çok güzel anlattı, biz de çok güzel dinledik, bu anlamda gayet memnun kaldım.

Prof. Dr. Ayten Bilir

Her zaman bekleriz randevu tarihinde görüşmek üzere , ağrısız günler dileriz :)

Annemin bel fıtığı ağrıları nedeniyle gittiğimiz bölümde bizi kendisine yönlendirdiler, bu bölümde o kadar uzun bir zamana randevu verdiler ki Allah’tan kendisi özel muayenehane açmıştı. Kendisinin uyguladığı tedavi sayesinde annem oturabilir ve ayağa kalkabilir bir duruma geldi. Kendisi bu anlamda muhteşem bir insan, enerjisi çok güzel, hasta ve hasta yakınları ile iletişimi gerçekten çok iyi, geçen çarşamba tekrar ikinci müdahale için kendisine gitmiştik, ilk önce muayenehanesinde muayene etti, daha sonra hastanede müdahale etti, bir hafta oldu, iki hafta sonra tekrar kontrole gideceğiz, kendisine son derece kriz döneminde gitmiştik ama uyguladığı tedavi ile şu an annemin gayet iyi olduğunu söyleyebilirim.

Prof. Dr. Ayten Bilir

Annenize çok sevindiğimizi iletin lütfen , güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz , her zaman bekleriz :)

Benim bel fıtığı rahatsızlığım vardı, bu rahatsızlığından dolayı ameliyat ortamında kendisi iğne vurma işlemini gerçekleştirdi. Kendisi hastasına kardeşi ve çocuğu gibi yaklaşan bir doktor, beni sadece hastası olarak görmedi, ameliyat esnasındayken de benimle çok iyi ilgilendi, her konuda çok yardımcı olmaya çalıştı. Kendisinin alanında da çok bilgili olduğunu düşünüyorum, aynı zamanda sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımı da gayet olağanüstüydü, bu anlamda tedavimden de mutlu olarak ayrıldım, şu anda da gayet sağlıklıyım ve rahatım.

Prof. Dr. Ayten Bilir

Çok mutlu olduk , hep sağlıcakla kalın yorumunuz için teşekkür ederiz :)

C

Ben doktor hanıma acil bir durumda gitmiştim. Bel fıtığı rahatsızlığım vardı ve bundan kaynaklı olarak çok ciddi ağrım vardı, kendisine sıra almıştım ama müdahale için de ayrı bir sıra almam gerekiyordu fakat kendisi beni mevcut durumumu gördüğü için hızlı bir şekilde bana yardımcı oldu, bu anlamda uyguladığı tedaviden de gayet memnun kaldım. Kendisi son derece güleryüzlü, hastasına karşı ilgili ve alakalı, hastalarını her konuda destekleyen ve yardımcı olmaya çalışan bir doktor, bu anlamda tedavisinden de gayet güzel bir sonuç aldım, herhangi bir problem yaşamadım. İkinci kere tekrar kontrol amaçlı kendisine gittim fakat bu süreçte de ağrı problemim vardı, kendisi poliklinikte aynı şekilde bana yardımcı oldu, şu anda da kontrol sürecim hala devam ediyor fakat ağrılarım hafifledi, kendimi daha iyi hissediyorum, ikinci gidişimde geçmezse tekrar gelebileceğimi söylemişti ama şu anda bir bekleme sürecindeyim, ihtiyaç olursa tekrar kendisine gideceğim, yine aynı şekilde ilgileneceğinden de eminim.

Prof. Dr. Ayten Bilir

Her zaman bekleriz , umarız ki ağrılar nedeniyle değilde normal zamanlar için görüşürüz , hep sağlıcakla kalın teşekkür ederiz :)

Ben bel fıtığı rahatsızlığımla alakalı kendisine gitmiştim. Ayten hanım çok iyi bir hekim, uyguladığı tedavi ile hiçbir ağrım kalmadı, tedavimi çok güzel bir şekilde yaptı, iğne tedavisi oldum. Şu anda da hiçbir ağrım yok, herhangi bir sorun yaşamadığım için görüşmedik ama ileriye doğru tekrar bir sorun yaşarsam yine kendisiyle görüşürüm, şimdi çok iyi olduğumu söyleyebilirim.

Prof. Dr. Ayten Bilir

Ağrınız olmadığı için mutluyuz , hep sağlıcakla kalın teşekkür ederiz :)

Ayten hanım hem iletişim açısından hem de yaptığı iş konusunda çok iyidir, kendisini bu anlamda çok beğeniyoruz ve tavsiye ederim. hastamızın bel fıtığı ve diz rahatsızlığı üzerine kendisinde tedavi olduk. Rahatsızlıkları üzerine ozon tedavisi ve radyofrekans tedavisi uygulandı, hala da tedavi sürecimiz devam ediyor, gayet memnunuz.

Prof. Dr. Ayten Bilir

Her zaman bekleriz teşekkür ederiz sağlıklı günler dileriz :)