Sayın Dr. Ayten Hanım’dan yaklaşık 2 yıldır tedavi alıyorum. Daha tedavim bitmedi ama yorumda bulunmak istedim. Alanında çok iyi ve uzman biri. Kendisine çok teşekkür ediyorum, beni hastalığımdan kurtardığı için. Sayesinde kendime güveniyorum, daha sosyalim, takıntılarım çok büyük oranda azaldı, hayatı daha çok seviyorum.. Kesinlikle tavsiye ederim.
el...k
Verdiği doğru tavsiyeler ve yönlendirmelerle uzun zamandır tedavisinde olan hastasıyım. Çok iyi bir insan ve çok iyi bir doktordur. Söylediklerini dinler ve uygularsanız iyileşmemeniz için hiç bir neden yok.
ka...k
Yıllardır çektiğim Depresyon, yüksek iştah gibi rahatsızlıklarıma sonunda uygun ilacı bulup verdi doktorumuz sağolsun. Ayrıyeten hastanenin psikoloğonuda göndererek terapi ile de destek verilmesini sağladı. Şu an kendimi çok iyi hissediyorum. Allah kendisinden razı olsun...
ms...t
Başka doktorlarda yanlış ilaçlarla 10 Yıl boşuna zaman kaybetmişim. Araştırmam üzerine Ayten Hanım'a başladım ve 10 yıldır iyi olamadığım hastalığım artık siliniyor.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ayten Büyükbayram Çimen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayten Büyükbayram Çimen, Psikiyatri.
Ayten Büyükbayram Çimen adresi nerede?Ayten Büyükbayram Çimen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cedit Mah. Turan Güneş Cad. Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayten Büyükbayram Çimen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayten Büyükbayram Çimen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayten Büyükbayram Çimen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayten Büyükbayram Çimen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayten Büyükbayram Çimen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayten Büyükbayram Çimen hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ayten Büyükbayram Çimen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler