Zuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı, Bakırköy
ay...
Şiddetli baş dönme atak sikayeti ile gittim.İlk önce beni dinlemesi,tum tahlillerimi ve geçmiş mr.a bakıp tekrarını istemesi süper.Biz hastalar sadece şikayetlerimizin sükunetle dinlenmesini istiyoruz,beni savsaklamadınız, Herşey gönlünüzce olsun.
ne...z
2011 yılı epilepsi olan yiğenimle birlikte gelmiş olduğum hastanede bir devlet hastanesinde görülmesi zor ilgi ve alaka karşısında şaşkınlığımı bildirmekle birlikte hastamız üzerinde olumlu izlenim vermesi hastalığının her gecengün ıyıye gitmesi bizi inanılmaz şekilde sevindiriyor. Teşekkürler ayten ceyhe bırıcan
Ayten Ceyhan Dirican isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayten Ceyhan Dirican, Nöroloji.
Ayten Ceyhan Dirican adresi nerede?Ayten Ceyhan Dirican şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayten Ceyhan Dirican isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayten Ceyhan Dirican online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayten Ceyhan Dirican isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayten Ceyhan Dirican bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayten Ceyhan Dirican ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayten Ceyhan Dirican hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ayten Ceyhan Dirican hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar