Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Normal (Vajinal) Doğum
Rahim Filmi
Sezeryan Doğum
Muayenehane
Hayatımda tanıdığım en iyi kadın doğum doktoru gözünüz kapalı gidin, vajinusmus sorunum tek seansta çözüme kavuştu sorunu fark ettiğiniz an korkmadan gidin doktor hanım hastalarıyla ilgili ve alanı hakkında çok bilgili uyguladığı tedavi yöntemlerinden çok memnun oldum.
Ayten hanım çok içten,samimi,anlayışlı bir doktor.İşinde çok iyi ben vajinusmus için gittim ve sayesinde yendim.Sekreteri de çok güleryüzlü ve nazik.
me...
Doktor Ayten Olgun gerçekten çok iyi niyetli işini bilen size daha işlem yapılmadan öz güven veren ve enerjik biri merhametliligi ayrı bir konu çok genital bölge beyazlatma için gittim ve daha ilk seansta belli oluyor çok memnun kaldım kendisine ve sevgili asistanına çok teşekkür ederim:))
Hamileliğim sırasında doktora gittim. Karakteri ve sakinliği ile bana güven aşıladı. Süreci detaylı ve anlaşılır bir dille anlatan ultrasona yaklaşımından da memnun kaldım. Profesyonel bir yaklaşımı var. çok memnun oldum
Hasta
Ayten Hanım'a dudak dolgusu yaptırmak için gittim. Yaklaşımını, yapacağı işleme olan özenini, elinin oldukça hafif olmasını, hassasiyetini o kadar çok sevdim ki, iyi ki gitmişim diyorum. 1 hafta sonra dolgunun kalanını yapacak ama şimdiden o kadar fark etti ki, ikinci randevum için sabırsızlanıyorum. Yanındaki yardımcılarına da ayrıca teşekkür ediyorum yardımları için.
e....t
ilk seansındı ve kendime inanamadım. Ayten hocamı iyi ki bulmuşum vajinusmus sorunumda ilk seansta bu kadar ilerleme kaydetsiysem 2yi düşünemiyoru .çok sıcak kanlı ve bilgili bir doktor iyi ki tanımışım.
ç....g
Genel bir kontrol.. çok memnun kaldım açıklamalarıyla beni rahatlattı. En kısa zamanda tekrar gidip tedavilerimi yaptıracağım
g....t
26 Aylık Evli ve vajınusmus problemi yaşayan bir bayandım. Tesadüfen sosyal medyada görüp cesaretsizliğimle 1,5 yıl sessiz sessiz kendisini takip ettim. Bir cesaret gittim ve o görüşmede sadece konuştuk. Benim gibi hayatı yoğun takıntılarla yaşayan birine göre doğru yerdeydim. Söylenilen tedavi sürecini ilk duyduğumda samimi söylüyorum güldüm. Bu kadar kolaysa ben niye 26 ay bekledim çözemedim. Ve tedavıye başladık. Daha 1. Seansta yaptıklarıma inanamadım. Süreç çok hızlı ilerliyordu hemde tamamen benden kaynaklı 1 hafta eşimin, diğer hafta benim sağlık sebepleriyle yavaşlatmama rağmen. O kadar sabırlı bir doktor, o kadar anlayış ve motive kaynağı biri ki ben önce ona inandım. Bu ınancımla kendime cesaretlendim ve ben özgürlüğüme kavuştum … Bu kadar detaylandırmamı sebebi belkide bu cümleleri bir zamanlar benim yaptığım gibi umutsuzca okuyanlar varsa onlara… inanın ben ömür boyu böyle yaşayacağıma inanmışken Ayten hocamla başka bir mutluluğa yol açtım. Bu psıkolojık zeminli hastalıkların ilk başı doğru hekimdir ben doğru kişiyle bu yola çıktım. Ayten hocam bana bir hayat verdiniz… size ömür boyu minnettarım …
b....ç
Siz dünyanın en güzel en harika en samimi sevgi dolu doktorusunuz 4, 5 yıl önce sizde doğum yaptım 2. Yide size gelcem inşallah keşke bütün doktorlar sizin gibi olabilse bana cennetimi sağ salim verdiğiniz için Rabbim sizden bin kere razı olsun
t....a
2 hamilelikte de gittim beni en tatmin eden ve doğumda cesaret sevgi veren güzel doktorum iyi ki ayten hoca diyorum cok teşekkür ederim
Ayten Olgun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayten Olgun, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ayten Olgun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrol, Laparoskopi, Aşılama Yöntemi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Histerektomi.
Ayten Olgun adresi nerede?Ayten Olgun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşvikiye Mah.Sezai Selek Sok.No:19 Kat:1 Daire:4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayten Olgun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayten Olgun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayten Olgun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayten Olgun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ayten Olgun hangi dilleri konuşuyor?Ayten Olgun ile İngilizce, İspanyolca dilinde konuşabilirsiniz.
Ayten Olgun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayten Olgun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayten Olgun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayten Olgun hakkında ne düşünüyor?Toplam 45 hasta / danışan, Ayten Olgun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları