İsmet İnönü Cad. Mavi Hastane, Tepebaşı, Eskişehir
mu...r
2017 kolum iki taraflı çok kötü bir şekilde kırılmıştı.Aytuğ hocam sağolsun benimle cok guzel bir sekilde ilgilendi ameliyat sürecinde kolumu eski haline getirdi çok ilgili alakalı gülümser biri kendisi tekrar teşekkür edeiyorum.Aytuğ hocam kariyerinizde başarılar sağlıcakla kalın.
ha...l
aytuğ beye 2 yıl önce annemi 2 dizinden ameliyat yaptırdık annem ertesi gün yürüdü ve 10-15 gün içerisinde desteksiz yürümeye başladı çok memnun kaldık (annem belki 50 ye yakın insanı aytuğ bey yönlendirmiştir) daha sonra annem düştü ve kalça kemiği kırıldı rabbim bizi yine aytuğ beyle karşılaştırdı ertesi gün ameliyat etti ve annem 1 gün sonra şükürler olsun walker ile yürümeye başladı şu andada gayet iyi rabbim böyle insanları başımızdan eksik etmesin çok iyi ve hastasıyla ilgilenen bir doktor rabbim çocuklarınla ailesiyle hayırlı geçim versin melek gibi doktor
mu...n
çok candan ilgilenen doktor allah başımızdan eksik etmesin.nörolojik hastalıktan dolayı uzun vadeli kortizon kullandım.avn başlangıcı oldum.arkadaşım aytuğ hocayı tavsiye etti.şu anki dururumum iyiyie gidyormuş.takibe aldı.verdiği ilaçlar yerinde isabetli oldu.
ah...n
kendisine çok teşekkür ederim...
Aytuğ Ertav isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aytuğ Ertav, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Aytuğ Ertav adresi nerede?Aytuğ Ertav şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İsmet İnönü Cad. Mavi Hastane Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aytuğ Ertav isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aytuğ Ertav online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aytuğ Ertav isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aytuğ Ertav bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aytuğ Ertav ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aytuğ Ertav hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Aytuğ Ertav hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir Karpal Tünel Sendromu
Eskişehir Diz Bağ Yaralanmaları
Eskişehir Ayak Bileği Yaralanmaları
Eskişehir Ön Çapraz Bağ Kopması
Eskişehir Ön Çapraz Bağ Yırtığı
Eskişehir Ortopedik Hastalıklar
Eskişehir Kalça Kireçlenmesi (Koksartroz)
Eskişehir Diz Kapağı Problemleri
Eskişehir El Ve El Bileği Hastalıkları
Daha fazla (15)Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Eskişehir bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Eskişehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları