Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Kanserde Psikolojik Destek
Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Eğitimi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Opia Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Stroop Test
Süreklilik Anksiyete Ölçeği
Yas Terapisi
İz Sürme Testi
Opia Psikoloji
Şu anda ise Bilişsel Davranışçı Terapiler eğitimini, Oyun Terapisi eğitimini ve psikolojik test eğitimlerini tamamlamış Opia Psikoloji'de ve online olarak danışan kabul etmektedir.
Aytül Hanım’a ameliyat korkum için ve geçmişteki bazı zorlandığım ama hala atlatamadığım olaylar için gittim.Kendisi alanında uzman birisi ve bunu bana seanslarda hissettiriyor.Terapi sürecimde kendimi keşfetmemi ve kendime öz şefkat vermem gerektiğini öğrendim.Terapim hala devam ediyor ve süreçten memnunum.
el...a
Aytül hanım çok güler yüzlü, samimi ve rahat bir ortamda konuşuyoruz. Henüz 2 seans yaptık, çok verimli güzel geçiyor, iki seferdir de ofisten mutlu bir şekilde ayrılıyorum
Aytül hanımı kendi yazılarını paylaştığı bir yerde tanımıştım ve o daha makalelerini okurken o kadar güven vermiştiki kendisi ile çalışmaya başladık. Süreci yönetmesi, yaklaşımı profesyonel ve başladığımız süreden itibaren kendimi daha iyi tanıyorum.
gi...r
aytul hanim bana kendimi tanimayi ogretiyor. konustukca ve paylastikca daha cok rahatliyorum ve aslinda o an anliyorum her seyi ve aytul hanimla konusmak fikirlerini dinlemek bana cok iyi geliyor. biraz daha farkindalik sahibi olmami ve bu yolda ilerlerken ne kadar dogru adimlar attigimi gosteriyor. cok tesekkur ederim ;)
fi...s
MMPİ testi yorumlamasi için psikolog arıyordum, bir psikolog Aytül hanımı önerdi. Testi yorumlarken o kadar detaylı ve anlaşılır anlattı ki online olarak görüşmek istedim. Şu anda 7 seans yaptık her seans o kadar keyifli geçiyor ki, hayatım anlam kazandı artık her davranışımin sebebini fark edebiliyorum neredeyse. Umarım görüşmelere devam ettikçe daha da iyi olacağım. Herkese tavsiye ediyorum, bir kere görüşseniz pişman olmazsınız.
Aytül Yüksel Düdük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aytül Yüksel Düdük, Psikoloji. Size Aytül Yüksel Düdük tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği.
Aytül Yüksel Düdük adresi nerede?Aytül Yüksel Düdük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muratdağı Plaza Vali Zekai Gümüşdiş Blv. D No:44 Kat 6 Tokat
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aytül Yüksel Düdük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aytül Yüksel Düdük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aytül Yüksel Düdük isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aytül Yüksel Düdük, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Aytül Yüksel Düdük hangi dilleri konuşuyor?Aytül Yüksel Düdük ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Aytül Yüksel Düdük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aytül Yüksel Düdük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aytül Yüksel Düdük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aytül Yüksel Düdük hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Aytül Yüksel Düdük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aytül Yüksel Düdük hangi sigortaları kabul ediyor?Aytül Yüksel Düdük tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.