Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Draw A Person
Gessell Gelişim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Azim Şengül Muayenehanesi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
e....a
Azim Beyi tecrübeli ve yardımsever bir terapist olarak herkese tavsiye ederim. Uyguladığı tekniklerle probleminizin çözümüne yardım edecektir.Sayesinde hayata bakış açıniz değişecektir.Terapi sürecindeki gayretlerinden ötürü kendisine teşekkür ediyorum.
me...n
Atlatamadığım bazı yaşanmışlıklarım için gittim. Yıllardır omuzlarımda taşıdığım yükü yok etti. Allah razı olsun kendisinden. İşine hakim ve ne yaptığını bilen bir uzman. Tavsiye üzerine gittim. Ben de herkese tavsiye ederim. Psikiyatrist'e mi gitsem yoksa pskolog' a mı diye arada kalan kişilere tavsiyem, Azim hocam gibi alanında uzman birisine gittiğinizde eğer ilaçlık bir durum olursa o sizi zaten gerekli mecralara yönlendirir. İşin psikoterapi kısmında kendisi yeterince deneyimli ve eğitimli.
be...c
Lise son sınıf öğrencisiyim. Derslerde ve deneme sınavlarında odaklanamama problemi yaşıyordum. Uykumu iyi almama rağmen hem derslerde hem de sınavlarda uyukluyordum. Bu sorundan dolayı Azim Bey'e başvurdum. Seanslarda bu sorunun nedeni buldu. Bilinçaltımdaki kaygıları azaltmaya yönelik çalışmalar yaptı. Ailemin, çevrenin hatta kendi kendime yüklediğim yükleri omuzlarımdan attık. Gerçekten de bir süre sonra sınavlarda uyumamaya başladım. Netlerim arttı. Azim Bey'e anlayışı, güler yüzü ve korkularımı, kaygılarımı yok etmekte yardımcı olduğu için çok teşekkürler.
ha....
Sınavdan dolayı yaşadığım stresten dolayı başvurdum. Ve iyiki basvurmusum. Ilk öncelikle Azim bey'in göstermiş olduğu güler yüzlü hareketleri ile çok keyif aldığım seanslar oldu. Beni anlayan tavırlarla bana destek oldu. Azim bey ile yaptığım bütün seanslarımda kendimi o kadar çok rahatlamış hissediyordum ki kaygılarım korkularım hepsi yavaş yavaş azalmaya başlıyordu. Yaptığımız çalışmalar ile artık kendimi stresten kurtulmuş sınava hazır hissediyordum. Sınav anında zaman o kadar rahat kaygısız korkusuz hissettim. Kendime güvenerek girdim. Ve gerçekten de başarılı oldum.
ay...e
Esimle yasadigim problemler nedeniyle Azim Beyle yaklasik 5 ay terapi surecimiz oldu. Bu sure boyunca ilgili ve bana guven veren seanslarimiz oldu. Mutsuz ve evliligi bitirme asamasina gelmisken su anda Azim Beyin vesilesiyle gozle gorulur degisimler yasadim. Cevremde benzer problemler yasayanlara gobul rahatligiyla onu onerdim. Uzmanligina guvendigim icin seanslara devam ettigimde cok daha verim alacagimi dusunuyorum.
Azim Şengül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Azim Şengül, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Azim Şengül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Oyun Terapisi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri.
Azim Şengül adresi nerede?Azim Şengül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- NeXT level işmerkezi A blok 16. Kay çukurambar Ankara Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Azim Şengül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Azim Şengül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Azim Şengül isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Azim Şengül, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Azim Şengül hangi dilleri konuşuyor?Azim Şengül ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Azim Şengül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Azim Şengül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Azim Şengül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Azim Şengül hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Azim Şengül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.