Genel Cerrahi Randevusu
Genel Cerrahi Randevusu
İstanbul
Doktor Muayenehanesi
Yöneticiliğini yaptığı eski çalışma yerinde 3000' e yakın obezite cerrahisi işlemi yapılmış olup, tüm bu hastaların gerek tedavilerini, gerek yakın takiplerini üstlenmiştir.
Dr Karip binlerce acil ve acil olmayan laparoskopik ameliyat gerçekleştirmiştir. Laparoskopik ameliyatların yanında endokrin cerrahi, meme cerrahisi, safra cerrahisi ve sindirim sisteminin bir parçası olarak makat bölgesinin hastalıkları ve cerrahisi ile de özel olarak ilgilenmektedir.
Dr Karip' in tedavi prensipleri dinle, anla, anlat, ortak çözüm bul şeklinde hastayı da tedavi sürecine katan, kararların ortak verildiği bir anlayıştır.
de...
Sevgili hocam FSM hastanesinde görev yaptığı sırada başka bir doktora tüp mide ameliyatı oldum ve mide kaçağı sorunu yaşadım, gerek yanlış tedavi yöntemleri gerek psikolojik sorunlarım nedeni ile tedavi sürecimin tıkandığı dönemde hocam benim tedavimi devraldı ve 3 aydır taburcu olamadığım hastaneden 3 hafta içinde taburcu oldum. Ağrılarımın dinmesi, beslenmeye hızla başlamam, psikolojik destek ve şahsi alakası ile her anlamda yanımdaydı. Taburcu olduktan sonra 1 yıl yine bir arada tedavimi devam ettirdik ve endoskopik operasyonlarıma girdi. Bir kaç yıl sonra safra kesesi rahatsızlığımı yine hocam teşhis etti ve o sırada başka şehirde yaşıyor olmama rağmen bir hekim arkadaşına yönlendirip hızla ameliyata alınmama vesile oldu. Kapalı planlanan Safra kesesi operasyonu sırasında önceki mide ameliyatımla ilgili sorunlar yaşandığından ameliyatıma görüntülü katılıp yardımcı oldu. Aradan 8 yıl geçti ne zaman yazsam, herhangi bir konudan endişe duysam hemen vakit ayırır. Özverinin vücut bulmuş halidir. Yolunuz Bora hocamla kesişmişse 1-0 öndesiniz demektir, rahat bir nefes alıp arkanıza yaslanın. Siz hocama bakınca ne görüyorsunuz bilmem ama ben hayata tutunmama sebep olan bu adamın omuzlarında iki melek kanadı görüyorum. Varolun hocam, minnetim hiç bitmeyecek.
Aziz Bora Karip isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aziz Bora Karip, Genel Cerrahi. Size Aziz Bora Karip tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu.
Aziz Bora Karip adresi nerede?Aziz Bora Karip şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aziz Bora Karip isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aziz Bora Karip online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aziz Bora Karip hangi dilleri konuşuyor?Aziz Bora Karip ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aziz Bora Karip isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aziz Bora Karip bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aziz Bora Karip ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aziz Bora Karip hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Aziz Bora Karip hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar