Dr. Bahadır Bakım; 'İ.Ü.İstanbul Tıp Fakültesi Psikiyatri bölümünden mezun olmuştur. Hastalarına kendi muaynehanesinde hizmet vermektedir. '

Caferağa Mah. Soner Sok Emek Apt No: 33 D: 2, Kadıköy, İstanbul

Psikiyatri Randevusu

Makaleler
Röportaj

Konum: Prof. Dr. Bahadır Bakım Psikiyatri Randevusu

Gerçekten işinin ehli bir doktor. Hastanın anlattıklarını her detayıyla dinliyor. Kendisine ilk önce hastahanede görev yaparken gitmiştim. Psikolojik sorunlarım için vermiş olduğu verdiği ilaçlar durumu toplamamı sağladı.artık senede 1 kere kendi muayenesine gidiyorum. Çok güler yüzlü, babacan bir insan. Verdiği tavsiyeler sayesinde de birşeyler yoluma girmeye başladı hayatımda.

Konum: Prof. Dr. Bahadır Bakım Panik Bozukluğu Tedavisi

Hocam ile bir süredir beraber yürüttüğümüz panik bozukluk tedavisi gayet güzel gidiyor. Tavsiye ederim

Prof. Dr. Bahadır Bakım

Geçmiş olsun iyi dilekleriniz için tşk ederim

Konum: Prof. Dr. Bahadır Bakım Psikiyatri Randevusu

Bahadır hocama ilk geldiğimde çok kötü durumdaydım. Yürüyemiyordum. 3 ay gibi kısa bir sürede kendimi toparladım. Tedavime devam ediyoruz. Hastasıyla çok iyi ilgilenen içten cana yakın Babacan tavırlarıyla mükemmel bir doktor mükemmel bir insan.

O
Konum: Prof. Dr. Bahadır Bakım Diğer

Bahadır Bey ile tanışmak hayatımda bir dönüm noktası oldu. DEHB ile yıllardır mücadele ediyordum ve çözüm arayışımda sayısız doktorla çalışmıştım. Bahadır Bey, sadece iki seansla beni yıllardır ulaşamadığım bir sonuca ulaştırdı. Kendisi, kaygılarımı anlamakta ve açıklamakta inanılmaz başarılı.

Samimi ve çözüm odaklı bir yaklaşım sergileyerek, uzun süredir ertelediğim hedeflerime ulaşmamı sağladı. Her seansında kendimi anlaşılmış hissettim. Detaylara verdiği önem ve süreci titizlikle yönetmesi güvenimi kazandı. Bahadır Bey, beni doğru adımlara yönlendirerek hayatımda olumlu bir değişim başlatmamda önemli bir rol oynadı. DEHB ile mücadele eden kişiler için kendisinin desteği gerçekten kıymetli

Konum: Prof. Dr. Bahadır Bakım Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

Bahadır hocanın 2004 yılından beri hastasıyım,okb sorunum için uyguladığı teşhis ve ilaç tedavisiyle nokta atışı bu sorundan kurtuldum,anksiyetem içinde kendisine başvurdum,tedavi ve ilaçlarına güveniyorum sonsuza kadar,çok kibar,sıfır kibir harika enerji dolu hastasına değer veren yanında olduğunızda kendinizi çok rahat mutlu hissedeceksiniz

Konum: Prof. Dr. Bahadır Bakım Diğer

yıllardır düzenli olarak seanslara gidiyorum ve çok memnunum. ilaçlar hakkındaki tutumunu çok beğeniyorum. ilgisi ve takibi açısından memnunum. çok güleryüzlü ve tatlı bir insan. seanslara başladığımdan beri çok olumlu şekilde ilerleme gösterdim. herkese tavsiye ederim.

Konum: Prof. Dr. Bahadır Bakım Psikiyatri Randevusu

Bahadır bey bu zamana kadar tanıdığım en naif en kibar en güler yüzlü bir hekim kendisinin her zaman yaklaşımını seviyor ve ona Çok Güveniyorum harika bir hekimdir kendisi bir takım sorunlarım vardı kendisinin ilaç tedavisi sayesinde kendimi güvende hissediyorum

Konum: Prof. Dr. Bahadır Bakım Panik Bozukluğu Tedavisi

Eşim ve beni panik atak nobetlerinden kurtarıp hayata döndüren, eşimin uykusuzluk sorununu çözen mütevazi, içten, samimi , işinde profesyonel bir doktor, kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Prof. Dr. Bahadır Bakım Psikiyatri Randevusu

Kıymetlim Bahadır hocam.Bahadır hocama rastlayana kadar uzman prof psikiyatrların verdikleri ilaçların etkisiyle yatağa yapışırcasına 2.5 yıl geçirdim.Bundan sonra ki kalan ömrüm böyle geçicek ümitsizliğiyle yaşamamı sürdürürken,babam araştırmalarının sonucunda Bahadır Bakımı buldu ve beni hemen kendisine götürdü.Ve Bahadır hocamla tedavimin başlaması ve bitmesi 1.5 yıl sürdü.Küllerimden yeniden doğmama vesile olan doktor..RABBime emanetimsin.

V
Konum: Prof. Dr. Bahadır Bakım Psikiyatri Randevusu

Doktora gidiş amacım kaygı bozukluğuydu.Çok değerli bir doktor işinde uzman ilgili ve alakalı ve hastalığı ve tedavisi isabetli sonrasında doktora ulaşabilme ve yardım alabilme konusunda yardımcı oluyor