Suzer Bulvarı KC Villaları No:15 Bahçeşehir, Başakşehir
c....n
hayatımda bu kadar müthiş çalışan başka doktor tanımadım . Tedavi süreci boyunca bir şey hissetmedim. Allah razı olsun hocam...Ayrıca bahadır beyin 20 yaş ve rezeksiyon gibi cerrahilerde de iyi olduğunu duymuştum tavsiye ederim..
Bahadır Dindar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bahadır Dindar, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi.
Bahadır Dindar adresi nerede?Bahadır Dindar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Suzer Bulvarı KC Villaları No:15 Bahçeşehir Başakşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bahadır Dindar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bahadır Dindar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bahadır Dindar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bahadır Dindar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bahadır Dindar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bahadır Dindar hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Bahadır Dindar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Kadıköy Ağız Diş Ve Çene Cerrahları