Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199, İlkadım
em...u
Adamın dibidir.Ben hayatımda bu kadar efendi 2.bir doktor daha görmedim.Uzmanlık alanının akrep ve arı sokmaları olduğunu görmek beni ayrıca heycanlandırdı.Acildeki deneyimini tusu kazanarak asistanlığa taşımış ve her 2 ekolün de iyi yanlarını alabilmeyi başarmıştır.Ayrıca aşırı akademik bir doktor.Makale yaz yaz doyamadı gitti.Fakülte dolmuşuna binse ordan bile case report verecek.Başarılarının devamını diliyorum kendisine
on...i
Saygı değer hekimim güler yüzlü, nazik, bilgili biridir. Çalışma hayatı boyunca devamlı doğru tanı koymuştur. Akademik hayatı başarılarla doludur ve kendisini yakın zaman sonra doçent olarak görmek istiyoruz.
Bahadır Yazıcıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bahadır Yazıcıoğlu, Aile Hekimliği.
Bahadır Yazıcıoğlu adresi nerede?Bahadır Yazıcıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bahadır Yazıcıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bahadır Yazıcıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bahadır Yazıcıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bahadır Yazıcıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bahadır Yazıcıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bahadır Yazıcıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Bahadır Yazıcıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.