Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ey...p
Telefon numarası doğrulandı
İltihaplı romatizma hastasıyım Ne zaman agrım olsa giderim çok çok iyi bir insan zaten bana baktıgın an agrılarım azalıyor nadir bulunan anlayışlı seni dinleyen aynı zamanda sana çeşitli anlatımlarda bulunan güler yüzlü süper bir insan hocam sonsuz saygılarımı sunuyorum hastanız eyyup en yakın zamanda yanınıza kontrole gelecegim..
Bahadır Yesevi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bahadır Yesevi, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Bahadır Yesevi adresi nerede?Bahadır Yesevi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Ebulfeyz Elçibey Cad. No: 64 Ceyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bahadır Yesevi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bahadır Yesevi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bahadır Yesevi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bahadır Yesevi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bahadır Yesevi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bahadır Yesevi hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Bahadır Yesevi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ceyhan civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar