Uzm. Klinik Psikolog Bahar Dağ Aydın, 2017 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) bölümünü yüksek şeref derecesiyle bitirmiştir. Lisans eğitimi sırasında Elbistan Devlet Hastanesi psikiyatri polikliniğinde gönüllü stajyerlik yapmıştır. 2017 yılında başladığı Yakın Doğu Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisansını ''Üniversite Öğrencilerinin Öz- Anlayış Düzeylerinin Anksiyete ve Yaşam Memnuniyeti Düzeyleri ile İlişkisi'' konulu tezini sunarak başarı ile tamamlamış olup Uzman Klinik Psikolog ünvanını almıştır. Yüksek Lisans eğitimi sırasında Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde birçok birimde staj yapma imkanına sahip olmuştur. 2018 -2024 yıllarında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde Psikolog olarak çalışmıştır. Bu görevi esnasında dezavantajlı gruplarla çalışma imkanı olmuştur. Eğitim ve çalışma hayatı boyunca birçok eğitim, seminer, atölyeye katılmış olup kendini her daim geliştirmeyi hedeflemiştir. 2024 yılında çalışmış olduğu kurumdan ayrılarak şu an kurucusu olduğu kliniğinde genç, yetişkin ve çift terapisi alanlarında Bilişsel Davranışçı Terapi ve EMDR ekollerini kullanarak danışan görmeye devam etmektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Uzm. Kl. Psk. Bahar Dağ Aydın
Topselvi Mah. Topselvi Cad. No:95 DAP Teras Kule 2 No:1 Kartal/ İstanbul, Kartal, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 8 yaşındaki çocuklar
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Randevu +60 daha fazla

Topselvi Mah. Topselvi Cad. No:95 DAP Teras Kule 2 No:1 Kartal/ İstanbul, İstanbul

Konum: Uzm. Kl. Psk. Bahar Dağ Aydın Stres Yönetimi

Bahar hanıma iş yerinde yaşadığım problemler sebebiyle başvurdum baş etmekte zorlanıyordum. Stresle baş edemiyordum motivasyonum düşüyordu kendimi depresif hissediyordum. Bahar hanım sorunun kaynağına inip bana günlük yaşamda uygulayabileceğim bazı çözümler sundu. Bir yandan problemin kaynağını çözerken bir yandan şu anki hayatımda kolaylaştırıcı çözümler beni oldukça rahatlattı. İlerleyen seanslarda daha da iyi olacağıma inanıyorum bu inancı bana verdiği için minnettarım

Ş
Konum: Uzm. Kl. Psk. Bahar Dağ Aydın EMDR Terapi

Bahar hanım ilk birkaç seansta beni tanımaya problemleri anlamaya çalıştı çocukluktan gelen bazı problemlerim vardı Şu an EMDR uygulamakta ve uygulamaya başladığı andan itibaren çok etkilendim. Bana oldukça iyi geldi ve farkındalık kazandım sanki kendi kendimin terapisti olma yolundayım.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Bahar Dağ Aydın Ağlama ve Öfke Nöbetleri

Öfke kontrol bozukluğu sebebiyle Bahar hocama başvurdum. Birkaç seansta bile kendime karşı farkındalığım arttı. Neyi neden yaptığımı ve zorlu durumlarla nasıl baş edeceğimi öğretti. Çevremdeki insanlardan da olumlu dönüşler aldım. Kendisinin desteği ve emeği için minnettarım

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Danışma süresi boyunca yapılan Açıklamalar, dakikliği ve randevularını Verimli geçmesinden dolayı çok mutluyum. Anlaşılır bir dil kullanarak bana yardımcı oldu ve yargılayıcı bir dil kullanmaktan kaçınarak yaptığı empatik düşüncelerle süreç benim için daha olumlu ve rahat olmasını sağladı.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Bahar Dağ Aydın Bireysel Terapi

Öncesinde bir kaç kez olumsuz psikolog deneyimi yaşayıp umutsuzluğa kapıldığım anda buldum kendisini. Psikologlarla ilgili tekrar umutlu olmamı sağladı. Hayatla ilgili olumsuz düşünceleriniz varsa, gelecekten umutsuz, huzursuz iseniz veya ilişkisel sorunlar yaşıyorsanız gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Benim yolumu aydınlattı size de ışık olacağına eminim.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Bahar Dağ Aydın Randevu

Bahar hanımla hayatın beni zorladığı bir evrede anksiyete bozukluğu sebebiyle tanıştım. Güler yüzü, alanında uzman kişiliğiyle hayatıma dokundu. Verdiği tavsiyeler ve uyguladığı yöntemlerle yeni bir ben oluşturdu.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Bahar Dağ Aydın Bireysel Terapi

Deprem sebebiyle yaşadığım travmayla baş etmekte çok zorlanıyordum. Bahar hanım ile ilk seanstan itibaren çok güzel bir iletişim sağladık. Hayata ve olaylara bakış açım kısa sürede daha olumlu hale geldi. Sosyal hayatım iyi hale geldi. Kendisinin uyguladığı teknikler bakış açısı ve güler yüzü beni çok etkiledi

Değerli yorumunuz içim teşekkürler

I
Konum: Uzm. Kl. Psk. Bahar Dağ Aydın Bireysel Terapi

Bahar hocama kaygı problemim için başvurmuştum kendine özgü güzel tekniklerle kaygı problemimi aza indirgedi tavsiye üzerine gelmiştim çok menünün kaldım

Değerli yorumunuz için teşekkürler

O
Konum: Uzm. Kl. Psk. Bahar Dağ Aydın Randevu

Bahar hanımla yaptığım görüşmelerden sonra farkındalığı daha gelişmiş bir insan oldum. Hayata karşı bakışım değişti. İnsan ilişkilerim daha da kuvvetlendi gözle görülür değişim yaşadım kendisinin sabrı özverisi dolayısıyla seanslara devam etmem kolaylaştı

Uzm. Kl. Psk. Bahar Dağ Aydın

Değerli yorumunuz içim çok teşekkür ederim

Konum: Uzm. Kl. Psk. Bahar Dağ Aydın Yetişkin Terapisi

Uzun zamandır psikoloğa gitme düşüncesindeydim ancak bir türlü adım atamıyordum. Bahar hanımla tanışınca iyi ki bu adımı atmışım dedim. Kendisi güleryüzü ve empatisiyle beni oldukça rahatlattı. Çıkmazda hissettiğim çözemediğim konular için seans içinde uyguladığı teknikler ve yaklaşımıyla çözümlere ulaşmama yardımcı oldu