Dr. Bahar Dernek, 2023 yılından beri kendi özel muayenehanesinde hizmet vermektedir.
Bilimsel özel ilgi alanları:
• Akut ve kronik ağrı tedavisi
• Ultrason eşliğinde omurga-eklem enjeksiyonları
• Servikal disk hernisinde (Boyun fıtığı) paraservikal kök bloğu
• Ultrason eşliğinde epidural kaudal enjeksiyon (steroid, prp)
• Lomber disk hernisinde yumuşak doku enjeksiyonları (proloterapi, prp, ozon)
• Omuz, dirsek, el-el bileği hastalıklarında enjeksiyon (prp, hiyaluronik asit, ozon, kök hücre, proloterapi)
• Kalça-diz-ayak-ayak bileği eklemi hastalıklarında enjeksiyon (prp, ozon, proloterapi enjeksiyonları)
•Hemipleji, tetrapleji, multipl skleroz gibi spastisite ile seyreden hastalıklarda botulinum toksin (botox) enjeksiyonları
• Bölgesel ve genel ağrı tedavisinde enjeksiyon teknikleri (prp, ozon, kuru iğneleme, proloterapi)
• Çene eklemi hastalıklarında rehabilitasyon ve enjeksiyon
• Manuel terapi (üst ve alt ekstremite ile omurga hastalıkları)
• Vertigo Rehabilitasyonu
Cumhuriyet Mah. Derviş Eroğlu Cad. 10. Güvenlik 194 Ada C403 A Blok No:2 Kat:1, Beylikdüzü, İstanbul
Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Ameliyatsız Bel Kanal Darlığı Tedavisi
Ameliyatsız Bel Kayması Tedavisi
Tümünü gösterHizmetler
Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu
Cumhuriyet Mah. Derviş Eroğlu Cad. 10. Güvenlik 194 Ada C403 A Blok No:2 Kat:1, İstanbul
Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi
Tetik Nokta İnjeksiyonu
Topuk Dikeni Tedavisi
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
gü...
Bahar hanıma sırt, bel ve diz ağrılarım için başvurdum. Muayene ve tetkik sonuçlarımdan sonra ultrason ile Prp ve ozon tedavisi uygun gördü . Şikayetlerim çok azaldı.
s...
Avesküler nekroz hastasıyım. Tavsiye üzerine kendisine ulaşıp randevu aldım. Devlet hastanesinde çalışıyordu o dönem, orada kök hücre ve PRP tedavimi tamamladı. Daha sonra özel muayenesinde devam ettik tedavime ozon terapi uyguladı. Kendisinden hem doktor hem de insan olarak çok memnunum. Herkese tavsiye ederim, çok iyi bir doktor. Sayesinde ağrılarım geçti.
h...
Bahar Hanıma eşimi götürdüm. El uyuşması ve bacaklarda güçsüzlük vardı.
Tetkikler istedi. Muayene sürecimizden de memnun kaldık. Ben de muayene oldum. Çevreme tavsiye ediyorum.
m...
Distoni hastasıyım ve Bahar Hoca ile 10 yıllık bir tedavi sürecim var. BaharHoca çok bilgili, ilgili ve hastasına çok sevecen, çok iyi davranıyor. Ben çok memnunum, tavsiye ederim.
m....)
Babamın diz kapağı rahatsızlığı için başvurduk. Dizlerinde ağrı oluyordu. 2-3 seans aldı. Şu an il dışına çıktığı için ara verdik. Tekrar başlayacağız. PRP ve iğne tedavisi uygulandı. Tedaviye cevap verdi. Ama doktorumuz bizi uyarmıştı, dizinde sıvı kalmadığı için ameliyat olması ve platin takılması gerek dedi. Yaşından ötürü ameliyat istemedik. Ama seanslar sayesinde ağrıları hafifledi. Tavsiye üzerine gittik. Bahar Hanım gerçekten güler yüzlü bir doktor. Mesleğinin hakkını veriyor. Kişilik olarak da iyi. Biz çok memnunuz.
r....)
Bacak, diz, eklem ağrısı için gittik. Tavsiye edildi. PRP ve ozon tedavisi uyguluyor. 3-4 aydır gidiyor annem. Çok fazla iyileşme var. Seanslar işe yarıyor. İletişim konusunda sıkıntı yok, ulaşabiliyoruz. Her zaman açıklamalarını da yapıyor. Bahar Hanım ilgili, çözüm odaklı bir doktor. Hastayı tümüyle tedavi ediyor, testler ve tetkikler için yönlendiriyor. Güler yüzlü. Psikolojik olarak da destek oluyor. Verdiği ilaç tedavisi de iyi. Biz çok memnunuz.
n....k
Yoğun kalça ve bel ağrısı için tavsiye üzerine gittim. Ağrıdan 100 metre yürüyemiyordum. Sürecim devam ediyor. PRP ve ozon tedavisi ile ilerliyoruz. Seanslar sayesinde ağrılarım azaldı. Şu an iyiyim. Ara ara gidip gelmeye devam ediyorum. Her zaman iletişim kurabiliyorum, hemen cevap veriyor. Her açıklamayı yapıyor. Bahar Hanım harika ve muhteşem bir doktor. Çok sabırlı ve yenilikçi. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Ağrı doktoru.
y....a
Diz ağrım nedeniyle başvurdum. Ozon, kortizon vb. işlemler uyguladı. Kötüydüm, bastonla yürüyordum. Şu anda çok iyiyim, bastonsuz yürüyorum. Çok şiddetli ağrılarım vardı, onlar da gitti. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Ağrılarım şiddetlenince yazıyordum, hemen cevap veriyordu. Bahar Hanım benim için mükemmel birisi. Birçok kişiye tavsiye ettim. Ben kendisinin eski hastasıyım. Daha önce de çok memnundum, hala öyle. Tedavim çok çabuk cevap verdi.
a....y
Diz ağrısı şikayeti için gittim. 3 ay PRP, iğne ve ozon tedavisi uyguladı. İlaç da kullandım. Şu an iyiyim. Önceki kadar ağrılarım yok. Uyuyamıyordum. Farklı bir doktor ameliyat demişti. Ama kendisi önermedi. En son ki iş o dedi. Dizimde kist vardı onu da iğne ile aldı. Ben çok memnunum kendisinden. Bir sıkıntım olursa her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Bahar Hanım mükemmel dört dörtlük bir doktor. Yıllardır hastasıyım. Herkese tavsiye ederim.
t....y
Omuz ağrısı ve kas yırtığı için başvurdum. Boyun fıtığı ve fibromiyalji rahatsızlığım da var. Dalında uzmanlığı, insanlığı, tedavileri beni çok mutlu etti. Başka doktora gitmeyi düşünmüyorum bile. Gereken tüm işlemleri yaptı. İğne tedavisi gibi işlemleri uyguladı. Çok iyi netice aldım. Bırakın hekimliğini içtenliği, samimiyeti, insanlığı çok iyi. Hastaya yaklaşımı ve rahatlatması da çok iyi. Her şeyiyle dört dörtlük. Hekimliğini tartışamam bile. Onun gibi doktorlar çoğalsın. Bütün herkese öneriyorum. Mesafe çok uzak olmasına rağmen ailecek yanına gidiyoruz. Yanında çalışanları da dört dörtlük. Doktorumuz için eksik söylemiş olabilirim daha da fazlası var. Çok memnunum.
Bahar Dernek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bahar Dernek, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Bahar Dernek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Artritte Steroid Tedavisi, Kinesiotape(Kinezyoteyp), Fizik Tedavi, Ozon Terapi, PRP, Kuru İğneleme, Proloterapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi.
Bahar Dernek adresi nerede?Bahar Dernek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. Derviş Eroğlu Cad. 10. Güvenlik 194 Ada C403 A Blok No:2 Kat:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bahar Dernek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bahar Dernek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bahar Dernek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bahar Dernek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Bahar Dernek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bahar Dernek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bahar Dernek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bahar Dernek hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Bahar Dernek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bahar Dernek hangi sigortaları kabul ediyor?Bahar Dernek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları