Aile Danışmanlığı Randevusu
☆ Disleksi
☆ Zaman yönetimi
☆ Kişisel Gelişim
☆ Stres yönetimi
☆ Evlilik öncesi evliliğe hazırlık seanslari...
☆ Cocuk ve ergen terapisi
☆ Aile danışmanlığı
☆ Kriz ve yas Danışmanlığı
☆ Boşanma Danışmanlığı
☆ Cinsel Danışmanlık
☆ Bağımlılık terapi ve Danışmanlığı
☆ Travma çalışmalarında psikolojik uygulamalar
ha...a
bahar hanım üstün empati yeteneğinizle benim öfkemi kontrol etmeme yardımcı olduğunuz.
d....c
Bahar hanıma tekrar teşekkür ederim onun sayesinde kendimi daha iyi daha mutlu hissediyorum.Üstün empatisiyle çok iyi anlaştık çok yakın hissettim.Sorunlarimin üstesinden gelmeme cok yardımcı oldu iyiki varsınız.
su...
Bahar Hanım, sayesinde kendimi daha mutlu ve daha güvenli hissediyorum , onun sayesinde hedeflerime daha fazla odaklandım. Empati yeteneği çok kuvvetli olduğundan kolaylık anlaşabildik mutluyum terapi için çok teşekkür ediyorum.
h....p
Bireysel seans için gittim, uzmanımın bana yaklaşımı anlayışlı, hoşgörülü, saygılı, dinleyen, empati kuran biri olması benim de çevreme aileme, arkadaşlarıma yansıdı ve olumlu geri dönüşler almamı sağladı.
z....ö
Sakinliği konuşması randevu sırasında ki ilgisi gerçekten çok güzeldi. Gerçekten bahar hoca sayesinde kendimi topladım kendime güvenim geldi
Bahar Ekin Güler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bahar Ekin Güler, Aile Danışmanlığı. Size Bahar Ekin Güler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Aile Danışmanlığı Randevusu, Aile Terapisi, Cinsel Terapi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Oyun Terapisi.
Bahar Ekin Güler adresi nerede?Bahar Ekin Güler adresini belirtmedi. Bahar Ekin Güler yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Bahar Ekin Güler adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bahar Ekin Güler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bahar Ekin Güler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bahar Ekin Güler isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bahar Ekin Güler, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Bahar Ekin Güler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bahar Ekin Güler bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bahar Ekin Güler ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bahar Ekin Güler hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Bahar Ekin Güler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bahar Ekin Güler hangi sigortaları kabul ediyor?Bahar Ekin Güler tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.