Psk. Bahar Özkan Kerse

Psikoloji

Ankara 1 adres

Pusula Gelişim ve Eğitim Danışmanlık Merkezi
Pusula Gelişim Ve Eğitim Danışmanlık Merkezi , Ziyabey Cad. 1412.Sok. 4/6 Balgat Ankara, Ankara

Bender Gestalt Motor Algı Testi

Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri +1 daha fazla

Tematik Algı Testi (TAT)

Pusula Gelişim ve Eğitim Danışmanlık Merkezi

Bilkent Üniversitesi psikoloji bölümü'nü tamamlamıştır. Yüksek lisans eğitimine Doğuş Üniversitesi Psikoloji Bölümü Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı'nda devam etmiştir. Yüksek Lisans Eğitiminin son senesi itibari ile Doğuş Üniversitesi Psikoloji Eğitim Merkezi'nde (DÜPEM) süpervizyon eşliğinde danışan görmeye başlamış ve bilişsel davranışcı terapi uygulamalarında bulunmuştur. Yüksek lisansını tamamlamış ve de uzman olarak çalışma hayatına atılmıştır. Öğrenimi süresinde Kocaeli Üniversitesi Psikiyatri-Nöroloji Anabilim Dalları'nda, Özel Nokta Psikiyatri Merkezi'nde, University of Surrey Nörobilim Laboratuvarı'nda, stajyer olarak görev almıştır. Ayrıca Bilkent Üniversitesi Rehberlik-Tanıtım Ofisi ve Görme Engelliler Birimi'nde dört sene boyunca eğitmen ve rehber olarak çalışmıştır. 2013-2015 yılları arasında Madalyon Psikiyatri Merkezi’nde uzman psikolog olarak çalışmış, yetişkinlere ve ergenlik çağındaki gençlere yönelik psikoterapi uygulamalarında bulunmuştur. Mesleki kariyerine 2015 yılından itibaren Pusula Gelişim ve Eğitim Danışmanlık (Balgat) ve de Stilla Kişisel Gelişim Merkezi (Ümitköy) de devam etmektedir.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Bahar Özkan Kerse adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle

Profili düzenle veya yönet