Prof. Dr. Bahar Sezer 1988 yılında Ege Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi 'nden mezun olmuştur. Ege Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Anabilimdalında uzmanlığını tamamlayan Bahar Sezer Ağız ve Diş Estetiği Merkezi'nde hastalarını kabul etmektedir.

Bahar Sezer Muayenehanesi
Kültür Mahallesi 1386 Meksika Sokağı Türsen Apartmanı No : 4 Kat 1 Daire :2 Alsancak, Konak

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Kredi kartı, Nakit

Apse Insizyonu Ve Drenajı

Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu

R
Konum: Bahar Sezer Muayenehanesi • 20'lik D...daha fazlaiş Çekimi daha az

Bahar Hanım ‘a ilk kez geçen hafta bir arkadașımın tavsiyesi üzerine ve spesifik olarak Diș Çekimi ve Çene Cerrahisi uzmanlığını araștırdıktan sonra 20 yaș dişlerim ile ilgili olarak gittim. Yıllar önce 20 yaș diș çekiminde yașamıș olduğum kötü deneyimden dolayı gerçekten çok gergin, hatta korku içindeydim. İlk andan itibaren hastasını bilgilendiren, tecrübeli ve özgüven veren bir hekimin karşısında olduğumu hissettim ve rahatladım. 3 adet 20 yaș dișimin çekilmesi gerekiyordu, beni rahatlatmak ve neler olacağını anlayabilmem için önce bir tanesini çekmeyi önerdi, zihinsel yönden hiç hazır olmamama rağmen kabul ettim. Operasyon 5 saniye kadar sürdü, elinin hafifliğine ve tecrübeyle olușan hekimlik kabiliyetine inanamadım. Dikișe ihtiyaç kalmadığı gibi eve dönüp narkozun etkisi geçtikten sonra da hiç ağrım olmadı. Yarın diğer iki dişimin çekimi için randevum var geçen haftaya göre çok ama çok daha rahatım.

• Konum: Bahar Sezer Muayenehanesi • İmplant

Bahar hocama implant öncesi sinüs lifting operasyonu yaptırmak için gittim. Operasyon anında bir sıkıntı yaşamadım. Eli oldukça hafif. Sonrasında ağrı da yaşamadım morluk da olmadı. Kendisi çok guleryuzlu, sevecen, ilgili ve başarılı bir cerrah. Sürecim devam ediyor iyi ki tanışmışız.

R
Konum: Bahar Sezer Muayenehanesi • 20'lik D...daha fazlaiş Çekimi daha az

Bahar hocam ile diş sıkma problemimden dolayı artık dayanılmaz hale gelen ağrılarımdan sonra tanıştık. Kendisi bu süreçte ağız içinde başka problemlerim olduğunu da tespit edip uyguladığı her tedavi aşamasında beni ayrıntılı bir şekilde bilgilendirip nazik ve güven veren konuşmaları ile içimi rahatlattı. Hem işinin ehli hem de insan ilişkileri kuvvetli harika bir hekim kendisi. Onun kliniğinde kendimi rahat hissediyorum. İki yirmilik diş çekimi, iki kanal tedavisi ve bir dolgu yaptırdım ve dişimde bulunan bir kitle için de takibe devam ediyoruz. Her bir işlemden de çok memnunum. Bahar Hocamı kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.

Doktorumu uzun yıllardan beri tanıyordum. İmplant yapımı için ihtiyaç duyduğumda Bahar Hoca'dan başkasını düşünmedim. Kendisi hem çok deneyimli hem de birçok konuda donanımlı bir doktor. Tedavim Bahar Hoca'nın şefkatli yaklaşımı, ekibinin çok güler yüzlü ve sıcak davranışları ile çok rahat oldu. Çevreme Bahar Hoca'yı elbette tavsiye ediyorum.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Bahar Sezer Muayenehanesi • Apse Insizyo...daha fazlanu Ve Drenajı daha az

Ön diş köklerimde kist olduğu için Bahar hanıma danıştım. içimi çok rahatlattı yapılan kanal tedavisi kolayca bitti. Bütün süreç boyunca benimle çok ilgilendi. Kesinlikle güvenebileceğiniz çok tecrübeli biri.

Konum: Bahar Sezer Muayenehanesi • İmplant

8 sene önce bahar hanıma yaptırdığım implant bir gün sorun çıkarmadı sihirli elleri sayesinde
Bugun ikinci implantım yapıldı iyiki sizi tanımışım bahar hanım
Saygılarımla

Randevu doğrulandı
• Konum: Bahar Sezer Muayenehanesi • Ağız Diş ...daha fazlaVe Çene Cerrahisi Randevusu daha az

6 ay önce beynindeki tümörün tedavisi için radyoterapi uygulanan annemin çenesinin herhangi bir tetikleyici olmadan kitlenmesi ve en son konuşurken ağzının kayması şikayeti oluştu.Tedavisini takip eden doktorumuzun önerisi ve araştırmalarımız neticesinde sevgili Bahar hocamın kliniğine gittik.Önce bizleri fotoğraflarındaki gibi sıcacık gülümsemesiyle karşıladı ve öyle güzel dinledi ki bizi; kendimizi ifade etmek için fazlaca çaba göstermemize gerek kalmadı. Belli sebebi olmadan kitlenmeler meydana geldiği için; muayene esnasında kitlenme olmazsa ve derdimizi anlatamazsak diye açıkçası endişelerim vardı, ama Bahar hocam işine o kadar hakim ki söylemeyi unuttuğumuz şikayetleri bile bizim için sıralayıp tam bir tedavi önerdi.En önemlisi klinikten çıktığımızda annemde rahatlama başlamıştı bile.Bu yorumu 3 sene önce babasını kaybetmiş ve annesinin üzerine titreyen bir kız çocuğu olarak yazıyorum. benzer şikayetleriniz var ise en azından fikir almak için Bahar hocamı ziyaret ediniz.

O
Randevu doğrulandı

Ön diş köklerimde kist olduğu için Bahar hanımı ziyaret ettim. Beni bolca bilgilendirdi ve operasyon öncesi bugün 5 kanal tedavisi yapıldı, hiç hissetmedim bile. Herkes aşırı profesyonel, ekip olarak mükemmel, evinizde gibi hissediyorsunuz. Dişlerinizde bir problem varsa lütfen ertelemeyin ve Bahar hanımdan randevunuzu çekinmeden alın. Korkularımı yenmem için iyi bir başlangıç oldu. Emin ellerde olduğunuzu hissediyorsunuz.

• Konum: Bahar Sezer Muayenehanesi • 20'lik D...daha fazlaiş Çekimi daha az

Gömülü 20'lik diş çekimi için Bahar Hanımın polikliniğine gittim. Ortalama 15-20 dakika süren operasyon sırasında, dudağım ve aşağısının operasyonda kullanılan aletler arasına sıkışması sonucu 1,5-2 cm'lik bir yara meydana geldi. Onlar operasyon sırasında bana , bu durumun önemli bir şey olmadığını ve birkaç gün acıyacağını sonra iyileşeceğini belirttiler. Ancak sürecin devamında bu durumun böyle olmadığını anladım. Dudağımın şişliğinin inmesi ve yaranın belirginleşmesi 4 gün civarı vakit aldı. Yara belirtilenden çok daha derindi . Bugün operasyonun üstünden 3 hafta geçti ve ben her hafta yarayı takip etmesi için dermatoloğa gidiyorum .Tamamen iyileşmesi 4 ayı bulabilirmiş tabi gene de ciddi bir iz kalacak.

Konum: Bahar Sezer Muayenehanesi • 20'lik D...daha fazlaiş Çekimi daha az

Sorunlu 20lik diş çekimim için gittim. Diş çekiminden oldukça korkan bir insan olmama rağmen Bahar Hanım sorunsuz bir şekilde gömülü dişimi çekti. Sonraki süreçte de çok fazla ağrı sızı yaşamadım, çabuk toparladım. Kendisi çok tecrübeli bir cerrah