gm...z
Bebeğim için gittik 1yaş diş muayenesi için çok memnun kaldık pedodonti alanımda uzman olması benim için iç rahatlatıcı harikasınız
e....n
Oğlum sizin sayenizde hiç diş hekimi korkusu yaşamadı
Çocuklarla o kadara güzel iletişim kuruyorsunuz ki hep mutlu ayrılıyoruz
1 yıldır genel kontrol,diş çekimi ve dolgularımız hep mutlu geçti, teşekkürler
Bahar Tezel Alımcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bahar Tezel Alımcı, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti).
Bahar Tezel Alımcı adresi nerede?Bahar Tezel Alımcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bahar Tezel Alımcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bahar Tezel Alımcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bahar Tezel Alımcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bahar Tezel Alımcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bahar Tezel Alımcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bahar Tezel Alımcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Bahar Tezel Alımcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)