Op. Dr.
PRP Yüz Gençleştirme
Rinoplasti
Saç Mezoterapisi
Özel Ata Göz Tıp Merkezi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Yüz Dolgusu
Yüz Gençleştirme
Yüz İnceltme
Çene Dolgusu
Özel Ata Göz Tıp Merkezi
Avrupa KBB ve Baş-Boyun Cerrahisi Kongresi Rinoplasti Kursu (2007), Amerikan KBB ve Baş-Boyun Cerrahisi Akademisi’nce düzenlenen ve Prof.Dr.Dean Toriumi’nin “İleri Estetik ve Fonksiyonel Rinoplasti” kursuna ve Dr.Michael Fritsch’in Kesisiz Otoplasti Kursuna katıldım (2010)
İlgi Alanlarım:
• Endoskopik sinüs cerrahisi
• Kronik otit (orta kulak enfeksiyonu) cerrahisi
• Otoskleroz (orta kulak kireçlenmesi) ameliyatları
• Endoskopik gözyaşı kesesi ameliyatları.
Türk Kulak Burun Boğaz Baş Boyun Cerrahisi Derneği, Ege Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanları Derneği ve Sürekli Eğitim ve Bilimsel Araştırmalar Derneği üyesiyim. İngilizce ve Almanca biliyorum.
Geçen hafta Bahattin bey burun ameliyatımı gerçekleştirdi. Öncesinde bir burnumdan hiç nefes alamıyordum. Baş-göz çevremde sürekli bir ağrı vardı ve burun kanamalarım oluyordu. Ameliyattan çok korkmama rağmen Bahattin Bey’in her şeyi detaylı bir şekilde açıklaması ve güler yüzlü olması sizi rahatlatıyor. Ameliyat sonrasında hiçbir şişlik, morluk, ağrı vs. olmadı. Şu an ikinci haftamdayım, tamponlarım ve alçım yeni çıktı. Sadece burnumda birazcık ödem var. Ancak şu an bile daha iyi nefes aldığımı hissediyorum. Ödemim tamamen gittikten sonra daha iyi bir şekilde nefes alabileceğime inanıyorum. Ayrıca daha öncesinde baş çevremde çok büyük bir ağırlık varmış da, şu an o ağırlık tamamen gitmiş hafiflemiş gibi hissediyorum, bu bile benim için çok önemli bir gelişme.
a....ö
11 Haziran günü burun estetiği ameliyatı oldum.Kendisinden çok memnunum.Ameliyat öncesinde ve sonrasında da çok ilgiliydi.Hastane olarakta herkes çok ilgiliydi özellikle Emine hemşireye çok minnettarım benimle çok güzel ilgilendi . Her şeyi detaylıca konuştuk,yüzüme uygun olan burnu seçtik.Gerçekten yüzüme yakışan çok güzel bir burun oldu.Ameliyat sonrası ağrım bile olmadı ve ne zaman aklıma takılan bir sorum olsa bana telefonla anında cevap verdi.İşinin ehli çok profesyonel bir doktor. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.İyi ki sizi seçmişim.
i̇...
Merhaba yakın sürede burun ameliyati oldum. Şekil olarak çok sıkıntılı bir burnum vardı gerçekten çok güzel bir burun ortaya çıkardı. Çok başarılı bir doktor. Başarılarının devamını dilerim
Nefes alamam ve estetik kaygılarım nedeniyle burun ameliyatı oldum kendisine. Son derece ilgili olması ve bilgilendirmesi tercihimde etkili oldu. Hedeflenen doğal ve sağlıklı bir burun görüntüsüydü.Tam istediğim gibi de oldu. Yakın çevrem bile ameliyat olduğumu anlamadı. İyileşme sürem de çok hızlı ilerledi. Herkese tavsiye ederim. Çok memnun kaldım. Ameliyat öncesi ve sonrası hastane personeli de oldukça ilgiliydi. Herkes çok güler yüzlüydü. Endişelerimi oldukça azalttılar. Ellerine sağlık.
rinoplasti ameliyatimizdan yaklasik 1 sene gecti fakat maalesef ki burunlarda hicbir degisiklik yok, ayriyeten rahat nefes alma da ameliyattan 2 ay sonra kayboldu. yeni burnumuzu hic begenmedik, yuzumuze de yakistiramiyoruz. baska bir doktorda ameliyat olmayi dilerdim.
ad...
Burun ameliyatı olmaktan çok korkuyordum uzun araştırmalarım sonrasında bahattin beye rastladım ve ilk bilgi almak için gittiğimde çok ilgili ve alakalı bir doktor gördüm karşımda bu bile aslında insanı rahatlatıyor sonrasında karar verdim ameliyat için bu ikinci haftam ve bahattin beye ameliyat olmakla doğru bir tercih yaptığım için çok mutluyum kendime aynada baktığımda mutlu oluyorum artık ayrıca çok rahat nefes alıyorum elinize emeğinize sağlık
Faranjit problemim sebebi ile Bahattin Bey’e birçok kez muayene oldum. Kendisi işine hakim, sakin ve hastalarıyla iletişimi kuvvetli bir hekim.
Bahattin Hocam revizyon burun ameliyatımı gerçekleştirdi. Muayene olduğum hiçbir doktorun ameliyata yanaşmaması ümidimi tüketmişti. Burnum fonksiyonel ve estetik olarak işlevini yitirmiş vaziyetteydi. Bu kadar riskli bir ameliyatı üstlenerek başarıyla gerçekleştirdi. Sayesinde sağlığıma ve özgüvenime kavuştum.
ha...a
Deviasyon ve konka problemleri nedeniyle burundan nefes alamıyordum ve ameliyat olmaktan da korkuyordum. Birçok doktoru araştırdıktan sonra ve Bahattin Bey ile de görüştükten sonra ona karar verdim. Görüşmenin hemen ertesi haftasına ameliyat ayarlandı. Çok yetenekli ve ilgili bir doktor. Ameliyat sonrası ne sorsam saat kaç olursa olsun geri dönüş yaptı. Tamponlar alındıktan sonra hayatımda ilk kez gerçekten nefes aldığımı hissettim. Ameliyat olalı yaklaşık 1 ay oldu ve şimdiye kadar herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım, dikiş izleri nerdeyse belirsiz hale geldi. Hem görsel olarak hem fonksiyonel olarak başarılı geçen bu ameliyatla yaşam kalitemi yükselttiği için Bahattin beyi herkese tavsiye ederim.
y....s
Bahattin Beye yaptırdığım burun estetiği ameliyatından çok memnun kaldım. İlgisi ve güleryüzlülüğüyle başından sonuna kadar çok güzel bir süreç geçirdik. Ağrısız ve sızısız bir operasyon oldu. İyileşme süredim de bir o kadar kısa sürdü.
Bahattin Mercan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bahattin Mercan, Kulak Burun Boğaz, Sertifikalı Medikal Estetik. Size Bahattin Mercan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Sertifikalı Medikal Estetik Uzmanı Randevusu, Ağız ve Çene-Yüz Estetiği, Botoks, Burun Dolgusu, Burun Estetiği, Burun Ucu Kaldırma, Çene Dolgusu, Dermal Filler-Dolgu.
Bahattin Mercan adresi nerede?Bahattin Mercan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fatih Caddesi No:32 Mersinli, Bornova, İzmir Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bahattin Mercan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bahattin Mercan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bahattin Mercan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bahattin Mercan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bahattin Mercan hangi dilleri konuşuyor?Bahattin Mercan ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bahattin Mercan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bahattin Mercan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bahattin Mercan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bahattin Mercan hakkında ne düşünüyor?Toplam 64 hasta / danışan, Bahattin Mercan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Kulak Burun Boğaz Doktorları
Urla Kulak Burun Boğaz Doktorları
Aliağa Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun Kulak Burun Boğaz Doktorları
Narlıdere Kulak Burun Boğaz Doktorları
Daha fazla (12)Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları