Yahya Kaptan Mahallesi Demokrasi Bulvarı No:10, İzmit
Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi
re...5
Harika bir doktor tecrubeli guvendigim tek doktor ilk oglumu buyuttum simdi ikincide iyi var iyiki tanidigima cok memnunum
pe...i
Tecrubeli ve ilgili bir doktor oldugunu dusunuyorum. 11 yasindaki kizimi iki kez farkli nedenlerden goturdum, teshisleri dogruydu ve tedavi sureci basarili ilerledi. Soylediklerini ayni zamanda not edip vermesi de bence artisi. Tavsiye ediyorum.
Kızımın bronşit sebebiyle gittik bizimle cok güzel ilgilendi verdiği ilac tedavisi herseyi çok güzel açıkladı kendisine tesadüf üzerine gittim ama iyiki de gitmişim çok teşekkür ederim tavsiye ediyorum
he...i
doktor bahriye meriç oğlum yağıza doğru teşhis uygun tedaviyle hastalığı süresince cok yararlı olmuştur.yağıza yaklaşımı doktordan korkmamasını sağladı.bir sorun olduğunda aramamız için bizi yönlendirdi.böyle tecrübeli doktorumuz olduğu için çok şanslıyız.çok teşekkür ederiz bahriye hanım saygılar
bi...i
bahriye hanımın ismini çok duymuştum.kendi doktorumuz yurt dışında olduğu bir ara kızımda hafif soğuk algınlığı başlamıştı deneme amaçlı bahriye hanıma götürdüm eğer memnun kalırsam ona devam edecektim.1 buçuk yaşındaki kızıma içinde antibiyotikte olan dopdolu bir reçete verdi.odasından çıktığım gibi reç.eteyi çöpe attım.ismail beyin her zaman tavsiye ettiği tedaviyi uyguladım yani ıhlamur verdim.birkaç gün sonra ismail beye götürdüğümde de hiç bişeyi kalmamıştı.kızım şuan 4 yaşında ve hala daha antibiyotik nedir bilmez.işte o gün anladımki insanların çoğu çok ilaç veren doktoru seviyor.sanki ilaç vermeyince doktor ilgisiz hissine kapılıyorlar.oysa benim tercihim gerek olmadan çocuğa ilaç verilmemesi.bu yüzden bahriye hanımı çok hatta hiç tercih etmiyorum
Bahriye Meriç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bahriye Meriç, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Bahriye Meriç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Bahriye Meriç adresi nerede?Bahriye Meriç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yahya Kaptan Mahallesi Demokrasi Bulvarı No:10 İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bahriye Meriç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bahriye Meriç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bahriye Meriç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bahriye Meriç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bahriye Meriç hangi dilleri konuşuyor?Bahriye Meriç ile Bulgarca dilinde konuşabilirsiniz.
Bahriye Meriç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bahriye Meriç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bahriye Meriç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bahriye Meriç hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Bahriye Meriç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bahriye Meriç hangi sigortaları kabul ediyor?Bahriye Meriç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ziraat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yalova Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (8)İzmit bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla