ha...a
Uzun yıllardır donem dönem kotu oldugumda hocamla görüşürüm . O kadar zeki ve iyi bir hocakı her tedavi başlangıcında sonuc alıp iyilestim yeterki dediklerini duzenli yapın . Allah baki hocama hayırlı uzun ömürler nasip eder ins
öz....
Çok önceleri kendim gitmiştim(15 sene önce ) ve bir ay önce babamı götürdüm aksın hocama. Kendisi o kadar kalender ve o kadar profesyonel ki gözünüz kapalı gidebileceğiniz bir doktor. Hiç bir yere böyle yorum yazmadım ama Aksın hoca bizi öyle zor bir anda doğru tedaviyle yönlendirdi ki başkalarına da bu yorum vesile olur inşaAllah
merhabalar aksın hocam beni tam ayağa kaldırmışken ben onu bırakmak zorunda kaldım ama durumumu iyice kötüleşince döndüm şimdi tedaviye yeni başladık bir daha onu bırakmam o kadar iyi bir insanki kelimeler yetmez bir kere hastaya nasıl davranacağını çok iyi biliyor insanı sakinleştiriyor insanlara yaklaşımı mükemmel hocam beni iyileştireceğinizi biliyorum size minnet borçluyum hatalarımı daha iyi görüyorum ve sizin ellerinizden öpüyorum bana çok hakkınız geçti bana helal edin hakkınızı sizi çok seviyoruz hocam saygılarımla
em...h
baki hoca cok iyi bir hoca beni cok iyiilestirdi ama cok cabuk yanı sankı acelesı varmıs gıbı heralde yapısı öle acaba dıyorum cabukmu gıtmemı ıstıyo :)
x:...x
Profesyonelliğinden ziyade insani yönü çok güçlü olan insanlardan biri.Daha ergenlik çağında hayata küsmüşken benim tekrar ayağa kalkmamı sağladı.
ye...a
aksın hocam hastaları ile güzel ilgilenir, hastaları ile ilgilenir herkes memmun kalır.
so...p
prof.dr. baki aksın sürmeli 3yıllık hastasıyım;allah ondan razı olsun beni hayata yeniden tutunmamı sağladı .ben uzun yıllardır ciddi bir depresyon hastasıydım kendisine minettarım okadar işini mükemmel yapan bir doktordur kendisi benim gibi hasta olan herkese tavsiye ederim ;şunu bilsinlerki doğru adresteler herşey için teşekkürler hocam saygılarımla
el...k
muhteşem bir doktor onu değerlendirmek bizim ne haddimize bilen bilir zaten onun ne kadar işinin uzmanı olduğunu. hocam selam saygılarımla.. sizin sayenizde hayatıma sağlıkla devam ediyorum... elmas akyurek..
Baki Aksın Sürmeli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Baki Aksın Sürmeli, Psikiyatri.
Baki Aksın Sürmeli adresi nerede?Baki Aksın Sürmeli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Selanik Cad.No:39/7 Kızılay Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Baki Aksın Sürmeli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Baki Aksın Sürmeli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Baki Aksın Sürmeli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Baki Aksın Sürmeli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Baki Aksın Sürmeli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Baki Aksın Sürmeli hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Baki Aksın Sürmeli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Psikiyatristler