tu...y
Dört yaşındaki çocuğumuzun bademcik ameliyatı, Op. Dr. Bakır Tuna tarafından gerçekleştirildi. Özellikle yurtdışından ona gelmemize değdi. Doktorun bilgi ve tecrübesinden son derece memnun kaldık, çocuğumuz kısa sürede sağlığına kavuştu. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
mu...t
Bakır hocam candır, ben gibi herşeyi aşırı derecede didik didik eden, fazlasıyla takıntı yaratan bir kişiyi o mükemmel anlatımı ve tıbbi açıdan bilgilendirmesi ile aşırı derecede mutlu etmiştir. Tanı koymada çok net ve açıklayıcı anlatımı harika. Kendisi mütevazilik ve insani ilişikler konusunda da çoğu kişiyi cebinden çıkarır. Kendisine saygılarımı sunuyorum, başarılarının devamını dilerim hocam.
Bakır Tuna isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bakır Tuna, Kulak Burun Boğaz.
Bakır Tuna adresi nerede?Bakır Tuna şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. Zübeydehanım Cad. No:87 Van
- Serhat Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi No:58 Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bakır Tuna isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bakır Tuna online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bakır Tuna isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bakır Tuna bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bakır Tuna ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bakır Tuna hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Bakır Tuna hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bakır Tuna hangi sigortaları kabul ediyor?Bakır Tuna tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Mapfre Sigorta, Aviva Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Van bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Van bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Van bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Van bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Van bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Van bölgesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Van bölgesinde Vakıfbank Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları