Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi
Kraniotomi
Kritik Boyun Ameliyatı
Kritik Omurilik Ameliyatı
Balkan Şahin
Lomber dar kanal (spinal stenoz)
Lomber Disk Hernisi
Transsfenoidal Girişim İle Hipofiz Ameliyatları
Vagal Stimülatör Takılması
Ventriküloperitoneal Şant Uygulama
Balkan Şahin
Vns(Vagal Sinir Stimülasyon Tedavisi)
Şiroterapi(Sinir Dondurma)
Trigeminal Nevralji Ameliyatı
Balkan Şahin
Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde tıp eğitimi almamla eş zamanlı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniğinde çalıştım, ardından Şişli Hamidiye Etfal EAH'de Beyin ve Sinir Cerrahisi Asistanlığı, University of Wisconsin (Madison, ABD) de beyin-omurga ve anatomi üzerine Research Fellowship ve Clinical Observership, KOÇ Üniversitesi Mikrocerrahi ve Nöratomi laboratuvarında çalışmalar yaptım.
Türk Nöroşirürji Derneği Genç Nöroşirürjiylenler Kurulu 2.Başkanlığı görevi, Spinal ve Periferik Sinir Cerrahi Grubu üyeliğim bulunmaktadır.
ce...
Öncelikle merhabalar ,
Şifa bekleyen tüm hastalara acil şifalar dilerim. Benim eşim 34 yaşında omuriliğinde tümör olan bir hastaydı. 3 sene önce bu hastalığın ilk ameliyatını güzelce atlattık.
Sonrasında eşimin boynunda ileri derece şekil bozukluğu ve anormal düzeyde Kifoz başlangıcı vardı. Balkan hocamla yollarımız keşişti ve hiç kimsenin cesaret edemediği ameliyata çok büyük bir riskle girdi. Bu ameliyata kimse giremezken eşim sapasağlam cıktı. Çok iyi şu an ağrı kesici dahi almıyor. Balkan hocamıza çok şey borçluyuz. Birbirine girmiş halledilemez dedikleri omurgayı bile düzeltti. kimseye tereddüt etmemesini öneririm. Önce Allah a sonra Balkan hocama güvenirim
me...u
Doktora gittiğimde bana boyun omirilik amaliyati olmam gerektiğini çok riskli bir amaliyat olduğunu soyledlr tavsiye üzerine Balkan şahin hocamıza gittim çok korkularım vardı ilk randevumuzda bize konusmalarinda hakikatli olması samimi olması çok güven verdi amaliyatim boyunumun 1.ve 2.omurgasina vida takildi çok şükür amaliyatimi oldum riskli bir amaliyat olmasina rağmen amaliyatim çok şükür Balkan hocam sayesinde atlattık hocam isinde başarılı doktor hocamdan Allah razı olsun
el...r
Mayıs ayında Annem'in bel kayması ameliyatını gerçekleştirdi. Kendisine göründüğümüz ilk andan, ameliyat ve sonrası tüm süreçlerde çok çok ilgili davrandı. Hastasına ve yakınlarına karşı çok ilgili ve çok nezaketli. Keşke bütün doktorlar Balkan hocamız gibi olsa
a....g
Doğuştan beynimde bir kemiğin yamuk olması tüm vücudumu uyuşturup yaşamımı kötü etkiliyordu.Ameliyat olsam da olmasam da ani ölüm riski,felç kalma ihtimali olduğunu söyledi gittiğim doktorlar.Balkan hocam benim ışığım oldu gerçek anlamda.o kadar ümitsiz o kadar çaresizdim ki doktor doktor gezmekten her bir doktorun farklı farklı kötü şeyler söylemesinden bana karşı yaklaşımlarından bıkmıştım.Sonra Balkan hocamla tanıştık ve beni gerek profesyonelliğiyle gerek bi abi gibi yaklaşımıyla öyle motive etti ki öyle ilgilendi ki ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi.Ameliyatın ikinci günü ayağa kalkmıştım iki hafta oldu ameliyat olalı ve şuan şikayetlerimden eser yok.Balkan hocam iyiki karşıma çıkmış her zaman dualarımda olacaksınız hocam sevgi ve saygılarımı iletiyorum Allah sizden razı olsun
gü...
Yaşadığım ani ve çok ciddi bir beyin kanaması sonucu, yoğun araştırmalarımız ve tavsiye üzerine tanıştık Balkan hocayla. Kıymetli doktorumuz etik ve insani yönü, hastaya yaklaşımı, ulaşılabilir olması ve hasta yakınlarına verdiği güçlü güven duygusuyla bir kaç hafta içinde yaşadığımız kabusu umuda çevirdi. Şu an çok iyi ve her geçen gün eski halime hızla yaklaşıyorum . Umarım kimse böyle bir rahatsızlık yaşamaz ama eğer başınıza gelirse hiç tereddütsüz Doç.Dr. Balkan ŞAHİN'e güvenebilirsiniz. Doktorumuza minnettarız, kendisine ve tüm ekibine sonsuz teşekkürler.
gü...u
Kendisi alanında çok başarılı doktorlardan bir tanesi bel fıtığı için babamı götürdük kendisinin ilgisi ve bilgisiyle tedavi süreci çok başarılı geçti özellikle nezaketi sabrı ve zekası gerçekten harikaydı biz kendisinden çok memnun kaldık babam başta kötü bir doktor gelir diye endişeliydi ama Balkan hocamız içimize su serpti kendisinden biz çok memnun kaldık
Eşimin boyun ağrısı şikayetiyle Balkan Hocaya gittik. Kendisi MR çekimleri mi gördü ve inceledi. Ameliyat olman gerektiğini söyledi. Bu süreç zarfında bize karşı naif ve ince davranışlarıyla bizi çok etkiledi. Ameliyat sonrası kendisiyle görüştüğümde ameliyatın başarılı geçtiğini yaşının genç olduğundan az hasarla kurtarmaya çalıştığını söyledi. Ameliyat sonrası el ve ayak uyuşmalarım geçti. Kontrollerim devam ediyor. Balkan Hocama teşekkürü bir borç bilirim. Meslek hayatında başarılarının devamını dilerim.
Hasta
Balkan hocaya boyun fıtığı için ameliyat olmak amacıyla ulaştım ama bana fıtığımın ameliyatsız tedavi olma ihtimali olan bir fıtık olduğunu söyledi. Boynumdan iğne ile tedavi deneyebileceğimizi olmazsa ameliyatıngene yaparız diye anlattı. İnsan uyanıkken boğazına iğne sokulmasından korkuyor ama ameliyattan daha çok korkuyordum. Sonuçta bu tedaviyi yaptı ve ameliyat olmaktan kurtuldum. Allah razı olsun hocamdan.
Omurgamdaki kayma sonucu platin takılması ve sinirlerin sıkışması ile oluşan fıtık ameliyatımı gerçekleştirdiğiniz için derin bir minnet ve teşekkür duygusuyla yazıyorum. Sizin uzmanlığınız ve insan odaklı yaklaşımınız sayesinde sağlığıma kavuştuğumu görmek benim için mutluluk kaynağı oldu.
Ameliyat öncesinde gösterdiğiniz empati ve sabır için teşekkür ederim. Tarafıma gösterdiğiniz ilgi ve özenle operasyon sürecine daha umutlu ve cesaretli girebildim. Yaşım ve fazla kilolarıma rağmen başarılı ameliyatlarınız sonucunda, ağrı ve kısıtlamalar olmadan daha aktif bir yaşam sürdürebiliyorum.
Profesyonelliğiniz ve insanlığınızla öne çıktığınızı belirtmek istiyorum. Ameliyat sonrası süreçte gösterdiğiniz ilgi ve anlayış, iyileşme sürecimi kolaylaştırdı. Size ve tüm ekibinize teşekkür ederim, iyi ki varsınız!
v....s
Benim çok nadir görülen Kauda Ekuina isminde bir rahatsızlığım vardı. Bu hastalık internette milyonda bir olarak görülen bir hastalık olarak geçiyor. Omuriliğin içinde tümör vardı. Ben hiç kendisini araştırmadan tesadüf eseri gittim ve Balkan hoca beni o gün ameliyat etti. Ailem ameliyat sürecinden sonra sonucun ne olduğunu sordu ve kendisi elimizden geleni yaptık, içeride benim kardeşim de olsa aynı şeyi yapacaktım dedi. Ben bu ameliyat sürecimden sonra Ankara'nın en iyi fizik tedavi merkezine gidip fizik tedavi aldım. Bunu en çok ameliyatın iyi geçmesine bağlıyorum ve hem ameliyat hem de fizik tedaviyle 6 ay içerisinde kısa mesafe de olsa yürümeye başladım. Normalde omuriliğe bir müdahale yapıldığında çok bir şans olmuyor, aynı hastanede benimle aynı bölgeden ameliyat olup hiç yürüyemeyen ya da akülü sandalye kullanan gördüm.Kendisinin bu noktada hassasiyeti, düşüncesi çok iyiydi, Ben 31 aralık yılbaşı gecesi ameliyat oldum, kendisi orada her şeyi bir kenara bırakıp benim hayatımı kurtardı, kendisine ne kadar dua etsem de azdır, öyle sözle ifade edebilmem mümkün değil, Allah yolunu açık etsin, hep dua ediyorum onun sayesinde ayağa kaktım, Kendisi İstanbul'un bence en iyi hocası, hastalarıyla çok ilgili, bir kaç defa beni aradı, her doktor bunu yapmaz, ben bir doktor yüzünden bu hale düştüm, Balkan bey ise beni kurtardı.
Balkan Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Balkan Şahin, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Balkan Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Diskektomi, Omurga Cerrahisi, Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları, Hidrosefali Şant Uygulaması, Nöroonkolojik Cerrahi, Disk Protezi Uygulaması, Kraniotomi, Beyin Anevrizması Onarımı.
Balkan Şahin adresi nerede?Balkan Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halaskargazi Cad. Etfal Sk. Şişli İstanbul Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Balkan Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Balkan Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Balkan Şahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Balkan Şahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Balkan Şahin hangi dilleri konuşuyor?Balkan Şahin ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Balkan Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Balkan Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Balkan Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Balkan Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Balkan Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Balkan Şahin hangi sigortaları kabul ediyor?Balkan Şahin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Beyin Ve Sinir Cerrahları
Fatih Beyin Ve Sinir Cerrahları