Nöroloji Randevusu
Esd (Sedimantasyon)
Karotis Ultrasonu
PRP
tu...z
Banu hanıma Ege yaşam hastanesinde muayane oldum. Başka bir doktor tarafından yapılan bir ameliyat sonrası ayağımda oluşan peroneal sinir hasarına bağlı düşük ayak sendromu için görüşmek istemiştim. Ameliyat sonrasında hasardan dolayı afo ile yürüyordum. Ege yaşam hastanesinde Banu hanım bana Emg testi yapıldı. Test sonucuna göre bana, ayağımın düzelmesinin milyonda bir olacağını ve ameliyat dahi olsam bir şansım olmadını söyledi. Bunun üzerine farklı doktorlarla görüştüm ve ayağımın birkaç aya düzeleceğini söylediler. Akabinde 1 ay fizik tedaviye gittim ve tamamen iyileştim. Banu hanım ile görüşmemden 1 ay sonra normal bir şekilde yürüyebiliyordum.
or...y
İyiki varsınız Banu hanım inanın 24.05.2021 tarihinde kalp te rahatsızlık var dediler devlette ama size geldim boyunda fıtık dediniz ilgi alakaniza teşekkür ederimm iyiki size gelmişim işi ve görevinizi güzel birsekilde hakkıyla yapıyorsunuz baştan sağma asla degill ilgi alakaniz ve yanındaki asistaniniz gerçekten güzel birsekilde ilgilendi cokkk teşekkür ederimm ege yaşam hastanesi ve çalışanları siz lütfen hakinizi helal ediniz şu dönemde işin çok zor bugün gördüm hakikaten bu insanlar sağlık çalışanlarının hakkını ödeyemez iyiki sağlıkçılarimiz var Atatürk'ün dediği gibi beni türk hekimlerine emanet ediniz saygilarr
me...e
Banu hanım sayesinde artık migren ataklarım ayda 1 veya 2 kere oluyor. Bazen hiç olmadığı aylar bile oluyor. O kadar özel hastahaneye gittim hiçbiri Banu hanım gibi dinlemedi şikayetlerimi ve bana çok moral verdi doktoruma ne kadar tesekkür etsem az herkese tavsiye ediyorum.
Banu Biçerol Perçem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Banu Biçerol Perçem, Nöroloji. Size Banu Biçerol Perçem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nöroloji Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Normal Randevu, Botoks, PRP, Karotis Ultrasonu, Akupunktur Tedavisi.
Banu Biçerol Perçem adresi nerede?Banu Biçerol Perçem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ali Fuat Cebesoy Mahallesi 9135/4 Sokak No:4 Karabağlar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Banu Biçerol Perçem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Banu Biçerol Perçem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Banu Biçerol Perçem isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Banu Biçerol Perçem, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Banu Biçerol Perçem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Banu Biçerol Perçem tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Banu Biçerol Perçem hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Banu Biçerol Perçem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Banu Biçerol Perçem hangi sigortaları kabul ediyor?Banu Biçerol Perçem tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Generali Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Neova Sigorta, Ankara Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Karabağlar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Nörologlar
Karabağlar bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Nörologlar