Banu Ceren Tenekecioğlu
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Dans ve Hareket Terapisi
Destekleyici Psikoterapi
Banu Ceren Tenekecioğlu
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Tüp Bebek Tedavisinde Psikolojik Danışmanlık
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Sertifikalar ve Katıldığı Kongreler:
-XIV. Ulusal Psikoloji Öğrencileri Kongresi "Farkındalıklar diyarında" katılım belgesi
-XIV. Ulusal Psikoloji Öğrencileri Kongresi "Yakın İlişkiler, Sorunları ve Cinsellik" başlıklı çalışma grubu katılımı
-XIV. Ulusal Psikoloji Öğrencileri Kongresi "EMDR ve Travma" başlıklı çalışma grubu katılımı
-XVI. Ulusal Psikoloji Öğrencileri Kongresi "Cinselliğe Dair" çalışma grubu katılımı
- Fenomen Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi MMPI (Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri) uygulama eğitimi
- CİSED (Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği) 20 saatlik 11. vaka paylaşım ve eğitim refresh Çalışması
- BETED Aile Danışmanlığı Eğitimi
- Mehmet Sungur Kognitif ve Davranış Terapileri (KDT) Eğitimi
- LGBT çalışma grubu
- CİSED Cinsel Terapi Eğitimi
on...z
Kendisi en büyük şansımdır. Depresyondaydım ve kendimden nefret ediyordum.Hayatımı yönlendiremediğim bir dönem de bana kendim olmamı öğretti. Ne zaman bir sorunum olsa hala söylediklerini düşünürüm. Harika bir insan kendisi.
Ceren Hocam işini mükemmel yapan bir insan. Farklı bir terapist kesinlikle istemezdim. Çok şanslı olduğumu düşünüyorum bu konuda. Bir şey anlattığımda asla yargılamayan ve beni anlayan bir insan. İyi ki yollarımız kesişmiş.
Ceren Hanım'ın samimiyeti ve ilgiyle dinleyişi, bir önceki seanslarımızda konuştuklarımıza olan hassasiyeti terapiye beni bağlıyor. Olumlu gelişmeleri destekleyişi ve sıkıştığım noktalarda yol gösterişi terapi seanslarından verim almamı sağlıyor.
me...n
Anksiyetem vardı okul ev arkadaşlar ile zor bir süreç yaşadım bu endişelerim yüzünden şimdi çıktım düştüğüm yerden yeniden kalktım seanslar ve Ceren hanım sayesinde.
z...
Güvendiğim bir tanıdık referansı ile ulaştım kendisine. İçimde yaşadığım duygusal bir içine hapsolduğum, bir türlü çıkışı bulamadığım, iç huzurumun olmadığı buhranlı bir dönemde başvurdum kendisine. Çok isabetli bir karar almışım ona gitmekle. Bır duygunun içine hapsolmuş çıkamıyor, boğuluyor gibiydim. Farkındalıklarım gelişti, mevcut şeyler belki yine aynı ama benim onlara bakışım ve farkındalığım farklı artık. Banu Hanım'da en sevdiğim özellik sakinlik ama o sakinliğe rağmen sizi gerçeklerle bır anda yüzleştirip kısa süreli afallamanın ardından yine onun empatik yaklaşımları ile sakinleşmek. Herkese kim ve hangi sebeple olursa olsun kendileri için terapi tavsiye etmekle birlikte ben fayda gördüğüm için elbette Banu Ceren Tenekecioglu'nu ihtiyaç duyanlara tavsiye ederim.
ha...a
Ceren hanım oldukça iyi bir dinleyici. Kendisi ile var olan kaygı problemim sebebiyle başvurdum. Yönlendirmesi sayesinde artık daha kontrol edebiliyorum kendimi. İyi bir dinleyici ve yol gösterici. Kendisine çok teşekkür ederim
Meğer kendimle ilgili ne kadar çok gözden kaçan şey varmış.Geçmez dediğim acılar hafiflemeye başladı bile.Bir sonraki görüşme için sabırsızlanıyor ve kendisini şiddetle tavsiye ediyorum.
Ceren hocam gerçekten iyi, bazı sıkıntılarım vardı kendime, eşime ve aileme anlatamadığım.Sıkıntılarımı kendisine bir şekilde anlattım.Şuanda gerçekten rahatım, kendisine teşekkür ederim.Allah razı olsun, şimdi kendimi daha rahat hissediyorum.En azından kendime güvenim geldi, düşüncelerimi paylaşabiliyorum.Birşeyler konuşmak istediğimde kimseden saklamamam gerektiğini ve içimde bekletmeyeceğimi öğrendim.
Hayatımın dönüm noktasında karar vermem gereken tereddütlerimin içerisinden çıkamıyordum.Sakin geçen seanslarımız sonrasında gerçekler tokat gibi yüzüme vurmaya başladı.Gerçeklerle yüzleştim, kendisini tavsiye ederim.
Ben kendisinin danışanı oldum, çok memnun kaldım kendisinden.Duyumlarıma göre gittim.Kendime güvenim geldi, birtakım şeyleri farklı açılardan görmeye başladım.
Banu Ceren Tenekecioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Banu Ceren Tenekecioğlu, Psikoloji. Size Banu Ceren Tenekecioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi.
Banu Ceren Tenekecioğlu adresi nerede?Banu Ceren Tenekecioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ümit Mahallesi 2494. Sokak Çamlıca Bulvar Sitesi A Blok No:8 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Banu Ceren Tenekecioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Banu Ceren Tenekecioğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Banu Ceren Tenekecioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Banu Ceren Tenekecioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Banu Ceren Tenekecioğlu hangi dilleri konuşuyor?Banu Ceren Tenekecioğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Banu Ceren Tenekecioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Banu Ceren Tenekecioğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Banu Ceren Tenekecioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Banu Ceren Tenekecioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Banu Ceren Tenekecioğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Banu Ceren Tenekecioğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar