Diş Sürmesi Rehberliği
Diş Sürmesi Rehberliği
Estetik Porselen braketlerle ortodontik tedavi
Fonksiyonel ortodontik tedavi
Prof Dr Banu Dinçer muayenehanesi
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Normal randevu
Ortodonti
Prof Dr Banu Dinçer muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Prof. Dr. Banu Dinçer adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Banu Dinçer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Banu Dinçer, Ortodonti. Size Banu Dinçer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: ortodonti, Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Estetik Porselen braketlerle ortodontik tedavi, Diş Sürmesi Rehberliği, Fonksiyonel ortodontik tedavi, Normal randevu.
Banu Dinçer adresi nerede?Banu Dinçer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Bulvarı No 181 D:3 Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Banu Dinçer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Banu Dinçer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Banu Dinçer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Banu Dinçer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Banu Dinçer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Banu Dinçer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Banu Dinçer ile iletişime geçmenizi öneririz.