ö....̇
Dişlerime tel takıldı.Tedavi sırasında dişlerimin dip kısımları aralık uç kısımları bitişik kaldı.Doktor hanımdan yalvarırcasına rica etmem sonucu sadece ön dişlerimin arasını biraz törpüledi ve dişlerim birleşti. Tam tedavim bitmişti ki,tellerimi çıkarır çıkarmaz dişlerimin ucunu öyle bir törpüledi ki,senelerce düzeltmeye çalıştığım dişlerim sanki bıçakla kesilmiş gibi dümdüz oldu.Dişimin arasını yalvarırcasına törpülettiğim insan,uçlarını bana sormadan hiç göstermeden düşünmeden törpüledi ve bir anda dişlerimin görüntüsünü mahvediverdi. Neden böyle yaptığını sorduğumda ise,yanıt bile vermedi.O gündem sonra,başka bir diş doktoruna gidip şeklini biraz düzelttirdim ancak uç kısımlarının aşırı törpüllenmesinden dolayı daha fazla bir şey yapamayacağını söyledi.Hala çok sıkıntı çekiyorum,çok fazla sızlıyor.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Banu Irmak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Banu Irmak, Diş Hekimi, Ortodonti.
Banu Irmak adresi nerede?Banu Irmak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İslice Mah. Fatih Caddesi İbrahim Ethem İşhanı No:3 K 2 Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Banu Irmak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Banu Irmak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Banu Irmak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Banu Irmak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Banu Irmak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Banu Irmak hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Banu Irmak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.