Ödemiş Devlet Hastanesinde 3 yıl çalıştıktan sonra mesleğimi daha iyi şartlarda kendi muayehanemde devam ettirmek üzere 2021’in sonunda ayrılışımı yaptım.
Hayatım boyunca insana, dahası çocuklara ve sağlığına değer veren, işini severek yapan bir hekim oldum. Sürekli yeni bilgiyi kovalamak, yeniliklere açık, denemekten ve öğrenmekten çekinmeyen biri olmam, bana mesleğimde ilerlemem konusunda kılavuz olmuştur.
Zira öğrenmek bitmeyen bitmeyecek olan güzel bir süreçtir. Çocuk doktoru olarak, mesleğimin bana kazandırdığı en değerli farkındalık çocukları bir birey olarak görmek ve ona göre davranmak olmuştur. Zira, her çocuğun saygıya ve iyi bir iletişim kurmaya hakkı vardır.
Tıp doktoru olarak, el becerim ve özel ilgimden dolayı mesleğimi farklı açıdan da beslemek adına estetik mezoterapi üzerine yurt içi ve yurtdışında birçok eğitimlere katıldım ve yetkin sertifikalar aldım.
Çocuk ve Erişkinlerde de kullanılan Ozon ve Kupa eğitimlerimi de tamamlamış bulunuyorum. Muayehanemde, çocuk sağlığı ve hastalıklarında takip ve tedavi verecek geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamalarına devam edecek olmamdan dolayı mutluyum.
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
n....ç
Banu Hanim gerek ilgisi gerek bilgisi olsun cok memnun oldugum bir doktor. Sevecen ve canayakin kendinizi doktor yaninda degilde arkadasinizin yaninda gibi hissettiriyor. Odemis icin iyi bir kazanım olduğunudüşünüyorum. Botoks isleminden gayet memnun kaldim. Kendisine teşekkürediyorum.
Hasta
Harika bir doktor yaklaşık iki aydır hastane doktorlarının çare bulamadı oksurugumuze çare buldu bir hafta da toparladık çok şükür Banu hanıma çok teşekkür ederiz
n....e
Banu hanım oldukça pozitif, bilgili ve donanımlı biri. Kızım doğduğundan beri doktorumuz kendisi. kızım şimdi 3,5 aylık. Kafama takılan şeyleri telefondan sorduğumda da geciktirmeden dönüş yapıyor. İlgisi ve bilgisi için kendisine teşekkür ediyorum. Çok ilaç taraftarı bi doktor olmadığı için de çok memnunuz
ac...g
Banu hanıma hacamat için gittim. Eli çok hafif ve mesleğini severek yapan. İlgili. Bilgilendirici. Bir doktor. Çok teşekkür ederim.
gü...y
BOTOX İÇİN GİTMİŞTİM VE MUHTEŞEM BİR DEĞİŞİM YAŞADIM DOKTORUMDAN ÇOK MEMNUNUM TEŞEKKÜR EDERİM HERKEZE TAVSİYE EDERİM
er...n
Geçen yıl bu zamanlar oğlum alerjiden tıkanıyor ve burnu devamlı akıyordu. Buda hayat kalitesini etkiliyordu. Bu sene Banu Hanım'ın tedavisi ile bahar dönemini çok rahat geçiriyoruz.
İlk botoks yaptırmıştım çok memnun kaldım ardından gençlik aşısı ve gözaltı ışık dolgusu yaptırdıkdıktan sonra farkediyorsunuz ki daha parlak, daha genç bir cildiniz oluyor. Ayrıca bu işlemler o kadar doğal duruyor ki ,iyiki diyorsunuz
em...t
Covid olmuştum ve karantinadaydım
15 günlük çocuğum rahatsızlaştı ve doktor hanımla iletişime geçtik hiç görüşmediğimiz halde bize moral ve motivasyon olarak çok yardımcı oldu tavfsiye ederim
ö.....
Doktorumuzun ilgisinden çok memnunuz.Sorduğum zaman sorularıma her zaman cevap bulabiliyorum.Büyük kızımın kronik alerji rahatszılığı var.Banu Hanım'ın sayesinde artık rahatladı.Öksürükten uyuyamıyorduk.Banu Hanım'ın ilaçlarıyla, tedavisiyle çocuk daha rahatladı.Banu Hanım'a gelene kadar çok doktor gezdik ama kendisinden çok memnunuz.Yaklaşımları çok güzel, birşey olsa Banu ablalarına gitmek istiyorlar.Herşeyimi rahatlıkla sorabiliyorum.Hastaneden ayrıldıktan sonra yokluğunu hissettik.Allah eksikliğini göstermesin.
Çocuklara karşı sevecenliği, ilgi alakası ve bilgisi ile kendisini tercih ettik.Yeterince ilgilendi bizimle.Biz ateş şikayetiyle geldik.Kan tahlilleri ve çocuğun yaşına uygun diğer tahlillerin yapılması sağlandı. Alerji ile alakalı genel rutin kontrolleri yapıldı.Detaylı olarak bilgilendiriyordu.Kesinlikle öneriyoruz Banu Hanım'ı.
Banu Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Banu Kaya, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Mezoterapi. Size Banu Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Yenidoğan Takibi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Çocuk Gelişim Testi, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Enjeksiyon Im, Fototerapi, Apgar Skoru, Esd (Sedimantasyon), Enjeksiyon Iv.
Banu Kaya adresi nerede?Banu Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zafer Mahallesi, Fen Sokak No:20 Kat : 2 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Banu Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Banu Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Banu Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Banu Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Banu Kaya hangi dilleri konuşuyor?Banu Kaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Banu Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Banu Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Banu Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Banu Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Banu Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla