Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çözüm Odaklı Terapi
g.....
Güler yüzü ve pozitif tavırları ile insana öyle iyi gelen biri ki, doğru yerde olduğumu ilk anda ve hep hissettim. Sadece konuşmak değil birlikte susmak dahi bir anlam ifade etti her seansımızda. Kendim olabilmeyi keşfettiğim, kendimi sevmeyi ve dünyada bir de böyle var olmanın güzelliğini öğrendiğim, en umutsuz anlarıma en iyi gelen şeydi seanslarımız. Sadece bana değil tüm ilişkilerime iyi geldiniz.
Banu hanım ile bir araya geldiyseniz bilin ki doğru yerdesiniz.
Banu hanıma kızımın özgüven problemleri için gittik. Dış görüntüsü ile ilgili kaygılarından dolayı yemek de yemiyordu. Terapilerle bu sorunumuzu aştık. Herkese tavsiye ederim.
b....)
2 buçuk yaşında hiperaktif kızım için Banu Hanım'la görüşme sağlıyoruz. Biz çok memnun kaldık. Kızımda onu çok sevdi. 6 aydan beridir görüşme sağlıyoruz. Çocuğumda sınır yoktu kural koymakta sıkıntı yaşıyorduk. Çocuğumun gelişmesi, konuşması daha güzelleşti. Kendisi kreşe vermemizin daha iyi olacağını söyledi bizde kreşe verdik. Arkadaşlarıyla paylaşımı, konuşması her şeyi daha iyi oldu. Banu Hanım çok tatlı biri. Bizim anlayabileceğimiz bir dilden konuşuyor o yüzden çok iyi anlaştık. Biz çok memnun kaldık. Hala daha görüşmeye devam ediyoruz.
f.....
Banu Hocam'ızla 5 yaşında oğlumuzun yeme ve uyku sorunları üzerine yollarımız kesişti. Banu Hanım'dan aldığımız oyun terapileri sayesinde problemlerimizin üstesinden geldik. Bize düzenli aralıklarla verdiği geridönütlerle ebeveyn olarak biz de bir çok şey öğrendik.
Kendisinin iletişimi ve enerjisi çok iyi. Herkese tavsiye ediyoruz.
u...
Uzmana arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım. O zaman 4 yaşında olan kızımın gece ağlayarak uyanması sebebiyle başvurdum. Sürecimizi olağanüstü olarak değerlendirebilirim, Banu hanım sadece kızıma değil bana da çok şey kattı ve öğretti her konuda. En beğendiğim özellikleri ise cana yakınlığı, açık sözlülüğü ve en önemlisi çocuklara olan o naif yaklaşımı.. Kesinlikle tavsiye ederim ve her zaman da tavsiye ediyorum.
s...
Banu Hanım'a okulumuzun müdürü tavsiyesi ile ulaştık. Oğlumun okula başlama sürecinde yaşadığımız sorunlar nedeni ile Banu Hanım'dan destek aldık. Aslında sorunun okul süreci olmadığını eşim ve benimle yaptığı ilk görüşmede söyledi süreç o kadar güzel ilerledi ki günümüz belliydi cuma günleri artık oğlum için Banu abla günüydü bu süreçte desteklerini hiçbir zaman unutmayız. Verdiği tavsiyelerle bize birçok konuda destek oldu seanslarımız bitti ama ne zaman bir sorunumuz olsa bir telefon kadar uzağımızda biliyoruz. Çok sıcak samimi Banu Hanım'la konuşmak bize, seanslarda oyun oynamak kaygılarından kurtulmam oğlumuza çok iyi geldi. Kesinlikle tavsiye ederiz.
Banu hanıma 15 yaşında kızımın ergenlik sorunları üzerine başvurduk. Kızım terapiye gelmek istemediğinde çok kaygılanmıştım ama ilk seanstan sonra haftalarca çok istekli bir şekilde terapisine devam etti. Banu hanımın ergenlerle çok başka bir iletişimi var. Onun işbirliğiyle kızımın telefon bağımlılığı, içe kapanıklık gibi sorunlarını hallettik. Hala başımız sıkıştığında arar derdimi anlatırım.
ye...m
Oğlumun biricik oyun ablası Banu hanım
İyi ki yollarımız kesişmiş dediğim , bize her konuda destek olan , oğlumun hatta benim yas sürecimiz boyunca desteğini esirgemeyen güzel insan o.
Güler yüzü , çocuklara olan yaklaşımı , çocukla ilgisi , bilgisi çok güzel.Aklınıza takılan her konuda sizi rahatlatır . Oğlumun mutlu ve huzurlu bi çocuk olarak yetişmesine katkınız çok büyük. Neşeniz ve güler yüzünüz hep var olsun. Güvenerek danışmanlık alabilirsiniz .
Banu Kayık Tütüncü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Banu Kayık Tütüncü, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Banu Kayık Tütüncü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile Rehberliği, Oyun Terapisi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Evlilik Terapisi, Çift Terapisi, Çözüm Odaklı Terapi.
Banu Kayık Tütüncü adresi nerede?Banu Kayık Tütüncü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mehmetçik, 2582. Sokak No:22, Denizli Merkez/Denizli Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Banu Kayık Tütüncü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Banu Kayık Tütüncü uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Banu Kayık Tütüncü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Banu Kayık Tütüncü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Banu Kayık Tütüncü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Banu Kayık Tütüncü tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Banu Kayık Tütüncü hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Banu Kayık Tütüncü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.